♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte kočky .... chcem Vám povedať , že sa budú robiť nové tabuľky ... keď budem mať trošičku viac času začnem s tým ... máme pokazený PC ... som len na notebooku PC tak skoro nebude neviem či vůbec bude a všetky staré údaje mám tam ... takže treba začať od začiatku ... budúci víkend začínam ... od stredy mi můžte začať posielať údaje asi všetky od začiatku ... a ja to nejako zoradím asi podľa predbežneho dátumu narodenia detičiek 😉
Ja si práve robím zoznam do pôrodnice, nezdá sa to, ale je toho dosť. Pomaly to začnem nakupovať. No a kedy má mať žena zbalenú tašku do pôrodnice? Niekde som to čítala, ale neviem kde.
anarida, v čom bude spočívať nová tabuľka? Aké údaje máme poslať?
fihaa andzi sa neponahlaj, neboj, sa, sak ti to tam ulahne dovtedy 😝 😀
Kočky tabuľka by mala byť tá istá ... musím to nejako vymyslieť pretože vždy keď trebalo niečo doplniť stačilo mi len otvoriť starý súbor a opísať ... no teraz keby náhodov niečo treba zmeniť nemám čo otvoriť a doplniť preto som chcela robiť nové ... no ako tak poteram asi to nepůjde pretože v booku nemám žiaden program kde by som to spravila 😒 takže buď počkame na PC alebo si to na starosť vezme niekto iný ☹ strašne ma to hnevá 😢
heh,nemala som robit obed dnes,tak som aspon domacu zmrzku spravila..no mam sa cim prejedat..
inak sa mi tak zda,ze uz celkom bruskujem-nevyzera ako tehu zatial,akor akoby som sa prejedela,ale ja viem,ze je tehu 😀 a citim ako sa mala prevaluje(najviac v noci) 😀
anarida,nehnevaj sa kvoly tom! a bohuzial ti nepomozem,ked ja v tomto pc nemeckom zapnem internet akurat a asi ani nemame program na to,urcite sa najde niekto,kto sa viac vyzna🙂
andzi,este nebal tasku,este mame vela casu,na take ani nemysliet este,ze porodnica 🤐
ja ešte nebalím, ja som len povedala, že začnem nakupovať veci, minule tu tuším písala zuzanocka, že už má všetko nakúpené. Podľa mňa stačí baliť v takom 36tt, či skôr?
anarida, kašli na tabuľku, urobíš ju, keď budeš mať PC, to neponáhľa
Damy.. ked som bola s dcerkou v porodnici.. mala som len dve male cestovne tasky ale pocaqs pobytu tam mi vsetko zavadzalo a liezlo mi to na nervy tak velmi odporucam vziat si len to nutne. Ale zalezi na uloznych priestoroch v nemocnici. Na Kramaroch je to bieda.
ahojte,tak som spat z 3D,maly sa zakryval rukami a nohami,tak tvaricku sme si moc neuzili ale zato pindoura az moc sme videli 🙂
vazi 743 g a tie ostatne miery nerozumiem,len vsetko je ako ma byt.pridam neskor foto
Jazmi ja 😉
Ja nemusim do porodnice nic nosit vsetko dostanem aj pre seba aj pre babo, ale aj tak chcem ist hned domov. 😀 😝
mywiel,tu je to tiez tak,ze uplne vsetko dostanem,nic svoje si nemusim zobrat..a musim tam zostat dva dni,ale MM moze cely cas s nami na izbe byt,tak asponze tak 🙂
Tu nemusis zostat vobec ak nemas CS a ma ta kto vysetrit doma este v ten den a babo ak pozrie pediater v nemocke, to by som chcela samozrejme to pripada do uvahy len ak nebudem rodit v nedelu alebo v noci lebo vtedy ziadny pediater malému testy robit nebude, a objednam si sage femme domov nech ma pride skontrolovat a pojdem domov nemocky nemusim kedze sme na izbe vacsinou dve vkuse navstevy a informacie od doktorov to nemusim. 🙄
Aha aky album ta baba chodila na 3D kazdy tyzden.... 😅 😲 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lenkaafilip0...
tak pre nas asi aj lepsie,ked zostaneme prve dni tam,lebo ty vies co ta caka,ale ja nie a doma by som isto stresovala,ci je vsetko ok a pod..
videla som ten album aj ja,aj vy sa tak casto fotite ako vam brusko rastie?? a ja neviem preco,mne ten 3D zatial take pekne obrazky nikdy neukazal:(
a ta fotka v tom albume s tymi testami,to co ? 😕
No ja budem mat aj laktacnu poradkynu co mi bude chodit domov, jasné ze pre druhorodicku je to iné.
heh,som si vsimla,ze vo viacerych temam rozoberaju ten album s tym 3D kazdy tyzden 😀
baby, ak sa v tom albume blizsie pozriete na fotku c.50, tak je tam datum z roku 2002...
mozno to niekde stiahla a vobec to nie su vsetko jej fotky... a aj to brusko mi pripada ako dorabane photoshopom... alebo vankusom 😅
Ahojte babule,
nebola som tu skoro celý víkend, lebo sme stále niekde behali, ale musím sa vám pochváliť, že sme dnes kúpili kočiar. Aj som sa bála, či to ešte nie je skoro, ale nech malá vie, že s ňou rátame a bol za veľmi dobrú cenu. Aj s autosedačkou a taškou nás vyšiel 368,- eur, lebo som mala do ich obchodu taký kupón so zľavou. Prikladám link, len ten náš nie je oranžový, ale béžovo hnedý.
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2315...
andelik pýtala som sa aj na ten čo sa páči tebe a tá cena je za hlbokú vaničku aj športovú časť taká aká je tu
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2797...
len si treba k tomu dokúpiť autosedačku.
andelik kukla odbornym ockom 😎 neviem,ked naozaj jej nic nenarastlo,len brusko,ani ku koncu vobec prsia.. zas ale preco by tu niekto klamal? 😕
viete co? teda nepoznam tu svoju svokru az tolko,kedze zijeme inde ako ona..ale ked jej dnes MM volal,a povedal,ze mala uz v brusku kopka,tak povedala,ze take nechce pocuvat kym sa nenarodi..v style,este vobec nie je iste,ze sa jej nieco nestane a narodi sa..to co je za reakciu??? 😨 ☹
a každé jej robil iný doktor? Ved tam mám min tri mneá doktrov...
estterka to čo sú za reči. Kašli na to a už jej nič nehovorte, potom sa bude sama vypytovať.
idem kuknúť to 3D o ktorom tu kecáte.
Andelik mas pravdu, mne to pripadalo divne skoro kazdy tyzden 3D, potom som si pozerala datumy a tam su roky 2002,2001,2004...a akoze aj to fotenie, mne to pripada akoby to bolo fotene v ten isty den, so zmenou ucesu, oblecenia a upravovane photoshopom havne tie posledne fotky s tym bruskom..hlavne ked uz bolo upravovane pozadie, rozmazane, ale tymto nechcem nikoho urazat, len mi to fakt pripada divne, dufam, ze ta dotycna tehulka caka skutocne babo a z nikoho si nestriela 😀
baby,ja som stale nepochopila tu prvu fotku s tymi testami..to su teho testy? 😒
no neviem.. podla mna minimalne ten ultrazvuk je podozrivy a tie posledne bruskate fotky mi nepridu velmi realne 😒
mimka dakujem za info ohladne toho kocika. skocime sa tam tento tyzden pozriet, lebo ta cena by bola super... polovica z toho co nam hovorili v tom prvom obchode. A vyzera kvalitne ten kocik aj skladny je... a ked uz sa aj mm pacil, tak to je uspech 😀
baby tie posledne fotky s tym bruchoom to jaky odžub šak hentake brucho može mat fiona v šrekovi 😀 to neni realne...
Ahojte baby, ja vam vobec nestiham 😅 Dneska sme aj my ako Maculienka boli na 3D. Uzasny zazitok az na to, ze mam placentu vpredu a maly sa stale za nou skryval. Nemame sice nejake modelkovske fotky ani video ale mame a stalo to za to. Fotky som dala do albumu. Som KO idem odpocivat
andelik vyzerá ten kočiar dobre a je ľahučký, len tie kolieska sa môjmu mm nepáčili. On vybral ten čo sme kúpili 🙂
baby mne sa tiež zdá, že to je iba fotomontáž, ale kto by to robil a prečo.
a to 3D leda tak že by bola tehotná 9 rokov a nie mesiacov 😀

Mywiel zlata fotka, to si ty? Konecne ta spoznavame 😀