♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
No kebyze kazda co pozyvate nebyvate tak daleko aj by som dosla 😀 ale dala si mi aspon dobry tip..ja budem mat pipi s hribikmi a ryzou..no podobné 😀
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/mywiel/album... Aha co som kupila 😵
bre ranko🙂
ako helka,ako ste zvladli noc?
jazmin,neviem,ci o rok nam niekto da kvetinku,maly krpec,ale oslavovat budeme 🙂
ja som chcela chlapceka snad vzdy a chcela som meno Mateo,ale MM povedal,ze ziadne talianske mena-tak som si zistila,ze ani len talianske nie je a nepomohlo..esteze to baba bude a nevadime sa kvoly tomu 😀
a dnes sa mi teda den bude tahat pomaly,MM spi po nocnej,ani len obed nerobim,lebo,povedal,ze on chce robit ked sa zobudi..uz neviem co tu mam robit..tak by som si citala nieco slovenske ale uz mam vsetko 3krat precitane co tu mam 😝 a potom cele dni len jem a zadok mi rastie 😀
Mne dala mala pusinku a manzel kyticu 🙂
Mywiel, krasnucke a do akeho veku ci kg sa to da nosit? Aj ja planujem take ale 8-10 kg babo uz takto veru nosit nechcem 😀
inak tam u vas je tolko krasnych veci, tu u nas taketo veru tazko dostat..myslim konkretne farby a dizajn
Do 20 kg 😉
Je to aj tu ale drahsie http://www.branakdetem.cz/brana-k-detem/nositko...
Tu je aj video http://www.becobabycarrier.co.uk/features-instr...
Ahoj Estterka, vies co inak aj ja sa dost nudim...drahy pracuje cely den a som chcela ist aspon na stavbu pracovat ale tak ja nemozem ani len tazke veci dvihat a veru ani obed sa mi nechcelo velmi varit, ale potom mi gumimaci spravila take chutky, z som sa do toho pustila, ved aspon drahy bude mat dovod prist sa naobedovat.
A inak ake mate tam v spanielsku teraz pocasie? a byvate vo vnutrozemi ci niekde pri mori, a vlastne to je jedno, aj tak tam musi byt krasne 😵
mywiel, ale ak mam povedzme velké cici 😀 tak to male budem tlacit a sa mi chuda udusi..ta modelka na tom videu vyzerala byt stihlucka a male cici.
jeeeeej a to brusko vo fotoalbume je tvoje?????? 😅
Jazmi nie ale pacilo sa mi to ze baby boy ja také velké nemam aj ked ho uz pekne vidno 😉
Jazmi nebudes ho tlacit dlzka trakov sa da nastavit aj chlapi mozu nosit babo takto 😉
no najprv som veru rozmyslala, ze si v 22tt a je troska velke ale ja ho mam tiez velke tak preco by nemohlo byt 😀
nevadi, pekna fotka 😵
jazmin,ja byvam na kanarskych,dovidim na more z domu🙂 teraz nam tu zacali strasne tepla,lebo inak tu vzdy fuka vietor a nie je tak teplo,ale tieto dni,hroza..a si predstav,ze uz treti den mam kazdy den takyto..doma zavreta..
a baby,ja som rozmyslala,nad tou satkou,co sa v nej deti nosia,neplanujete nikto take?
No veru som videla uz kopec chlapov co takto nosili malé, v rukach dve velke nakupne tasky a takto isli po obchodoch kym si mamina pozerala nieco pekne na seba, ale tak my nosime malicke 9 mesiacov takto v brusku, nech sa aj chlapi podielaju na vychove 😀
Satku som mala pri malej ale bolo mi v nej hrozne teplo a vkuse ju odvazovat ked som nastupovala do auta a zase zavazovat na parkovisku sa mi to vlacilo po zemi mala 4 metre a muzovi sa tiez nechcelo to viazat akolo neho tak som malu nosila len ja takto to bude pre oboch a jednoduchsie. 😉
Kanarske ostrovy????? 😀 To si robis srandu??? No pekne tehulkovanie na takom krasnom mieste 😵 ved zober deku, slnecnik, objednaj si knihy zo slovenska, nohy namocis v mori, no kráááása 😵
Inak aj rozmyslam nad tou satkou, ale vyberiem si to, co bude pre male pohodlnejsie v lete a samozrejme bezpecne pre jeho chrbatik 😵
jazmin,neviem,keby ma niekto pocas pnky vidi na plazi..a inak na plazi sme boli naposledy pred rokom v maji,lebo nas to nebavi,to teplo sa zunuje,piesok vsade lieta kvoly vetru..ale som si povedala,ze by som sa mala ist poprechadzat obcas do mora aspon,lebo chodza vo vode je zevraj dobra proti bolestiam noh..
mala som take chutky,aspon na terasu vyliezt a opalovat sa,ale ja mam dost bledu pokozku a nechcem riskovat pigmentove skrvny..a ked mna hned hlava boli od tolkeho slnka a tepla :D hrozni sme,ale to vacsina lujdi co tu zije,na plazi su len turisti uz :D
Bezpecné je obidvoje pokial vies satku spravne viazat, aj nositko Beco je bezpecné co sa o inych nositkach neda povedat, tam tie nozicky vysia a to je zlé na bedrové klbiky tu ma babo nozicky pekne roztiahnuté ako pri satke a hlavicka a chrbatik su podopreté. 😉
Babulky, mate niektora skusenosti s bezpecnostnym pasom do auta Besafe pre tehotne?
ahojte pekny dník prajem a zvlášt maminkam 🙂
ja som sa dnes vyšantila jak blazon pokupila som Nelinke nejake veci 😝 😵 furt na ne musim pozerať tie malunké veci sú také zlatééééé 🙂
Ahojte baby, dlho som sa neozvala, mala som perný týždeň, bola som chorá, potom bol manžel chorý a popritom som chodila aj do práce, kde to začína byť už poriadne o hubu, čo sa týka množstva roboty a ja sa teda nemienim stresovať. ☹ ☹ ☹ Zajtra mám poradňu, tak som zvedavá, čo mi povie mudr. pôjdem na PN-ku a basta. Za tých 5 rokov, čo pracujem, som ešte ani raz ne-PN-kovala a to som do Sociálnej poisťovne už zaplatila na odvodoch kvantum peňazí.
Cez víkend som už premýšľala nad pôrodom, čo a ako, čo treba do pôrodnice kúpiť a tak. Myslíte si, že v pôrodnici môžem mať notebook? Nešlohne mi ho tam niekto? Aké máte skúsenosti?
ajoj andzi 🙂
no ak nebudeš mat svoju izbu myslim tu nadštandartnu tak ja by som to neriskovala....
Jazmi aj ten mam a kedze stale soférujem uz ho aj pouzivam 😉
Andzi a preco chces brat notebook na par dni, budes mat iné starosti, bud kojit alebo spat. 😅
Ja inac chcem hned ako porodim ist domov ak samozrejme porod prebehne bezproblémovo, objednam si sage femme domov aby prisla este v ten den, lebo v nemocke som nemala cas ani spat, vobec tam cloveku nedaju vydychnut... 😖
andzi, ked som bola v nemocnici, tak niektore baby mali notebooky, a v pohode. ale skor take co tam boli dlhsie pred porodom. Na bezdratovu siet zabudni. Musela by si si priniest mobilny net.

Dojdi 😀