♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Baby, je tu vôbec nejaká téma, kde by nebolo oveľa viac synov? Lebo ja chodím ešte do jednej témy a tam je to tiež presilovka asi 10 synov a 2 dcéry...
Ahojte..no neviem,či sem ja vlastne ešte možem aj chodiť,po tej vašej bujarej diskusii 😅 😕
no bola som dnes na glukoze,prežila som v zdravi,ale zaujimave je to,že mi len nalačno vzali krv s prsta,dali vypiť ten sladky maglajz,a poslali domov s tym,že mam dojsť o 2 hodinky 😕 tak už to aspon mam za sebou,vysledky v pondelok 🙂
a dnes nas čaka 3D tak sa vytešujem,nech už je 17 hodina,nech je všetko v poriadku,nech si konečne možem uživať kludne dni 🙂
a tiež dufame,že sa nam maly ukaže a že sa geneton nemylil,a nebude s chlapca dievča 😕 sice ja by bola za 😵
To je taký zákon schválnosti - prevaha chlapcov. Ja som bola od začiatku presvedčená, že čakám chlapca - nič iné som si ani nevedela predstaviť 🙂 a preto som zažila trochu šok keď sa z môjho Erika vykľulo dievčatko 😀 ale už sa s tým pomaly zmierujem. Síce nie že by mi to nebolo jedno, ale proste s babou som nepočítala 😀
prečo mi to stále vymazáva fotku? 😕 😕 😕 ma to štve
No ja si myslim te to tento rok je prevaha chlapcov. 😵 😉
Bubaczik ja sa uz k tomu nechcem vracat ta holka tu uz nie je, zda sa ze ma dost problémovy zivot ako som videla z jej prispevkov takze pre mna je to ukoncena zalezitost, ja sa nema co obhajovat ja som nikomu nic neurobila. 😉
Panki preco ti vymazava, to ako samé od seba? Mozno nie je podla pravidiel ci preco? 😕
hej sama od seba - včera som ju mala a dnes ju zasa nemám, ja fakt neviem . ...... 😒
No mozno ti ju admini vymazali ak nesplna pravidla, neviem... 😅
ahojte dievcata 😀
Ahoj iva 😀
uz mame za sebou morfo aj poradnu 😀
Predpokladam ze vsetko ok ked sa 😀 a aj foto mas? 😉
Mne prislo to nositko Beco akurat tak ho skusam s babikou, ale nie som velmi zrucna ako v tom videu ze si dat dieta z brucha na chrbat musim to nacvicit este... 😅
No toto sa musim naucit nejde to tak lahko ako vo videu a este k tomu s tehu bruchom 😀 😝 😅
musela som na chvilu offy
ano vsetko v poriadku, mame 380g a bude to DIEVCATKO 😀 takze budeme mat parik, juchuuu
bre ranko..
sa mi aj snivalo po vcerajsku,ze som sa otravila a aj malu 😒 ..inak to mame nejak prehodene,lebo cez den spi a v noci si tancuje na plno vo mne 🙂ma rezim po tatinovi🙂
o tyzden by sme mali letiet a ked sa nepodari,tak neviem..nekupim ziadny kocik asi,pozicaju nam znami a aj s malou si odletime potom a kupime..len zas potom mi uz ten hlboky kocik,po akom snivam,bude na nic..som nasla na nete(slovenskom)take hlboke a vobec nie drahe,len to sem neposle nikto..
ivi,a ako dopadlo?vsetko ok,co?
iva,dalsia baba do teamu🙂)gratulujem🙂
estter, dakujem 😅
nakupna horucka zahajena 😀
Ahojte baby, neda sa mi neprispiet do tejto vase komunikacie.
Chcem sa vas spytat, ci niektora z vas chodite cvicit na Kramare (cvicenie pre tehotne) a ake mate skusenosti?
Ja som prvorodicka a babatko cakeme 4.9. 2010 ( koncim 23 tyzden teho.)
gabiii, ja nechodim na cvicenia, teraz sa mi neda, ale pri prvom som chodila do GPN Ruzinova a pacilo sa mi
teraz budem cvicit uz len doma, cviky poznam, a teoriu kolo porodu som si uz zazila 😅
iva,normalne ti zavidim to nakupovanie..ale v dobrom samozrejme.. 😎
estter, vsak ja nejdem nejake velke nakupy robit, iba doplnit vybavicku o par ruzovych veciciek, ale velmi sa na to tesim 😅
ja musim celu vybavicku nakupit,ale zevraj este mame cas,MM tvrdi..a tu ani velmi nemam kde nakupovat..
Ahojte, dala som si pauzu od učenia na obed, tak som vás musela prísť pozrieť 🙂
ivi gratulujem k dievčatku 🙂 to je super
estterka nič sa neboj, určite si sa nemohla otráviť.
gabii teda ako je to možné, že sme sa stretli v dvoch témach 😕
ahoj mimka, veru treba si aj oddychnut 😉 nie len sprtat
ahoj mimka a kedy ta to caka?
ivi veru tak, ale ešte sa do toho musím pozrieť, lebo poobede sa u nás pozerá hokej a to sa k tomu už určite nedostanem.
Ja som si niečo do výbavičky nakúpila, niečo som dostala od kamarátky po malej a 2 x som si objednala z bazaru. Včera mi prišiel jeden balíček. Boli tam 3 teplejšie overaly, 4 pyžamká, 1 body, pančušky, ponožky a čiapočka a som s tým spokojná. Všetko je to krásne, zachovalé, ako keby to ani nebolo nosené.
štátnice mám 9.júna, takže ešte nejaké 4 týžde a budem mať pokoj a môžem si užívať naplno tehulkovanie 🙂
mimka, vies aka ulava pride po statniciach... 😀 normalne budes mat pocit, ze nemas co robit 😀

Dobré ranko, tak blahozelam tinker vidim ze chlapci vedu zatial.... 🙂 😵