icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ivanulienka81
12. máj 2010

baby, vsak povedzete o co tu ide ☹

jazmina83
12. máj 2010

No docitala som si a veru vas mozno niektore sklamem a mozno ma zato ukrizujete a nerada som uprimna, pretoze vzdy nato doplatim a skutocne nie som konfliktny typ, napriek tomu, ze som bycica 😀 ale ja mam skutocne pocit, ze sem prestalo chodit par tehuliek, niektore len nakuknu obcas, a urcite ma kazda vlastne starosti problemy, len na to najdolezitejsie sa asi zabuda, ze toto ma byt tema o tehulkach a babetkach a ze sa mame tesit tym malym stvoreniam v brusku. To, ze tu niekto povie svoj nazor, zato ho netreba hned ukrizovat a robit unahlene zavery, ze tu niekto niekomu zavidi, ja si myslim, ze vacsina z nas dosiahla vsetko to co mame vlastnou pracou a vlastnym usilim. Nikto tu predsa nezavidi nikomu kociky, oblecenia, ja si myslim, ze je tu kopec babuliek, ktore si veru mozu dovolit vacsi luxus pri kocikoch, ibaze si povedia, ved naco, ak sa mi paci ten lacnejsi, tak budem mat ten. Ja si myslim, ze sa tu reagovalo na ine veci a ine temy, ale tak ja si myslim, ze sme natolko inteligentne a vieme citat medzi riadkami. Mne tiez prekazali temy, a prispevky, ktore mi neboli podla gustu a preto som sa k nim radsej ani nevyjadrovala. Su totiz intimne veci, ktore by si mala zena nechat pre seba a konzultovat asi lekarom a nie na takychto verejnych temach ktore citaju ktovie aki ludia...len ma prosim neukrizujte, plati predsa sloboda prejavu, tak mam hadam pravo ho vyjadrit. Ja tu nechcem nikoho obhajovat ani kritizovat, a dufam, ze ma odtialto nikto nevymaze, ja sa chodim na tieto stranky odreagovat, no niekedy ma slak trafi, ak si otvorim prispevok a tam krvavy porod, ak si chcem pozriet take veci, zaobstaram si take video, ak chcem vidiet video ktore je pre silne povahy, pozriem si krimi noviny, ak sa chcem bavit o vytokoch, otvorim si nato sukromnu temu, aby nahodou niekomu nepresla chut do jedla, ked si pri ranajkach cita prispevky toto ma byt obdobie bez stresu a strachu a mohlo by sa troska prihliadat aj na ostatne tehulky a porozmyslat preco odtialto poodchadzali babulky, ktore nechcem menovat. A ked tu niekto vyjadri svoj nazor, netreba ho hned sprdnut ale sa troska zamysliet nad celym, ktorym smerom sa vlastne toto forum posuva. Je nas tu viac ako 40 tak troska prihliadajme aj nato. A dufam, ze ma teraz kazda do jedneho sprdne zato, ze som sa odvazila prehovorit, ale tak ja si vazim kazdu tehulku ktora tu je, pretoze nosi v sebe zivot, no budme troska ludia a hlavne zeny a sa podla toho aj spravajme. Dakujem tym, ktorí pochopia co som tymto celym myslela a je mi luto ak tuto temu niekto opustil,alebo ho presla nalada sa sem pridat. No cakam na utoky, ja som vsak silna natura a len tak sa nedam..podte do mna 😀 😀 😀

poki10
12. máj 2010

ivi, tu sa jedna o inu sukromnu skupinu. nie o tu ktoru zakladala andzi.

a denisocka, je velmi zaujimave, ze ta skupina nejde viacerym. takze asi tak by som to povedala. a nebudem sa sem ani ja doprosovat ani sem pisat, pretoze pokazde, ked som napisala, tak ma tato skupina absolutne odignorovala.

samasa
12. máj 2010

ahoj maminy. Tak som vás dočítala . No ja mám na to takýto názor- asi vobec nešlo o kočík alebo tak- tu skor ide asi o to že niektoré z nás- VŠETKÝCH sa chvástame s našími majetkovými pomerami a o tom ako ktorá žijeme a sme a jestvujeme.... no skrátka niekedy sa tu rozoberali také kraviny, ktoré sem vôbec nepatrili....
Ked som sa hlasila do tejto témy- myslela som si že sa budeme spolu rozprávat o radostiach, starostiach, ktoré nám prináša tehotenstvo ale namiesto toho sa to tu zmenilo na nejaký pajzel..... kde si maminy jedna na druhú otvárajú hubu... s tým ale u nás to tak nefunguje, my to robíme ináč, a tie tvoje metody su dávno KO.....Myslím si že každá z nás ma niečo za sebou.....každá z nás si musela preskákat svoje- tak sa k sebe správajme aspon s úctou...... ked už s ničím iným.... urážky typu koza, krava, zakomplexovaná, zastaralá, nafurnená nechajte za dvermi- to sem naozaj nepatrí......A nemyslím si že maminy ktoré čakali na miminko dlhšie, ho majú radšej.... alebo sa nan viac tešia.... nevieme čo má tá, ktorá mamina za sebou- tak neurážajme!!!!!!!!!
Myslím že ked Adrianka zakladal tuto téme, chcela aby sme jedna druhú podporovali a nie urážali sa..... No a aby som sa dostala na koniec- ja už v tejto téme končím, lebo urážky mamín ja čitat nebudem... a nepridám sa ani k tej uzamknutej, ani k niktorej inej....

denisocka
12. máj 2010

jazmina pekne napísane

poki,mne nevadi že mi nejde,mne vadi že mi tu vybehuje ako oblubena a pritom tam nechodim a nechcem chodit ,ale svieti mi to tu

poki10
12. máj 2010

o tom bola dnes debata denisocka. presne o tomto. ked som sa bavila s helkou

helka101
12. máj 2010

Denisocka, klikni si na hviezdicku čo maš pri teme... odobere ti ju z oblubenych 😉 písala som adminke, že ma tam nechce pustiť, tema funguje, kedže je tam zo včera prispevok... 😒

Veronika, napísala si to pekne a vystižne, aj so samasou, ja sa už nejdem kničom vyjadrovať... toto forum ma sklamalo, takže neprispevam, lensom chcela pomôcť denisocke aby sa ztoho dostala aj ona vonku 😵

denisocka
12. máj 2010

ta baby,dufam že na andži čita a povymazuje nas ked nam to nejde , ja idem do našej temy,tam preberame kilá a tak,žadne krvaky tam nemáme 😀 ... ja mam už +10kg teraz , zajtra planujem oholiť prales,umyť sa a odvažiť nalačno,dufam že tým zhodím par kíl 😀

a ked dačo,ta kludne pride aj ku nam pokecať

denisocka
12. máj 2010

a ked som už tu, mate niektora doma šijaci stroj? eviete poradit aky??? v teme o mašinách mi nik neradí

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/sijaci-stroj-aky-vybrat/

poki10
12. máj 2010

sami, velmi pekne napisane. dufam, ze aj teba nepojdu za to ukamenovat tak ako opicu 😝

samasa
12. máj 2010

nech mi skočia.... vieš kam....

poki10
12. máj 2010

😀 umrem z teba 😀

ivanulienka81
12. máj 2010

baby ja mam na to vsetko tiez svoj nazor, ale ani neviem ci ho chcem sem vobec napisat ☹ ci to stoji za to... chcem len pripomenut, ze toto je len virtualny svet
som zvedava co z tohoto fora teraz ostane.....

poki10
12. máj 2010

ivi, asi nic. a jak tu bolo volakedy dobre.

jazmina83
12. máj 2010

Deni, hodila som prispevok na tie stroje, mam s nimi bohatu skusenost a prax 😀 zo skoly

ty si teda cislo s tym pralesom...vezmi si rovno potom kosacku 😀 😀 😀

Ivi, prave preto, ze toto je iba virtualny svet by sme sa mali zamysliet, ako by sme sa spravali k sebe kebyze sa stretneme osobne, o akych temach by sme sa bavili potom???

poki10
12. máj 2010

a ivi, ved napis. nemusis sa bat, ze by ta tu predsa za to niekto zacal ohovorat, vsak, damy?
a ja ti potom napisem do IP co si o tej a tej dotycnej myslim

lululiatko
12. máj 2010

baby, ostala som v nemom uzase, co sa tu dnes deje..
som sice jedna z tych, co prispieva len obcas, lebo nemam cas ani chut tu sediet stale, mam aj vlastny zivot, nie len virtualny. ale neznamena to, ze som sem prestala chodit...
pokial viem, tato tema ma sluzit na to, aby sme sa mohli podelit o radosti a starosti a pripadne poradit (ako u mna, prvorodicky) s niektorymi skusenejsimi..
o nejakej sukromnej teme som tiez absolutne netusila, ale to je uz vec tych, co ju zalozili.
majte sa, ja sa opat zastavim, ak sa teda vsetky nepopresuvate do nejakych sukromnych tem 😉

ivanulienka81
12. máj 2010

hm... poki ☹
bye-bye forum " ♥Septembrove bábätka 2010♥ "

lululiatko
12. máj 2010

este jedna vec, nechapem, na co je potom tato tema, ked su tu skupinky, ktore ako vidim, si zakladaju vlastne sukromne temy... ak sa chcete bavit sukromne, na to je IP...

poki10
12. máj 2010

aha lulu, dobre. a na co by som sem akoze asi prispievala, ked tu nikto na tie prispevky aj tak nereaguje???
radsej si zalozim sukromnu temu s babami, ktore reaguju, nie? to dava logiku. ale to nemozes vediet, lebo sem tak casto nechodis.

jazmina83
12. máj 2010

Aj travicka lepsie rastie, ked sa ta burina obcas vytrha 😵 😵 😵

lululiatko
12. máj 2010

poki, poznam to, tiez ma parkrat odignorovali. nebolo to prijemne, ale nakoniec sa vzdy nasiel niekto, kto mi odpovedal. viem, co tym myslis, len mi je luto, ze potom sem pridu baby, ktore sa napr. zaregistruju az teraz a nenajdu tu skoro nikoho. skoda. mohla byt tato tema nasa jedina bez toho, aby sme sa museli delit na skupinky..

lululiatko
12. máj 2010

jazmi... super nazor. no comment.

denisocka
12. máj 2010

jazmi dik,id do temy a kukni aky som yvbrala,neviem čo je drahe čo lacne,ale singerky vraj maju umele vnutro - a tie veronici celokoveve

panki
12. máj 2010

☹ staále mimo 😒 nevadí. Ja som sem vždy išla s tým - že keď mám nejaký problém alebo niečo čo mi nie je jasné - opýtam sa na skúsenosti a názory iných, a fakt mi to aj veľa krát pomohlo....takže dúfam - že keď budem ešte niekedy potrebovať poradiť niekto sa tu ešte nájde.
jazmin - prečo by ťa mal niekto ukameňovať?
😕 veď si nič zlé nenapísala

poki10
12. máj 2010

akoze panki...ty si myslis, ze povodne tu islo o ten kocik????

denisocka
12. máj 2010

ale baby,jak male deti. šak je normálne že si chcete písať sukromne,ale tak sa tu navzajom medzi sebou nevyškierajte . zachvílku budete mať deti a nebudete mať čas riešiť take prkotiny a budete radi,ak v teme niekoho najdete čo vam rýchlo poradi ak budete mať problem s bábom

denisocka
12. máj 2010

panky,presne si napísala to,čo som odklikla teraz ja a to som nevedeka že píšeš aj ty

poki10
12. máj 2010

vidim, ze niektore baby tu maju ozaj postreh 😀

gumimaci
12. máj 2010

ivanulienka 😒 ☹ 😖