icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mywiel
12. máj 2010

No ja som tiez doma takze zatial mi to takto vyhovuje, kym sa narodi babo aspon dokoncime dekoraciu v dome a prestahujeme sa.

aneta4
12. máj 2010

ahoj panki.čisielko do hlohovca 033-7425937.ja som tam bola.a bola som maximálne spokojná.ja som bola v nedelu..ale zdá sa mi že robi aj v sobotu.treba si len zavolat.a bolo by dobre čo najsôr--maju toho strašne vela.a inak velmi zlaty doktor. 🙂

aneta4
12. máj 2010

jééj až teraz som si všimla že zuzulik ti už odpovedala.ale nevadi...... 😉

estterka
12. máj 2010

bre rano🙂
heh,no ja sa opytam v pondelok,ze preco tu robia dvakrat ten glukozovy test..mozno aby mali z cim vysledky porovnavat 😀 ale na ten druhy mam prist medzi 24-28tt.
mi nakazali vcera na poradni,ze na plaz mam chodit..tak som sa zacala branit,ze ja sa bojim pigmentovych skrvn-a ze to sa mam natriet poriadne a velky klobuk si dat na hlavu..tak sme si vcera boli zaplavat a dnes asi pojdeme tiez..neviem,ci som tak zostresovane posobila,ze mi ordinuju oddych na plazi 😀 😎

panki
12. máj 2010

nevadí aneta - ďakujem aj Tebe 🙂 no dúfam, že najneskôr za mesiac ma objedná - lebo už som v dosť vysokom tt 😉

kuriatko84
12. máj 2010

ahojte
tak dnesnu poradnu mame uspesne za sebou, mame uz 433g, ale velkost neviem bo na tej snimke zo sona je tolko udajov ze neviem ktory je dlzka babatka 😀 a o 4 dni vraj meskame 😕 ale ved my to dobehneme, a prbrala som uz 9 kg 😅
v piatok idem na krvne testy a potom aj na glukozovy test, bola som si v lekarni vybrat glukozu a vraj si mozem priniest so sebou aj citron, celkom sa na to tesim, bo ja som na sladkom zavisla tak by mi to nemalo prekazat ta sladka voda 😝 no uvidime, takze v piatok mi budu brat krv 2x 😒

estterka ze oddych na plazi ja umrem 😀 jak ti zaaavidim ja zboznujem vylyhovanie na plazi a kupanie!!! to by mohli aj mne naordinovat.

gumimaci
12. máj 2010

estterka, aj mne by take nieco mohli naordinovat. vobec by som sa nebranila 😀
Ale este tu plaz k domu.... 🙄

helka101
12. máj 2010

ahojte...

estterka včera sme boli s malym u noveho dokyho... nasadil nam inu liečbu, zobral odbery, aj vytery, a uvidime teda ake budu vysledky... tak sa teším som pozitivne naladena.. 😎 ale dakujem ti za rady cez IP 😵

Inač novo nič..male kopka, na radu kočiek som začala brať magnezium, bo ma nohy velmi boleli a puchla som večer cela.. 😔 😔
do poradne ideme až na konci mesiaca, no skorej nas čaka sono... 😉

poki10
12. máj 2010

ahojte baby 🙂
pekny dnik prajem. kukam, tuto funguju vselijake vymozenosti. aj ja by som prijala niekoho, kto mi nakupi a prinesie. 😀
baby, inak davno som tu nevidela andzi. neviete co je s nou??? mala by som na nu jednu otazocku. a uz sem davnejsie neprispela tak...

poki10
12. máj 2010

cauko heli. to uz budes vediet, co to je, vsak? na konci mesiaca myslim...ked pojdes do poradne. uz budes na istom ze to bude cikula 😀

mywiel
12. máj 2010

Helka chod na lymfaticku drenaz masaz noh ale rucnu super to pomaha a sprchuj si nohy v studensej vode. 😉

helka101
12. máj 2010

Poki, nooo vutorok mam sono a ak bude dobre otočene, tak mi pvoie doky.. dufam, že cikulu 😎 lebo ružove vecičiek potom musím rozposlať po kočkach 😀
Mywiel, mne stačí ked sa im povenuje aj manžel, ale večer mavam stale tiky v posteli, že mi mikaa nohami

helka101
12. máj 2010

Poki andzi by som rada aj ja stretla, tiež mam nanu otazočku, že prečo ma vyškrtla zo sukromnej temy, asopon nech ma donej da dokym si ju vymažem z oblubenych bo ma to myli... 😵

poki10
12. máj 2010

ja sa hlasim. ved ja budem mat dievca 🙂

helka101
12. máj 2010

dobre .. tak si prva v poradííí... 😉

poki10
12. máj 2010

tak tak...aj ja preto. nie ze by ma to nejako veeelmi interesovalo. ale ja do tej temy nechodim. tiez si ju chcem zmazat a nejde to. heli, nechaj tak, zalozime vlastnu sukromnu temu.

helka101
12. máj 2010

noo asi heej a tiež tam nedame všetky septembrovky, len ktore nam vyhovuju.. leboí podla mna aspon ja som si myslela, že to pôjde na tom principe, že tam budeme všetky septembrovky, a ak budememaťniektora niečo take, čo nebudeme chcieť dať do verejneho tak to šupneme tam, aj ked nebudeme pravidelne prispeivať.. ale asi som to inač pocohpila.. ale už som napísala adminke, že ak vie, nech mi ju zmaže... 😎

poki10
12. máj 2010

podla mna sa to dalo aj slusne povedat. a nie drzo zmazat. ja sa nikomu neprosim, ani sa o nikoho temu netrham.

takze andzi poprosim ta, nic v zlom. ale ja tvoju temu nechcem mat medzi oblubenymi. jednak preto ze si ma bez upozornenia vymazala a jednak preto, ze stale vidim co sa v nej pise. akurat mi nejde otvorit.

mywiel
12. máj 2010

Ja som ani nevedela ze je druha téma mne sa nechcelo sledovat dve témy mam dost citat ked sa tu rozpisete... 😀 😅

helka101
12. máj 2010

Noo a tiež sa mi kusok nepači čo sa premiela tu , ale ktomu sa už vyjadrovať nejdem... 😉 lebo by ma nahodou nejakym spsobm zmazali aj tu.. niektore členky prestali prispievať... a vieme prečo,... 😔 takže aj ja tymto definitivne opúúúšťam septembrovky, želam vam prijemne tehulkovanie.. 😵
majte sa pekne.. 🙂

Poki stmy dotazom pre andzi suhlasim stebou 😵

helka101
12. máj 2010

Mywiel bohvie či si aj ty v tej teme, či si ta z "vyvolenych" 😔

mywiel
12. máj 2010

Preco? 😕 Su asi v tej druhej téme ze? 😅

mywiel
12. máj 2010

Nie som ani nechcem byt v dvoch témach. 😉

opica10
12. máj 2010

myw, ano, je aj druha tema. sukromna. tu zakladala andzi. ale kedze ja aj zopar dalsich bab sme si zvykli, ze tuto v septembrovkach nas totalne vzdy odignorovali a neboli schopne ani pozdravit a andzi nas zo sukromnej temy vymazala, tak mame vlastnu temu - sukromnu. tam aspon niekto reaguje. a vie pozdravit.

ja tu takisto uz nemam co povedat. a nechcem hovorit v mene inych ludi, tak sa radsej zdrzim menovania. ale verte ze okrem mna a helky je este takych bab dost co sem uz nechodi. pretoze uz ich nebavi citat krvave pribehy a kto co kde kupil. a ked aj pridu, tak na nich nikto nereaguje. takze sa tu teda majte pekne. ono, ked sa pozrete na stranky dozadu, vy zistite, kto uz tuto neprispieva. ale ze vam este neni trapne vsetkym. tuto sa furt len medzi sebou vychvalovat kto co ma atd...

pretoze su aj mamicky, ktore si nie vsetko mozu dovolit. a myslim, ze aj ked tu nejaka septembrovka citala tuto temu a chcela by sa pridat, prave kvoli tomuto sa neprida. a nemyslim si to iba ja.

majte sa pekne

opica10
12. máj 2010

myw, ale ani nikoho dalsieho do tej temy nevolame. my sme kompletne, tak, ako mame byt. a sme tak spokojne

mywiel
12. máj 2010

Fiha ja som radsej ticho nechcem sa miesat do toho... 🤐

mywiel
12. máj 2010

Opica ak ta nebavi citat kto co kde kupil tak to je tvoj problém ale to patri k mojim tehulkovskym radostiam tak mna citat nemusis. Hawk.

mywiel
12. máj 2010

Opica ja sa nechvalim ale tesim sa z toho a rada sa delim a ked si to vysvetlujes inac to uz nie je moj problém zrejme ho mas ty. 🙄

mywiel
12. máj 2010

A fotku si kvoli mne mazas nemusis... 😀 😕