♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ano ano tam to objednava sestrička michlerova ked budeš potom chcet aj čislo ti zistim 😉
Ahojte kočice 😀
caaaute baby 🙂
ahoj kati 😝
čaute labky moje 😉
akurat to tu idem opuštat a vy pridete pekne teda 😒
nehanbis sa? uz ides prec ☹
Baby, dík za gratulácie k nášmu chlapčekovi 🙂 Lucinka, to záleží aj od toho, aké veľké bábo budeš mať. Naďa mala 47cm a 2500g, takže 56 veľkosť nosila 3 mesiace 😀 My sme veľmi využili overaliky na zapínanie po celej dĺžke a body s dlhým rukávom pod to, keďže bola zimné bábätko a malinkaté, tak musela udržiavať teplo. Mne viac vyhovovali body ako košieľky, zdalo sa mi, že to lepšie drží plienku. A keďže sa balí naširoko, tak dlhšie body je ok, také tie 0-3 mesiace Cherokee z Tesca sú veľkosť 62 a tie sa dosť využijú. My sme využili aj newborn 0-0 veľkosť pri našom drobiatku. Čo som ja neznášala a Naďa tiež boli komplikované úzke otvory cez hlavičku a dupačky, čo sa nedali rozopnúť medzi nožičkami a tiež veci so zapínaním na chrbátiku - keďže bábo väčšinou leží, mne sa vždy zdalo, že to musí tlačiť... Ak nechceš často prať, tak Ti toho treba viac, ale zase keď bábo negrcká a neprekaká sa, tak až tak veľa toho netreba. Nakúp si tak, aby malo na pár dní na prezlečenie, aby si fakt nemusela každý deň práčku púšťať. Ja budem prať pre dve deti, tak sa mi rýchlejšie nazbiera, ale pri prvom som mala dosť požičaných vecí, tak ani nebolo treba tak často.
poki bola som u dokiho a už mi ušli dve hodky = dve otázky a musim makat kym nepride mala lebo potom mam po učení 😠 ale ja tu piebežne budem nakukat
hmmm, no dobre teda. tak aj ja teda idem...varit asi alebo co ☹
Vydrazila som tricko Pingu z ebay a uz aj prislo je podarené... 🙂
Lucka, zalezi od toho ake velke babo bude. ja som mala len par veciciek 56. vsetko potom vacsie. baby v nich tusim boli len v porodnici.
bioparox sa moze v tehu, aj ja som ho mala.
my sme tiez boli na 3D UZV, odchadzali sme odtial s diagnozou spina bifida alebo sakrokokcygealny teratom s odporucanim na UPT. chvalabohu sa potvrdil teratom a k tomu este dvojcievny pupocnik, ale malinka bojuje.
Ahojte baby,
tak mi budeme mat dievcatko 🙂 😵 Dnes sme boli na morfologickom utz, vsetko v najlepsom poriadku, tak sa velmi tesime! A konecne uz citim aj pohyby, od soboty uz aj jemne kopanceky, nielen motyliky 🙂
Uz viete, aky kocik chcete?
pekny dnik... tak konecne uz aj ja som pri PC 🙂
ja ani neviem pomaly aku velkost nakupujem... vacsinou mame veci z teska a tam je oznacenie 0-0 alebo 0-3... tak bodynka som nakupila take aj take, mikinu uz 0-3 ved tam sa len vyhrnu rukavy.. tak rozne... ale tych uplne najmensich veci nemam vela, iba par, ved to sa dokupi ked to bude treba
mini11... my sme zatial pozerali s mm na tento
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2797...
alebo este pravdepodobne budeme mat moznost kupit od znamej tento
http://www.tomsta.sk/product/implast-bolder-4-2...
no este nevieme..
Lucia a co to zn. sakrokokcygealny teratom? 😕
mywiel - je to urcity typ nadoru, ktory je ale v nasom pripade cysticky, nezhubny. je naplneny tekutinov. nieco ako cysty na vajecnikoch, ale ma to v oblasti kostrci, je vela moznosti ako by mohol vyzerat. my vyzera to tak, ze mame tej najlahsi. lebo chvalabohu nie je k nicomu pripevneny, k ziadnemu organu, je cysticky, nezhubny, rastie ako rastie, mohol by aj pomalsie. po porode sa da odstranit. moze velmi zatazit v brusku srdiecko, preoto ho operuju casto este v brusku.
neviem, ak mas este nejake otazky, tak sa spytaj, lebo je okolo toho hrozne vela info.
my uz kocik mame a sme spokojni.
Ahojte baby tak ja mam vybrati tento kocik http://www.bububabo.sk/index.php?ID=6435
Ahojte babulky 🙂
uz asi tri dni ma pobolieva podbrusko.... nic akutne, vytok stale biely , neviem ci som neprechladla.... Vas zvykne niekedy pobiet spodok bruska aj v tomto tyzdni??? na zaciatku to bolievalo...a potom nic.... a teraz zase.... tak neviem ci amm panikarit ☹
alebo tento http://www.bubu-babo.sk/index.php?ID=4067 este neviem akej farby a ktory tym,ale strasne sa mi paci.mojmu sa paci aj X-lander,ale ten je pre nas drahy takze tak 😉
janica nie nemusis panikarit to sa to roztahuje maternica.ono na zaciatku to boli aj ked sa uhniezduje malinke a teraz uz mu je asi tesno tak sa musi znova roztiahnut.aj mna teraz trosku picha v podbrusku 😉
lucia20, aj mne sa taky kocik paci 😎 kde si kupila?
Lulu - ten kočík je fakt super 🙂 , presne taký nejaký chcem aj ja. Len by som ho potrebovala vidieť naživo.....mne sa zatiaľ celkom pozdáva Baby smile - V-max aj naživo. Tieto Tako som nikde v obchode nenašla a bojím sa, že bude nízky 😒
baby, viete aj, kolko ten tako vazi??? lebo vraj su dost tazke tie kociky
ahoj kočky.
lucia20: aj ja sa pridávam ku gumimaci, aj mne by sa páčil takýto kočík. Je taký univerzálny, aj pre dievčatko aj pre chlapčeka. Ešte možno aj v bledohnedočiernom prevedení by bol supeeer. Máš link na predajcu? Ďakujemeeee
preeeeesne také čo dala druhý link angelik8, to v béžovom sa mi veľmi ľúbi,a le tento vzor aj v čierno bielo supeeer je 🙂
😀 este som ho nevidela nazivo, ale na foto nevyzera zle.. neviem aky je tazky a skladny... no ved uvidime
Ahojte baby, dnes už kašlem na učenie, lebo sa ku nám valí svokra na návštevu, tak ešte musím dovariť večeru.
Tie tako kočíky sú dosť ťažké, ale inak sa mi tiež veľmi páčia 🙂 My nemáme v bytovke výťah, síce bývame na zvýšenom prízemí, ale aj tak ho budem vždy po tých jedných schodoch vláčiť, tak u mňa bola váha dosť rozhodujúca. Nafotila som ten náš, čo sme kúpili v nedeľu.
Tento náš váži iba 11,3 kg a je hlavne neutrálnej farby, lebo si ho chcem nechať ak sa nám podarí niekedy ešte jedno bábo.
http://tvnoviny.sk/spravy/svet/video-otec-zachr...
neodporucam pre labilne povahy, ale inac teda skvely chlap/tatino
ano Tako su tazke kociky,ale toto su teraz nove verzie idem,ale kuknut kolko to vazi nech sa stym zase nenamikam.pri malej som mala tiez Tako,ale z druhej ruky a uz riadne vrzga a ma urcite aj 20kg sak som ho ledva otocila taky bol tazky 😒
andelik no normalne som ostala z toho vidie vedla sak by ma tam slaktrafilo.fakt nemam slov na to...

uhm super dakujem moc, a ten prijem gynekologicky ?