♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
No ja budem mat v kuchyni drevenu ohradku a postielku budem mat po malej, jej kupime potom uz vacsiu. 😉
myw a kupovala si aj cely balik oblecenia ci skorej na kusy? ze kolko ta to asi vyslo cele balenie, bo ja budem potrebovat pozhanat nieco
Niekedy na ks a niekedy aj cely balik, ja som to kupovala niekedy za 1 libru cely balik na Ebay.uk + postovné samozrejme. 😉
fuuuha tak to inaa cena 😎 😀
No a potom sa nestan maniak... 😅 😕 😀 😀 😀
uuz bych aj bludila po ebay pravdu mas,
Ja si prave uvedomujem, ze ked sa prestahujeme uz nebudem mat v dome vstavané skrine ako tu, tu som ich mala v izbach cize musim kupit pre malu do izby rohovu skrinu a pre malého komodu na saty... 😅 😕
Ahojte dievcata,
dlhsie som sa neozvala, lebo som bola odcestovana k svokre a vidim, ze ste toho teda riaaaaadne popisali... 🙂
sonelka, aj ja som velmi chcela objednat kos z pampy portalu, ale stale vaham nad tou cenou. Zda sa mi to byt dost prehnane, tak hladam nieco lacnejsie, ale mozno nakoniec len predsa neodolam.... 😉
ebay je velmi dobry obchod aj ked s nim osobne nemam skusenost, ale kamaratka mala obchod s oblecenim pre deticky a vsetok tovar tam nakupovala...
a este k tomu ebay, len obcas sa stalo, ze jej nejaky balik neprisiel a to bola poriadne nahnevana ☹ nakolko sa tam vsetko plati vopred...
No ja mam aj ten kos cez Ebay inac je fakt drahy na 6 mesiacov len... 😅 😕
Ked balik neprida a mas zalozené konto paypal tak si vlastne poistena a vratia ti peniaze. 😉
Ja platim len paypal ten predajca co ho nema od toho nekupujem a takto som kludna a neriskujem. 🙂
to je sice pravda, ale peniaze jej nikto nikdy nevratil a mala zalozene aj konto... proste viem, ze s tym nemala vzdy len radosti..ale vacsinou to bolo vsetko ok! 🙂
Lebo to musis reklamovat a vypisat formular mne vzdy vratili bez problémov ked som napisala ze balik prisiel poskodeny, alebo iny model ako bol inzerat alebo ze neprisiel vobec. 😅
myw a s tym kosom cez ebay si spokojna? Prislo to ok?
Treba napisat priamo na paypal nie na ebay. 😉
Ahojte zlatíčka, ja som si dnes pekne pospala. Včera sme celý sa s manželom celý večer hrali s novým kočiarom. On sa mu tešil ako malé decko 😀 a nechce ho odložiť, tak ho máme zložený v obývačke 😀
panki to je sranda, že máme rovnaké chodníčky. Môj muž celý týždeň dlho robí a teraz sj v sobotu, aby zorobil dosť peňazí, no a v nedeľu ich potom chodíme míňať 🙂
Ano ok je nadherny je teraz u kamosky pozicala som jej ho zatial neskor ho odfotim aj s babom a hodim do albumu, ja mam k nemu aj hojdaci stojan cize je ako koliska.
Mimka tak tak ja mm nic nehovorim ked obcas pride neskor z prace, lebo viem, ze budu peniazky na nakupy pre mimco. 😅 😝 😀 ale o 22h00 zase nechodi najneskor o 18h30.
sonielka taký košík sa aj mne páči 🙂
myw ty toho vážne už máš nakúpemé. Ja teraz tiež kupujem tak, že čo sa mi páči, ale musím si urobiť nejaký zoznam, čo budem potrebovať, nech nenakupujem hlúposti.
No lenze ja uz jedno dieta mam takze to som kupovala uz pri nej. 🙂
myw, tak potom hod foto toho kosa, som zvedava. Dakujem inak za radu, mozno ho potom aj ja objednam cez ebay... 🙂 😉
mimka a meno uz mate vybrate? ozaj a kedx mas dalsiu poradnu? ci sa naaaahodou nestretame
miri a viesw ake je postovne sem na sr?
Babulky musím vypnúť PC, lebo sa musím učiť a keď ho mám zapnutý, tak som stále iba na internete. Ešte presne mesiac a mám po štátniciach, tak potom budem mať úplný kľud. Dnes si idem pre znám za Bc prácu k oponentovi, tak sa bojím, lebo vraj boli aj 5-ky za práce. Tak si tu pekne kláboste ... aj ja by som rada, ale učenie volá 😒
silvika, to postovne je individualne pre jednotlive objednavky, vacsinou je pri kazdom tovare uvedena okrem ceny aj cena za prepravu ci postovne.
silvi teraz je to zase Lea, len dúfam, že tak už nikto nepomenuje psa, lebo vždy keď máme vybraté meno, tak zachvílu sa tak volá nejaký susedov pes. Mne sa to meno nepáči, tak dúfam, že manžela ešte prejde a vymyslí nejaké nove. Ja idem teraz v stredu ne ten morfo ultrazvuk (lebo minule som to domotala) a poradňu mám 2.6. ale už o 7.00 hod ráno.
pa
mne sa teraz celkove zle nakupuje, nakolko este stale nevieme co to bude ☹ , tak len obzeram vsetko a sondujem kde co a kedy a za kolko....
chcela by som sa objednat na 4D, mozno mi uz povedia tam, ze co to asi bude... len chcem este aspon tyzden pockat, lebo som citala, ze najidealnejsie je ist na 4D medzi 22 - 28 tyzdnom.
Videla som ze mnohe z vas uz boli na 3D resp. 4D. Aku s tym mate skusenost?
no teda ja idem tiez rano ale o den neskor 😒

myw, dakujem za radu, ved ja by som chcela zároven s tým košom aj postielku, koš do spálne a postielku do jedálne, lebo by som musela postielku zakaždým prenášať hore-dole 😖 A dúfam, že sa nám potom podarí aj druhé bábo, tak by sme to využili aj pri druhom 😉