♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Nootak maš doma poklad... mna vie ten môj podržať, ale ked to potrebujem najviac tak ma potopí 😔 že stale len zveličujem , ale ked som vravela že mu pachne moč, tak som tiež bola len hysterka a sme skončili v nemocnici zo zapalom močovodu... odvtedy čušííí...
a to čo bol za debila? ved ja som vtedy v nemocnici plaala o život, doktorka čo mi maleho prijimala ma nehcela k nemu ani pustiť vraj sa chodte domou ukludniť azajtra sa vratte, taka mlada p..a čo nema doma dieťa.. a prišiel doktor, čo si ho pamätam z pôrodnice a on že matka ma byť pri dieťati v akomkolvek stave... len som mu musela slubiť že nebudem plakať, no ked som si uvidle amaleho v akom je stave, tak sme plakali obaja... 😅 😢 už to nechcem viacej zažiť
Lady je alergik, ale nevedia načo... testovať budu až na jesen..mlieko som vysadila.. pijeme len sojove.. ale aj to hoa si už draždi 😢 noo od septembra sa nam to ťaha... neviem čo je to mať zdrave dieťa, bud stale kašel, aelbo soplíky, alebo z ničho nič teplota... staaale ☹
kedy si mala malého v nemocke...
na toto je muž jednička... nech sa deje čokolvek, ked je zle, tak je pri mne...
aj ked sme o prve mimi prišli v tu noc išiel z prahy na sk len aby sme boli spolu... v zlom ma vždy podržal...
Lubi, neviem ako by sme my zvladli rodinnu tragediu.. on nedava velmi najavo city, raz som ho len videla plakať, ale to tu nejdem rozpisovať prečo.. 😔
Maly mi mal 9mesiacov.. ked mi dostal zapal.. v kritickom stave nas hospitalizovali.. leukocity mal 300 v moči... dehydrovany.. a teplota 41stupnov 😢 najhrošie obdobie..odvtedy nanho davam fakt väčší pozor..
no nad tragediou ani nepremýšlaj- vieš u nás sa to asi zmenilo vtedy ako sm prišli o to mimi.... potom malý v nemocke, potom stále priedušky, no a akoby tomu nebol koniec on mal ten skoro smrták... no a od vtedy bol teraz zasa v nemocke na tej operácii--- nám sa stále niečo deje, tak sme si akosi zvykli alebo čo...
strašný pocit ked nevieš pomoct vlastnemu dietatu
Nerozmyslam...ale... 😔 viem to... 😔 😔
ale sa mi pači, že maš takeho solidarneho manžela, tak to ma byť 😉
ja toho môjho asi uškrtíím..pol9 on nieje doma, telefon mimo signal a nestresujte sa p.Holasova oddychujte... 😠
😀 život nas naučil
ale neboj tiež sme si občas vo vlasoch...
za toto ho ja idem zabit tiež vždy a nedaj bože že má ešte malého so sebou... koniec!!!
baby, inak ja som sa aj kvoli tomu rozhodla mat hned druhe dieta tak skoro po prvom, ze sa o stanku strasne bojim. ked mala dva tyzdne, tak jej pri krmeni zabehlo mliecko, prestala mi dychat, cela fialova uz bola a ja som skoro umrela od strachu. esteze bol doma muz, ze ju hned prevratil dolu hlavou a pobuchal,lebo ja by som asi skolabovala. este par dni potom musel sediet pri mne zakazdym, ked som ju krmila. ☹
to je na tom najhorsie, ked sa musim bat o vlastne dieta.
lady presne tak.... najhorší pocit
a najhoršie je ked rodič prežije vlastné dieta...
bracho umrel na rakovinu a nechcem si ani predstavit čo musela zažit moja mamina..
Ahojte tak konečne som opať medzi vami kočky 😵 😵 AKo sa máte čo nové ? 🤐
ved to je to, ze ked mas len jedno dieta a prides on, tak to musi byt koniec sveta pre rodicov. ked mas este dalsie, tak mas stale pre koho zit, skor sa z toho spamatas.
samasa,no krasna postava na 22tt:D a moj chlap sa naucil povedat po slovensky hroch a hrosik a inak mi uz nepovie..teraz jak som doma,tak som pribrala do zadku a do bokov a nechce pochopit,ze tehotna zena nie je tucna..a vsak nech si komentuje..
Lady to sa stalo aj mne.. a tiež som stala nad postielkou a kričala na manžela a on zachranovalmaleho, ja som bla ako tuha ako skala, len som plakala... 😔
baby,nerozpravajte sa tu o takychto strasnych veciach 😕
Estterka už meníme temu.. 😉 ja som sa vam zase už vysťažovala... a musím myslieť pozitivne, lebo sinakoniec ajja dačo privolam
Ale lady, ja som skrz malheo zdravotneho stavu nechcela druhe mimi... len sa pritrafilo a nemala som srdce to inač doriešiť 😔 bojim sa, či to nieje dedične, aby neboli obaja chory
kočky idem kuknut telku a konečne sa poučit..
helka nemylsi na blbosti- moja nevesta bude zdravá ako buk!!! Po svokre 😀
tak kočky moje dobrú nocku a sladké sny 😀
noo ja idem vyčkavať manžela .. dobruu 😉
Aha fajn takže ignore ? Už si ma nepamatate alebo ? 😕
anaridka ajoj
ako bolo ??
anarida,pamatame🙂 ako sa mas? si tu dlhsie nebola,ci? 😉
Ahoj Kati zlato moje bolo úžasne 😵 😵 😵 😵 ako sa mi máš ?
estterka no veru dva týždne som si užívala 😀
- L u ž i c k é h o r y , O y b i n (tri dni )
- V y s o k é T a t r y ( tri dni )
- K y p r - A f r o d i t i n o s t r o v ( týždeň )
provokaterka... 😠
jéééj tak s pochodila 🙂 cela rodinka ste boli ??? a čo bambulky? posluchali ???? ja pomaly...fučkám si jak lokomotiva všetko ok až na krčovu žilu a inak učim tlačim za dva tydne štátnicujem...a čo dvojky ? posluchajú v brušku ? 🙂
Prepáč Adel 😀 😀 😀 ja som si užila na najbližšie dva roky kedže so 4. deckami bude ťažko chodiť 😢
ale jasne...chapem a prajem ti to...len rovnako ako agentka sprtam na statnice a uz mi z toho pomaly prepina. A to teda nie som ani len v polovici ☹
andelik ja som už za polkou a tiez uz mam pocit ze mam plnu kapacitu ale čo z toho ked neviem už čo som sa učila včera :(
Ahoj Anaridka, to je dobre, ze si si troska oddychla s rodinkou, hehe inak sranda, 2 deti vonku, 2 vo vnutri v tebe 😀
hod aj nejake fotecky nech zavidime v dobrom 😵
ahoj Samasa, staviame veruu staviame, uz sme sa dostali do fazy vsetko svojpomocne takze robime uz len vnutorne prace, dlazba parkety a takze cely buduci tyzden budem na konika chodit len po veceroch..budem pracovat pri dome, nech sa do porodu nastahujeme 😅
Helka, ty mas takeho zlatuckeho synacika a je mi luto, ze mate taketo problemiky, ale uvidis, ze sa mu to zlepsi ked prejdu tie testy a budete aspon vediet co by mal brat. drzim palceky, nestresuj sa aj ked je to tazke, musis mysliet na malu princeznu v brusku 😵
Babulky ja vas normalne obdivujem, ze sa dokazete ucit na skusky a tak..mne to neslo ani ked som tehotna nebola..klobuk dolu a hlavne vydrzte, onedlho to mate za sebou 😵

heli, a nema maly nejaku alergiu? ked ma stale sople a hlieny? mam kamosku, ktorej dcera mala alergiu na mlieko, a z toho stale hlieniky.