♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
aj ti smutno potom bude 😎
možno sa dám potom na jazyky, keď mi bude chýbať učenie, ale o tom silno pochybujem 😀 Budem mama na plný úväzok 😀
hej, aj ja som mala take silne reci, aj som si sla este po skole robit DPS a som 2 roky somrala, ze naco mi to bude 😀 Ale uvidis, babo zmeni trocha myslenie 😉
Ahoj Gabi, strasne rada by som chodila, ale pracujem kazdy den do vecera, tak neni cas ☹
gumi, ale na to mas narok, z prace by ta mali uvolnovat
To je tazko Ivi, ja uz takto beham kazdu chvilu po doktoroch a odbieham z prace kedy potrebujem... 😒
Byvam tu na prevadzke sama v kancelarii, takze ked nemam zaskok, muselo by sa zavriet.
To ja sa chystám, že začnem chodiť na cvičenia, ale ako sa poznám, tak sa mi nebude chcieť 😒 Už som pozerala nejaké cviky v knihe, tak asi budem cvičiť doma, nech celkom nestuhnem.
Ivi, teraz som si všimla, že čakáš dievčatko - super, blahoželám, budete mať párik ako my, len v opačnom poradí 🙂
ivi,a uz ste rozmyslali nad menom?
gumi, no ked nie su na to podmienky, tak potom asi fakt tazko
mimi, aspon doma je dobre si zacvicit, aj sa uvolnis aj mysel precistis 😀 len ja sa tiez neviem zatial nejak prinutit
drakvak, dakujem, tak sme to mali aj v plane, ze parik 😅
estterka, meno mame nachystane, lebo pri Miskovi sme vyberali aj chlapcenske aj dievcenske meno.... len ho treba preschalit
ivi a aké je to meno?
ahoj drakvak
Tamara
Tamara bola sj v našom zozname naj mien. Môj muž chce strašne Leu, ale mne sa to meno nepáči, malej sa bude ťažko vyslovovať. Ale ja s ním nechcem bojovať o meno, lebo sme sa dohodli, že pre sievča vyberá meno on 😒 Ale skúšam ísť na neho tak šibalsky, aby si to meno ešte rozmyslel.
kokšo koľko tam mám preklepov 😀 Ale to ja vždy
no my este prehodnotime, lebo pri Miskovi sme sa dohodli tak, ze dievcenske vyberam ja a chlapcenske muz, ale vtedy sme este nevedeli co to bude a ja som si myslela ze bude dievcatko... no tak nevydalo mi to 😀
ale aj teraz nachystame pre istotu aj chlapcenske meno, clovek nikdy nevie, stavaju sa prekvapenia 😅
my chceme este meno prehodnotit, lebo to meno musi byt prijemne, dobre vyslovovatelne, zdrobnenina nech sa da z toho spravit, prezyvka a musi evokovat nieco prijemne... a teraz uz muz vymysla, ze to znie ako " Tá Mara" 😒
Veď ja si tiež myslím, že to meno u nás ešte nie je na 100% isté. Ja som chcela hrozne Lianu (Lili) a aj muž, ale volá sa tak jeden pes u nás, tak preto z toho mena zišlo. Ale ja sa s ním stále ešte pohrávam.
ja som este vyrukovala s menom Milota.... ale to bolo v momente zamietnute, ze je starecke.... ale ked mne sa paci ta prezyvka Mili... to znie podobne ako Lili 😀
Baby, u nás tiež je tak, že dievčenské som vybrala ja a MM pre chlapca... teda pôvodný plán bol že vyberie pre druhé dieťa, jedno či pre dievča alebo chlapca, ale vyšlo mu to 🙂
Jonatan.... mna napadne pri tom ze jablcko Jonatan 😀
Je to ale pekná zodpovednosť vybrať svojmu dieťaťu dobré meno.
podla mna je, mimka.... treba si dat na tom zalezat
Ivi, hej, veľa ľudí neverí, že naozaj dáme také meno, aj svokrovci sú proti, ale nám sa páči a nejaké komentáre okolia nás nepresvedčia, mne sa páčia výnimočné mená, nie príliš exotické, ale také, že sa často nevyskytujú, mala som v triede chlapcov s menami Silvester, Benedikt a boli s menami spokojní. Otravné bolo, keď sa mi stretli v triede aj 3 deti s rovnakým menom, lebo na 1.stupni ich priezviskom nevolám, tak to bolo trochu komplikované...
Ja som Adriana a tiež som vždy bola jediná v okolí, aspoň v detstve, potom neskôr nás už bolo viac, ale mne sa páčilo meno, aké mi naši vybrali, aj keď v tom čase leteli Zuzky, Janky, Katky, Moniky, Veroniky...
Babulky ja sa s vami lúčim, lebo dnes sa u nás pozerá hokej a zachvíľu príde ženské osadenstvo (mamina, sestra), tak musíme nachystať niečo pod zub k hokeju a potom sa ku nám pripoja aj chlapi (mm, tatino a švagor), ale keby ma hokej nebavil, tak prídem 🙂 😉
Baby, lúčim sa s vami, idem žehliť, mám tam obrovskú kopu a dievka konečne zaspala, dnes jej to trvalo, tak to idem využiť...
Mimka, že aký rodinný športový zraz... 😀 tak dobre povzbudzujte, že vyhráme!
juj, tusim som prisla zrovna ked tu nikto nie je...
Mne sa Jonatan paci, ale ako budete hovorit zdrobneninou/prezyvkou?
My chceme Rebeke hovorit Beky, a inu alternativu sme zatial nevymysleli 🙂
Este sa mi paci aj Emily, to by potom mohla byt po mojej babke Emilia, ale to mi tiez pride take starecke 😒

už sa nemôžem dočkať 😀