icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mywiel
14. máj 2010

Dobré ranko, tak blahozelam tinker vidim ze chlapci vedu zatial.... 🙂 😵

kveta
14. máj 2010

Baby, je tu vôbec nejaká téma, kde by nebolo oveľa viac synov? Lebo ja chodím ešte do jednej témy a tam je to tiež presilovka asi 10 synov a 2 dcéry...

bubaczik
14. máj 2010

Ahojte..no neviem,či sem ja vlastne ešte možem aj chodiť,po tej vašej bujarej diskusii 😅 😕
no bola som dnes na glukoze,prežila som v zdravi,ale zaujimave je to,že mi len nalačno vzali krv s prsta,dali vypiť ten sladky maglajz,a poslali domov s tym,že mam dojsť o 2 hodinky 😕 tak už to aspon mam za sebou,vysledky v pondelok 🙂
a dnes nas čaka 3D tak sa vytešujem,nech už je 17 hodina,nech je všetko v poriadku,nech si konečne možem uživať kludne dni 🙂
a tiež dufame,že sa nam maly ukaže a že sa geneton nemylil,a nebude s chlapca dievča 😕 sice ja by bola za 😵

panki
14. máj 2010

To je taký zákon schválnosti - prevaha chlapcov. Ja som bola od začiatku presvedčená, že čakám chlapca - nič iné som si ani nevedela predstaviť 🙂 a preto som zažila trochu šok keď sa z môjho Erika vykľulo dievčatko 😀 ale už sa s tým pomaly zmierujem. Síce nie že by mi to nebolo jedno, ale proste s babou som nepočítala 😀

panki
14. máj 2010

prečo mi to stále vymazáva fotku? 😕 😕 😕 ma to štve

mywiel
14. máj 2010

No ja si myslim te to tento rok je prevaha chlapcov. 😵 😉
Bubaczik ja sa uz k tomu nechcem vracat ta holka tu uz nie je, zda sa ze ma dost problémovy zivot ako som videla z jej prispevkov takze pre mna je to ukoncena zalezitost, ja sa nema co obhajovat ja som nikomu nic neurobila. 😉

mywiel
14. máj 2010

Panki preco ti vymazava, to ako samé od seba? Mozno nie je podla pravidiel ci preco? 😕

panki
14. máj 2010

hej sama od seba - včera som ju mala a dnes ju zasa nemám, ja fakt neviem . ...... 😒

mywiel
14. máj 2010

No mozno ti ju admini vymazali ak nesplna pravidla, neviem... 😅

ivanulienka81
14. máj 2010

ahojte dievcata 😀

mywiel
14. máj 2010

Ahoj iva 😀

ivanulienka81
14. máj 2010

uz mame za sebou morfo aj poradnu 😀

mywiel
14. máj 2010

Predpokladam ze vsetko ok ked sa 😀 a aj foto mas? 😉
Mne prislo to nositko Beco akurat tak ho skusam s babikou, ale nie som velmi zrucna ako v tom videu ze si dat dieta z brucha na chrbat musim to nacvicit este... 😅

mywiel
14. máj 2010

No toto sa musim naucit nejde to tak lahko ako vo videu a este k tomu s tehu bruchom 😀 😝 😅

http://www.becobabycarrier.co.uk/features-instr...

ivanulienka81
14. máj 2010

musela som na chvilu offy
ano vsetko v poriadku, mame 380g a bude to DIEVCATKO 😀 takze budeme mat parik, juchuuu

estterka
14. máj 2010

bre ranko..
sa mi aj snivalo po vcerajsku,ze som sa otravila a aj malu 😒 ..inak to mame nejak prehodene,lebo cez den spi a v noci si tancuje na plno vo mne 🙂ma rezim po tatinovi🙂
o tyzden by sme mali letiet a ked sa nepodari,tak neviem..nekupim ziadny kocik asi,pozicaju nam znami a aj s malou si odletime potom a kupime..len zas potom mi uz ten hlboky kocik,po akom snivam,bude na nic..som nasla na nete(slovenskom)take hlboke a vobec nie drahe,len to sem neposle nikto..
ivi,a ako dopadlo?vsetko ok,co?

estterka
14. máj 2010

iva,dalsia baba do teamu🙂)gratulujem🙂

ivanulienka81
14. máj 2010

estter, dakujem 😅
nakupna horucka zahajena 😀

gabiii
14. máj 2010

Ahojte baby, neda sa mi neprispiet do tejto vase komunikacie.
Chcem sa vas spytat, ci niektora z vas chodite cvicit na Kramare (cvicenie pre tehotne) a ake mate skusenosti?
Ja som prvorodicka a babatko cakeme 4.9. 2010 ( koncim 23 tyzden teho.)

ivanulienka81
14. máj 2010

gabiii, ja nechodim na cvicenia, teraz sa mi neda, ale pri prvom som chodila do GPN Ruzinova a pacilo sa mi
teraz budem cvicit uz len doma, cviky poznam, a teoriu kolo porodu som si uz zazila 😅

estterka
14. máj 2010

iva,normalne ti zavidim to nakupovanie..ale v dobrom samozrejme.. 😎

ivanulienka81
14. máj 2010

estter, vsak ja nejdem nejake velke nakupy robit, iba doplnit vybavicku o par ruzovych veciciek, ale velmi sa na to tesim 😅

estterka
14. máj 2010

ja musim celu vybavicku nakupit,ale zevraj este mame cas,MM tvrdi..a tu ani velmi nemam kde nakupovat..

mimka29
14. máj 2010

Ahojte, dala som si pauzu od učenia na obed, tak som vás musela prísť pozrieť 🙂

mimka29
14. máj 2010

ivi gratulujem k dievčatku 🙂 to je super
estterka nič sa neboj, určite si sa nemohla otráviť.
gabii teda ako je to možné, že sme sa stretli v dvoch témach 😕

ivanulienka81
14. máj 2010

ahoj mimka, veru treba si aj oddychnut 😉 nie len sprtat

estterka
14. máj 2010

ahoj mimka a kedy ta to caka?

mimka29
14. máj 2010

ivi veru tak, ale ešte sa do toho musím pozrieť, lebo poobede sa u nás pozerá hokej a to sa k tomu už určite nedostanem.

Ja som si niečo do výbavičky nakúpila, niečo som dostala od kamarátky po malej a 2 x som si objednala z bazaru. Včera mi prišiel jeden balíček. Boli tam 3 teplejšie overaly, 4 pyžamká, 1 body, pančušky, ponožky a čiapočka a som s tým spokojná. Všetko je to krásne, zachovalé, ako keby to ani nebolo nosené.

mimka29
14. máj 2010

štátnice mám 9.júna, takže ešte nejaké 4 týžde a budem mať pokoj a môžem si užívať naplno tehulkovanie 🙂

ivanulienka81
14. máj 2010

mimka, vies aka ulava pride po statniciach... 😀 normalne budes mat pocit, ze nemas co robit 😀