icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ladywitch26
8. máj 2010

heli, a nema maly nejaku alergiu? ked ma stale sople a hlieny? mam kamosku, ktorej dcera mala alergiu na mlieko, a z toho stale hlieniky.

helka101
8. máj 2010

Nootak maš doma poklad... mna vie ten môj podržať, ale ked to potrebujem najviac tak ma potopí 😔 že stale len zveličujem , ale ked som vravela že mu pachne moč, tak som tiež bola len hysterka a sme skončili v nemocnici zo zapalom močovodu... odvtedy čušííí...
a to čo bol za debila? ved ja som vtedy v nemocnici plaala o život, doktorka čo mi maleho prijimala ma nehcela k nemu ani pustiť vraj sa chodte domou ukludniť azajtra sa vratte, taka mlada p..a čo nema doma dieťa.. a prišiel doktor, čo si ho pamätam z pôrodnice a on že matka ma byť pri dieťati v akomkolvek stave... len som mu musela slubiť že nebudem plakať, no ked som si uvidle amaleho v akom je stave, tak sme plakali obaja... 😅 😢 už to nechcem viacej zažiť

helka101
8. máj 2010

Lady je alergik, ale nevedia načo... testovať budu až na jesen..mlieko som vysadila.. pijeme len sojove.. ale aj to hoa si už draždi 😢 noo od septembra sa nam to ťaha... neviem čo je to mať zdrave dieťa, bud stale kašel, aelbo soplíky, alebo z ničho nič teplota... staaale ☹

samasa
8. máj 2010

kedy si mala malého v nemocke...
na toto je muž jednička... nech sa deje čokolvek, ked je zle, tak je pri mne...
aj ked sme o prve mimi prišli v tu noc išiel z prahy na sk len aby sme boli spolu... v zlom ma vždy podržal...

helka101
8. máj 2010

Lubi, neviem ako by sme my zvladli rodinnu tragediu.. on nedava velmi najavo city, raz som ho len videla plakať, ale to tu nejdem rozpisovať prečo.. 😔
Maly mi mal 9mesiacov.. ked mi dostal zapal.. v kritickom stave nas hospitalizovali.. leukocity mal 300 v moči... dehydrovany.. a teplota 41stupnov 😢 najhrošie obdobie..odvtedy nanho davam fakt väčší pozor..

samasa
8. máj 2010

no nad tragediou ani nepremýšlaj- vieš u nás sa to asi zmenilo vtedy ako sm prišli o to mimi.... potom malý v nemocke, potom stále priedušky, no a akoby tomu nebol koniec on mal ten skoro smrták... no a od vtedy bol teraz zasa v nemocke na tej operácii--- nám sa stále niečo deje, tak sme si akosi zvykli alebo čo...

samasa
8. máj 2010

strašný pocit ked nevieš pomoct vlastnemu dietatu

helka101
8. máj 2010

Nerozmyslam...ale... 😔 viem to... 😔 😔
ale sa mi pači, že maš takeho solidarneho manžela, tak to ma byť 😉

ja toho môjho asi uškrtíím..pol9 on nieje doma, telefon mimo signal a nestresujte sa p.Holasova oddychujte... 😠

samasa
8. máj 2010

😀 život nas naučil
ale neboj tiež sme si občas vo vlasoch...
za toto ho ja idem zabit tiež vždy a nedaj bože že má ešte malého so sebou... koniec!!!

ladywitch26
8. máj 2010

baby, inak ja som sa aj kvoli tomu rozhodla mat hned druhe dieta tak skoro po prvom, ze sa o stanku strasne bojim. ked mala dva tyzdne, tak jej pri krmeni zabehlo mliecko, prestala mi dychat, cela fialova uz bola a ja som skoro umrela od strachu. esteze bol doma muz, ze ju hned prevratil dolu hlavou a pobuchal,lebo ja by som asi skolabovala. este par dni potom musel sediet pri mne zakazdym, ked som ju krmila. ☹
to je na tom najhorsie, ked sa musim bat o vlastne dieta.

samasa
8. máj 2010

lady presne tak.... najhorší pocit
a najhoršie je ked rodič prežije vlastné dieta...
bracho umrel na rakovinu a nechcem si ani predstavit čo musela zažit moja mamina..

anarida
autor
8. máj 2010

Ahojte tak konečne som opať medzi vami kočky 😵 😵 AKo sa máte čo nové ? 🤐

ladywitch26
8. máj 2010

ved to je to, ze ked mas len jedno dieta a prides on, tak to musi byt koniec sveta pre rodicov. ked mas este dalsie, tak mas stale pre koho zit, skor sa z toho spamatas.

estterka
8. máj 2010

samasa,no krasna postava na 22tt:D a moj chlap sa naucil povedat po slovensky hroch a hrosik a inak mi uz nepovie..teraz jak som doma,tak som pribrala do zadku a do bokov a nechce pochopit,ze tehotna zena nie je tucna..a vsak nech si komentuje..

helka101
8. máj 2010

Lady to sa stalo aj mne.. a tiež som stala nad postielkou a kričala na manžela a on zachranovalmaleho, ja som bla ako tuha ako skala, len som plakala... 😔

estterka
8. máj 2010

baby,nerozpravajte sa tu o takychto strasnych veciach 😕

helka101
8. máj 2010

Estterka už meníme temu.. 😉 ja som sa vam zase už vysťažovala... a musím myslieť pozitivne, lebo sinakoniec ajja dačo privolam

Ale lady, ja som skrz malheo zdravotneho stavu nechcela druhe mimi... len sa pritrafilo a nemala som srdce to inač doriešiť 😔 bojim sa, či to nieje dedične, aby neboli obaja chory

samasa
8. máj 2010

kočky idem kuknut telku a konečne sa poučit..
helka nemylsi na blbosti- moja nevesta bude zdravá ako buk!!! Po svokre 😀
tak kočky moje dobrú nocku a sladké sny 😀

helka101
8. máj 2010

noo ja idem vyčkavať manžela .. dobruu 😉

anarida
autor
8. máj 2010

Aha fajn takže ignore ? Už si ma nepamatate alebo ? 😕

agentkak
8. máj 2010

anaridka ajoj
ako bolo ??

estterka
8. máj 2010

anarida,pamatame🙂 ako sa mas? si tu dlhsie nebola,ci? 😉

anarida
autor
8. máj 2010

Ahoj Kati zlato moje bolo úžasne 😵 😵 😵 😵 ako sa mi máš ?
estterka no veru dva týždne som si užívala 😀
- L u ž i c k é h o r y , O y b i n (tri dni )
- V y s o k é T a t r y ( tri dni )
- K y p r - A f r o d i t i n o s t r o v ( týždeň )

andelik8
8. máj 2010

provokaterka... 😠

agentkak
8. máj 2010

jéééj tak s pochodila 🙂 cela rodinka ste boli ??? a čo bambulky? posluchali ???? ja pomaly...fučkám si jak lokomotiva všetko ok až na krčovu žilu a inak učim tlačim za dva tydne štátnicujem...a čo dvojky ? posluchajú v brušku ? 🙂

anarida
autor
8. máj 2010

Prepáč Adel 😀 😀 😀 ja som si užila na najbližšie dva roky kedže so 4. deckami bude ťažko chodiť 😢

andelik8
8. máj 2010

ale jasne...chapem a prajem ti to...len rovnako ako agentka sprtam na statnice a uz mi z toho pomaly prepina. A to teda nie som ani len v polovici ☹

agentkak
8. máj 2010

andelik ja som už za polkou a tiez uz mam pocit ze mam plnu kapacitu ale čo z toho ked neviem už čo som sa učila včera :(

jazmina83
8. máj 2010

Ahoj Anaridka, to je dobre, ze si si troska oddychla s rodinkou, hehe inak sranda, 2 deti vonku, 2 vo vnutri v tebe 😀
hod aj nejake fotecky nech zavidime v dobrom 😵
ahoj Samasa, staviame veruu staviame, uz sme sa dostali do fazy vsetko svojpomocne takze robime uz len vnutorne prace, dlazba parkety a takze cely buduci tyzden budem na konika chodit len po veceroch..budem pracovat pri dome, nech sa do porodu nastahujeme 😅

Helka, ty mas takeho zlatuckeho synacika a je mi luto, ze mate taketo problemiky, ale uvidis, ze sa mu to zlepsi ked prejdu tie testy a budete aspon vediet co by mal brat. drzim palceky, nestresuj sa aj ked je to tazke, musis mysliet na malu princeznu v brusku 😵

jazmina83
8. máj 2010

Babulky ja vas normalne obdivujem, ze sa dokazete ucit na skusky a tak..mne to neslo ani ked som tehotna nebola..klobuk dolu a hlavne vydrzte, onedlho to mate za sebou 😵