icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

agentkak
9. máj 2010

betuli ta posledná fotka s tym pipikom ta je dobrááá jaky exhibicionista maly 😀 🙂

mimka šak všelijaké povahy a charaktery sme,...možno to niekoho baví...

helka101
10. máj 2010

Ahojte žienky,kde ste? 😕 vari ešte nespíte..

Estterka no noci su v pohode,ked už tvrdšie zaspí tak pekne spinka, cez den sa to neda počuuuvať.. no dnes som ho nainhalovala, dala sirup, vypil prieduškovy čaj a ztial nezakašlal ani raz.. 😵 aleznama mi poradila homeopticke sirupy na alergicky kašle, tak idem dnes kupiť... 😎

To bruško a foto som kukala aj ja... užas, ale to bruško je fakt nejake divne a ja som si prve pomyslela.. že či ta kočka nema ine triko 😀 že kolko fotiet v rovnakom odeve 😀

panki
10. máj 2010

MIMKA - mi máme tuším rovnaké chodníčky 🙂 v ten istý deň sme boli na 4D a tiež som včera bola pozrieť kočík v Brendone. Len ja som si na rozdiel od Teba nevybrala. Ale asi som sa už definitivne rozhodla pre Baby smile - V-max. Včera som ho videla naživo a docela sa mi pozdával. 😉

poki10
10. máj 2010

caute koceny 🙂 dobre ranko vam zelam 😎
pokukala som tie foto z 3D. no a mne sa to tiez volako nezda. ved si len porovnajte 2 posledne fotky z toho. teraz nejde ani tak o datumy, ako o crty toho babatka. to babo ma iny tvar nosteka na predposlednej foto ako na poslednej 😖

je to nejake divne. no ked sa mylim, tak a moze to byt to iste babo,tak mi povedzte 😀

samasa
10. máj 2010

dooobrééééé ráááánnooo ako v škole pred pár rokmi 😀
Svatka čo ešte nespíš?

helka101
10. máj 2010

Ale.. no čo.. dieťa ma zobudilo, jedno ma doslovne vykopalo z postele 😀 a druhe stalo pri dverach a kričalo mamiii tak už stavaj lebo sa pociikaaam 😎 a čo ty?

samasa
10. máj 2010

😀 jaj ale sú tí moji zatovci- nevestovci akční zavčas rána-
moj ešte chrní.... ja musím zas na moravu zaniest mužovi marodku k lekárke a náš hraničný priechod je uzavrety tak si urobím obkluku tak 40km :-/ nechceš íst so mnou? nebude mi smutno aspon 😀

helka101
10. máj 2010

noo idem 😀 vyzdvihneš ma o kolkej? urobím zo seba človeka, malemu dam kinedril a ideme... 😎 len si hodim make-up 😀 😀 že aby si spoznala teda hviezdu 😀

samasa
10. máj 2010

😀 😀 😀 no aj ja by som si mohla aspon hlavu umyt a osprchovat sa- že by som ti nesmrdela po ceste 😀 nech spoznáš - jako si mi to včera povedala??? pracháčku 😀 😀 😀

samasa
10. máj 2010

videla si ten blaf- to 3D sto snímkov 😀
a bruško ako keby sa malé išlo rodit pupkom a nie tam onou 😀

helka101
10. máj 2010

Prachačku.. tak moja take autisko mať 😀 no raz ma v takom povožííš.. ked ma našťve manžel a budete doma v Žiline sa pobalím a dojdeme 😀 😀

Noo videla, ved to že tie fotky som si ani nijako nevšimalo ale tie bruška ma dosť zaskočili 😔 dakto sa bavil 🙄

samasa
10. máj 2010

helka čakám- u mna máš dvere vždy otvorené- som rada, že mám takú super kamošku 😀

helka101
10. máj 2010

Dobre Lubi 😀 tak len vytočiť manžela, potom to hodiť tak , že ma on vytočil... a pridem 😀 😀
včra prišiel domou o 22..00 🙄 dnes si to snim vydiskutujem.. včera som nemala silu a ani nervy 😖 som bola rada, že maly zaspal

sonelka
10. máj 2010

Dobré ránko 🙂
Jaj Heli, ked hovoríš, že manžel ťa vytočil... Mňa vytáča už od štvrtku 😠 Štvrtok prišiel večer z práce, a neviem prečo, nebavil sa so mnou, najedol sa a tv šiel pozerať do spálne, kým ja som ho čakala v obývačke a ani bú ani mú...Tak ma to nasralo. 😖 Ráno som mala ísť zubárke, pýtam sa ho, či pôjde so mnou a stále tichá domácnosť 😔 Tak som sa obĺiekla, zobrala auto a šup sama do mesta a nervy som si kompenzovala kúpou šlapiek na leto 😀 Potom sa uvedomil, a ked som prišla domov, bolo všetko zázrakom v poriadku. Ale za to v sobotu sme sa riadne vadili kvôli výberu krstnej našej malinkej. Samozrejme moja svokra vybrala krstnú bezo mňa 😠 Oni sa jednoducho dohodli a hotovo, na môj názor neni nik zvedavý 😢
A včera, bol na futbale a po futbale došiel dosť neskoro, poznačený alkoholom, ja som už spala, zobudil ma a zasa hádka 😖
Uvidím, čo ma čaká dnes, ked prídem z roboty 😨

silvika
10. máj 2010

fiiiha no nieco asi mali muzi minuly tyzden ten moj mal zasa sa mi tak zda v stredu alebo utorok, ale nie dlho. 😉

helka101
10. máj 2010

Ahoj Peti ☹
no tak fasa.. 😠 to ako si on dovoli, že sa nebavi a nepovie ani čo mu preletelo cez nos... nemam taketo rada 🙄 ja som s mojim nebola od piatku, v sobotu aj nedlea futbal.. a včera šiel ktomu do prace a tak rovno z nej šiel na futbal a prišiel o 22tej.. mudre reči mal.. a ked som mu protirečila, tak ma uzemnil že gtomu nerozumiem čo ma maximalne naštartovalo, tak som sa donho pustila... 😠 a šla som spať zo slzami v očiach.. ked mi vravi v posteli, že ma chyti, ako zvykne tak a pohladka bruško, tak som ho odsotila a nechmi da pokoj, žeja ako tehotna potrebujem pokoj a klud 😒 a nie počuvať jeho chystre reči....
a dnes si to idem vykompenzovať nakupom..nech dačo z toho futbalu mam.. asopon mulova miniem 😎

a najlepšei je , ked zapilil :" maly ešte kašle? .... tak chodte ku dr..!!!" no ako debilke mi to vravel... 🙄 a ja mu nato.. načo ku dr.. ved nech nam kašle... nič mu predsa nieje len kašle .. a to som už po nom kričala... 😎 a zabil.. ach tie horrmooony... 🙄 mal štastie že som bola už mimo jeho dosahu lebo by som ho trafla dačííím 😎

ale nekazme si den!!!! 😵

sonelka
10. máj 2010

Všetci chlapi sú na jedno kopyto!! Ale ako hovoríš - nekazme si deň a myslime na tie naše malinkaté stvorenia v bruškách 🙂

poki10
10. máj 2010

vrrrr kocky, tak vas dnes chlapi a mna panicky na socialke. maju tam NESKUTOCNY bordel. ja neviem ozaj za co ich platia. ja som sa totiz dozvedela, co uz som 2 tyzdne PN ze oni este nemaju moju PN nahratu v pc...a hovorila som jej o jednej veci a ona mi mlela o druhej. potom pochopila co od nej chcem a hovori mi ze, jaaaj tak to vas musim inam prepojit. hlavne ze na nu ma prepajala este jedna pred nou. cisty debilizmus 😠 😠 😠 vrrrrr
a ta posledna si nevypytala ani rodne cislo, ani meno ani nic. a ja hovorim ze a vy ako viete kto som. ze ja som tu taku PN nahravala, tak si to pamätam. no staci vam, baby. nenormalne.

zuzulik82
10. máj 2010

ahojte babulky,

to mi je ľúto, že vás vaše polovičky takto hnevajú ☹ nechápem to!!! práveže by mali byť na svoje poklady najväčšie na svete najlepší, najmilší no nieee? ach jaj, všetko je nejako naopak 😒

poki, čo to máš aký pas užívatela ??? 😕

inak ja som mala víkend zlý. celý som preležala s teplotou a boľavým žalúdkom ☹ našťastie už som ako rybička, neviem čo to bolo, ale hlavne že to prešlo.

silvika
10. máj 2010

ja som mala zasa muza vcera v perinach mozno nieco virozove co prebehlo telom a odislo 😉

maculienka123
10. máj 2010

no baby,teraz su nejake virozy vo vzduchu.ja zatial nic ale moze to prist.dufam,ze nie.

na mna je moj buduci manzel jak medik,tak ale on bol vzdy,ani si nepamatam,kedy ma nastval.alebo ja som taka kludna??

dnes vyzera krasne,tak sup ho von niekam.

sonelka
10. máj 2010

Ajoj Macu
jééj, krásne fotečky si dala 😵 , malinký je úžasný

mywiel
10. máj 2010

Tak som sa vyhrala trosku... 😅 😀 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/mywiel/album...

silvika
10. máj 2010

myw ty toho uz maaas ... mas asi velke skrine

mywiel
10. máj 2010

To teda mam 😀 a to je len po velkost 56 mam uz nakupené do 80 co je jeden rok, len budem musiet vsetkym povedat nech mi kupuju az od jedného roku. To vies na aukciach z Ebay neviem odolat je to za facku. 😵

agentkak
10. máj 2010

bree ranko, 😔

nejaka som nevyspata mala asi do pol jednej v kuse kopala nie že by som sa netešila ale toto už sa nedalo 😔 drobec jeden 😅
inak baby to neviete že k mužom sa treba sparavat ako ku zvieratkam ??? = nedráždiť a pravidelne krmiť 😀

sonelka
10. máj 2010

Myw, aj ja som už čo to pokúpila, zakaždým si poviem, že už nič nekúpim, ale ked vidím niečo pekné, tak neodolám 😀
Ja teraz rozmýšľam nad takýmto košom, ktorý by som si dala vedľa postele do spálne, nakoľko tám máme málo miesta

silvika
10. máj 2010

kati, to uz vieme, aaale obcas ich to zlozi z prace tak si to my slabsie musime tiez uzit nee? 😉 ale my uz vieme, ze ja som ta kludna a on ten vybusnejsi, takze sme si to podelili

agentkak
10. máj 2010

silvi u nas je sopečna činnosť vo mne 😀 😀 😀 ale tak snažím sa.. ked mna vytačajú iba princípy 😠

mywiel
10. máj 2010

Ja ho mam a je to velmi praktické nemusis v noci vstavat na kojenie mas to vo vyske postele a dietatko ma dost vlastného miesta na spanie a zaroven nie je stratené vo velkej detskej postielke. 😉 Odporucam aj ked je to tak do 7mesiacov max. potom je to uz malé... 😅