♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
no konecne som malu uspala. to teda trvalo. vseeeetko mozne dookola ju zaujimalo, len nie spanok. a najvacsiu zabavu ma z tahania ma za vlasy. aj my ich zopar vysklbla. ako keby som ich po porode nestratila dost, tak este aj sklbat mi ich bude 😠
anarida, tak to teda si este uzi dovolenky, so styrmi detuchami to ozaj par rokov asi nic moc nebude. inak ta obdivujem, tiez sice chceme tri, mozno aj styri deti, ak stihame, ale nie tak kratko po sebe. aspon ti ma kto s nimi pomoct? lebo ja budem na ne sama, rodicia 2500km a so svokrovcami sa nebavim
Ale hej má mi kto pomůcť rodina , kamarátky , sestra , a tak je ich dosť 😵 😵
no to mas dobre, ved dvojky samo o sebe budu dost zaberak, nie este dievcata. ja len dufam, ze toto moje druhe nebude taky zivel ako stanka, lebo ta je niekedy aj za dve. nechapem,kde tolko energie berie. a to mam stastie, ze je muz doma, lebo ja chodim do prace, tak som uplne grogy, ked pridem domov. a ona len vonku a vonku, este o siedmej vecer musime aspon pred dom vybehnut na prechadzku
Ahojte kočky 😉
Veroni dakujem 😉 ja viem že z toho vyrastie a hlavne ked zistia načo je alergik tak nasadia lieky nato a bude po probleme,ale ked ja to chcem z večera do rana 😠 😀 teraz je to najhoršie obdobie pre alergikov, lebo to všetko pučí a kvitne, ale zase... my sme kašlali aj celu zimu ked snežilo a mrzlo, takbohvie z čoho to ma ☹ ale dakujem.. nestresujem sa... ja chcem poslušnu malu princeznu čo bude len spinkať a papkať 😀 a prespí celu noc 😀 nenaročna som ja 😀 😀
Anarid ahoj.. som aj myslela, žekde si stratena a ty si užíívaš.. pekne 😎 ale zaslužene.. 😵 na akych ludí tu? ja dakedy nechapem čo tííí ludia dokažu... 😖
Ahojhelka, tusim tiez nemozes spat 😕
Ahoj gumimaci.. ja by som aj spala.. ale maly je už vyspaty 😀 ty maš stym problem? 😕
Ne ja by som tiez spala. ale od vtedy co mam kocura, ktory o siestej rano rozhodne, ze som vyspata, vstavam skoro. Len ta potvora chlpata si potom ide lahnut a ja cumakujem do notebooku 🙂 Ale berem to tak, ze on je moja predpriprava na babo 😀
Pozeram, ze tvoj maly sa vola Mirko, to meno sa mi paco 🙂 Priatel sa tiez vola Miroslav, ale on to meno nechce. A okrem toho mame v rodine uz nekolko Mircov, tak ked sa vsetci stretneme a niekto zakrici Mirec, tak sa traja otocia 😀
Jhooj ja mam z cicušiek panicky strach ☹ noo tak to maš fajn predprípravu.. ale neni to nikde napísane,že budeš vstavať.. možno budeš mať take zlate babo, že bude mať hned svoj režim a ste za vodou 😎
Noo Manžel sa tak vola, tak syn musel byť po tatovi 😅 aj ked som skorej stotožnena nebola, ine meno som ani nevyberala.. 😕 ale volame ho Mino, Minušo, .. tak si všetci myslia, že je Milan 😀 som povedala, že ak budeme mať druheho chlapca, tak bude Milan.. 😀 😀 lebo fakt nemam žiadne meno pre chlapca vo vybere... len pre dievčatko 😎
Ved prave ani my nemame. Mali sme iba pre dievca. Keby bol maly baba, tak sa vola Vanda. Ale takto sa rozhodneme asi az na poslednu chvilu.
Milan sa mi paci, lenze moj drahy pozera prilis TV. takze s Milankom nesuhlasi ze Krtek by ho potom volal. 😠
Dobré ranko, pekny a prijemny den matiek a buducich matiek vam prajem 🙂 😵 😉
Jaj tito chlapi.. ja mam dačo doma podobne za Ellu, lebo vraj v PT skade j emôj muž , bola nejaka lahka ženska menom Elka.. a vraj čo ked nam malu budu tak volať 😠 ale ja som v tomto už nekompromisna.. maleho meno vyberal on a ja som si nemohla ani fuknuť, a tak teraz si nemôže fuknuť on 😀
Mywiel dobre ranečko, aj tebe krasne den matiek 😎
Dobre ranko aj ja zelam maminkam a buducim maminkam krasny sviatok 😀
Helka aj moj sa vola Miro a tiez ked to bude chalan tak on chce,aby bol maly Mirko a ja hned,ze nech na to zabudne,ze mne sa taketo meno nepaci.dlho vytazilo meno Martin,ale teraz sme sa zvodli,ze to bude Matuš a hotovo.Eriku som ja vyberala a aj jemu sa pacilo toto meno tak z tym sme nemali problem.a ja to aj tak nechapem ved mi nosime babatko v brusku tak preco by o mene mali rozhodovat chlapi viem,ze je to aj ich vec,ale aj tak 😒
No u nas rozhodujem o menach ja a manzel suhlasi len sa mu musi to meno pacit, inac vyberam ja on to berie tak ze mamicka citi ako sa to babatko chce volat, je s nim viac spojena, takze ja problém v tomto nemam, doteraz sa mu pacili vsetky mena co som navrhovala. 😉
Lulu presne.. ahoj 😉
ja som vtedy pri malompovedala, že uvidím ake mu dam meno ked ho uvidím a ked som mu povedala Mirko, tak sa mi clekom zapačilo a aj asistetnky pôrodne píovedali, že normalne meno konečne 😀 😀 ale z dievčatka neustupim, maximalne to spravím tak že nebude Ella, ale Elena.. 😵 ja som helena 😀 chcel aby sme dali po mne meno, no mne sa moje meno maximale nepači 😅
Matuš je pekne meno.. mne sa ešte pači Matej, ale nechcem aby ho volali Maťo 😠
Dnes idem farbit plienky na tyrkysovo a anisovu zelenu 😉 Pri malej som mala fialkové a ruzové je to napraktickejsi podbradnik pri kojeni, vela sme ich vyuzili. 😀
aj mne sa paci meno Matej,ale u mojho to nepreslo takze Matuš to isti 😉
nywiel a o akych plienkach hovoris?neni som v obraze o co sa jedna 😕
No normalnych bavlnenych ja si ich farbim v pracke, to som pouzivala pri kojeni na odgrgnutie malickej... 🙂
jaaaj 😉
Ahoj mywiel, a nepusta ti potom ta farba ked iich peries? Inka to neni zly napad... 😵
Nie nepustia pri farbeni sa da do pracky 1kg soli a to zafixuje, je to speci farba na farbenie v pracke. 😉
Dobre ranko babulky, krasny den matiek a ja som bola uz happy, ze konecne ho mozem aj ja oslavovat, lenze mne este nema dat kto kvietok 😀 😀 😀 ale maly ma aspon rano kopkal, tak to beriem od neho ako darcek 😵
Mywiel, som si vcera pozerala vase rozpravkove miesto kde byvate, no krasa, tam bude radost deti vychovavat 😅 a ty hovoris po francuzsky?
Co budete dnes robit?
Jazmi dik ano po francuzsky 😉
lulu ja mám matúška 🙂
No co baby, varite nedelny obed? 😀 Tusim by som uz aj ja mala zacat 😝
Jazmina, dneska kravicku s hribkami a tarhonu. Uz to bude 😉
Mnam...tarhonu s hribikmi so stavickou to by som si dala 😅

jazminka kočka na azet chodíš ? Albumy mám tam uzamknuté ( na priateľov ) zas som natrafila na nejakých divných ľudí aj tu v jednej téme ... že sa bojím dávať foto aj s FB som pomazala 😔 akurat som dopridávala foto tam na pokec tak ak chodíte napíšte nicky a ja si Vás pridám do priateľov a můžete pozerať 😉
Kati bambulečky poslúchajú zlatučke su 😵 😵
Inak ak nejake zmeny v tabuľke píšte si rýchlo ešte do zajtra mením potom cez týždeň tu budem málo 😉