♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Posli mi prosim ta znacku tych tamponov potom ak mozes aby som jej vedela povedat kto to vyraba aky distributor. Dik moc. 😉
mywiel,no uvidime ake bude to cvicenie,podla mna skor relaxacia..a je to v hotelovom spa,tak neviem aky bazen to bude..ja som sa kupala cez tyzden v atlantiku,ale strasne studeny je este a chcela som ist zajtra do bazenu tuto,mi nenapadlo,ze mozem nieco chytit 😕
No nespotis sa neboj 😀 Tu je voda 36-37 stupnov v bazéne a nacvicuje sa aj dychanie pri porode je to fajn relax. 😵 Estterka hlavne aby si neprechladla v mori. 😕
jééj diky hned to poslem mame 😉
Idem okupat malu tak pekny vecer. 🙂
babulky... dam trochu odveci temu
doviezli mi dnes od sesterky pozicanu postielku a kedze som sa jej vopred nepytala ake ma "vymozenosti", tak ma trochu zarazilo, ze nejde spustit bocnica na nej... ja som bola pri neterkach a synovcovi zvyknuta na taku, tak teraz neviem ci mi to bude vadit alebo nie... ked bude mala vacsia a matrac na najnizsej polohe, tak by sa mi lahsie vyberala a davala do postielky so spustenou bocnicou... alebo dokonca ak by sa dala neskor uplne odstranit a mohla by si vyliezt a vliezt aj sama...
co poviete vy?
andelik, no ja neviem, ale tie postieľky so spúšťacou bočnicou sú dosť drahé a mne by to až tak nevadilo. Pozri, ked bude bábo väčšie, aj tak asi v detskej postieľke už nebude veľmi chcieť byť, čo myslíš?
andelik,ja si vyberam taku,kde sa to da sklopit..vlastne skusenosti sice zatial nemam,ale pri malych bratoch to tak bolo,ze ked boli vacsi,tak sa dala ta jedna ohradka prec a oni sami si vliezli a vyliezli..boli v nej takmer do troch rokov,tak preto,nech nam vydrzi na dlhsie..to kupime isto v ikei,taku uplnu klasiku,nic extra,len nech sa da vybrat ta jedna ohradka neskor.
mywiel,no neviem ci to bolo od studenej vody,alebo od vody ako takej,ale sa mi potom dva dni tazko dychalo,akoby som sa nevedela "naplno" nadychnut,ale to moze byt aj z toho,ako sa to vsetko v nasom vnutri teraz posuva a mala sa zle otoci..
Ahojte kocky, no ja som uz od 22h00 vyspata proste uz sa mi neda spat, cely dom este chrni len ja tu buntosim. 😅 😀
Andelik ja si tiez myslim, ze tie spustacie su drahsie aj ked ja mam dost drahu a spustat nejde ja som ju uplne odmontovala a prisunula jeden cas k nasej manzelskej posteli aby mala nespadla, teraz dam ma zabranu a ta je nizsia ako bocnica takze v pohode ju viem z postielky zobrat a nelame mi to chrbat. 😉
Estterka od vody si nemyslim skor si mala babo otocené vysoko tak ze ti tlacilo hore na diafragm a potom sa tazko dycha lebo aj zaludok je posunuty hore. Ja som mala vcera opacny pripad maly bol hrozne nizko a kopal mi do mocaku som ledva chodila. 😕
Ako sa rodia deti, aj pre slabé povahy...toto si urcite pozrite! 😀 😉
https://www.youtube.com/watch?v=UV7HO9FazkIUz obzeram oznamenia o narodeni, tentokrat to objednam uz sa mi nechce vlastnorucne vyrabat... 😅
Ahojte babule,
janica tak to je sila, že to lekárka takto zanedbala. Ja sa mojej vždy radšej aj tri krát opýtam, či je všetko v poriadku a ona ma vždy vyšetruje aj zo spodu. Určite by som na tvojom mieste zmenila doktorku.
andelik ja čo pozerám po postieľke, tak sa na nej tiež tuším nedá sklopiť tá jedna strana, ale myw dala dobrý nápad, že ju na začiatku úplne odmontovať.
myw zato ja som si dnes pospala, lebo vonku prší a je také prítmie, že sa mi dobre spalo.
Včera sme boli celé poobedie preč s mojími rodičmi, lebo chcú kúpiť nejakú chalupu, aby sme mali kam chodiť na víkendy, tak sme boli nejaké popozerať. Do jednej sme sa hneď zamilovali a už v lete by sme tam mohli chodiť, len naši si budú musieť dobrať úver z banky, lebo je trošku drahšia, tak uvidíme ako to poriešia.
Idem si spraviť malú kávičku, lebo sa mi točí hlava.
Bré ráno....baby, čo všetko už máte kúpené pre drobčeka?
andzi tak my už máme kočiar a na oblečko máme zatiaľ 7 overalikov na spinkanie (ale 2 z toho sú väčšie), 3 teplejšie overaly, nejaké body, čiapočku, rukavičky, ponožky a máme aj zopár vecí, čo som dostala od kamarátky po malej. Asi to dnes pofotím a dám to do albumu, nech si môžme pozerať, čo už míme ktorá nakúpené 🙂
andzi bré ráno 😀
bre rano babulky...
asi to tiez poriesim tak, ze neskor dam celu tu jednu bocnicu prec, nech tam mala moze vliezt a vyliezt aj sama.. alebo proste neskor tu postielku vymenim ak s nou nebudem spokojna. Teraz sa budem drzat pravidla - darovanemu konovi na zuby nepozeraj 😀
andzi, my teda mame tu postielku, koncom tyzdna ideme pre kocik (k nemu nam chyba este vajicko, to som sa nerozhodla este ze ci nove alebo z druhej ruky kupim), mame kolotoc na postielku, lehatko, vselijake vecicky (tie pofotim dnes a tiez dam do albumu), mam ohrievacku na flasky (uz chybaju len flasky a sterilizator) a to je asi vsetko zatial... chystam sa objednat postelne pradlo a podlozky na prebalovanie, len musim zmerat, ci sa nam do spalne zmesti prebalovaci pult, alebo kupim taku tu s tvrdym spodkom co sa montuje priamo hore na postielku...
ahojte babulky,
a k tej spustacej bocnici, ja neviem, ale nam sa neda spustat a az tak mi to neprekaza, pretoze ked je mimi male tak je madrac uplne hore, takze to sa v pohode manipuluje s babom, potom sme postielku dali do dalsej polohy, to sa este tiez v pohode da manipulovat a teraz ked je uz madrac naspodu tak krpcek uz vie stat tak ho len pod pazuchy chytim a vytiahnem alebo vlozim... my mame postielku co sa daju vytiahnut dve palicky a krcpek vie vyjst odtial sam a zaroven v noci nespadne, bo ma pekne zabradlie, aj ked to zatial nevyuzivame, lebo ked ho dam do postielky, tak chcem aby tam bol a nie aby mi usiel odtial 😀
ja este nemam nic dokupene, chcela som tento tyzden, kedze uz vieme pohlavie, ale ak bude prsat stale tak neviem neviem ☹
No ja kupujem uz len oblecko a také ze kocik a postielku uz riesit nemusim kedze to som kupovala vsetko pri prvom to je ta vyhoda, mensi stres. 😉
bre ranko babule...
no ja som mala uchvatnu noc, kvoli tomu vetru som nemohla spať a ešte aj o 5.30 som na schodišti držala okno aby nevyletelo z rámu bo držalo len na jednom pánte. Som otvorila dvere lebo sa mi zdalo že tam nejako moc fúka a zbadala som že okno vysí len na jednom pánte a dokorán otvorené, tak som utekala ho ratovať. Po 5 minutach ma mm išiel hladať a ma tam zbadal tak mi ho pomohol natasiť do ramu a zavrieť klučkou. Normalne sme sa ho bali pustiť.
Takže sme mali bohovsky začiatok nedele.
Baby vy už máte toľko nakúpené, ja začnem až v júni teraz nemám na to čas. A postieľku mám vybranú čo sa dá dať do 3 polôh a má vyberateľné 2 tyčky aby z nej mohlo neskôr dieťa samo výjsť.
Ja uz nebudem mat cas kupovat v lete bude stahovanie tak sa nudit nebudem, budem vybalovat a ukladat kartony takze som rada ze pre babo uz vsetko mam. Este bude treba vymalovat izbicku a strhat drevené biele obklady na stenach co tam nechcem. 😅
mywiel, vsak ja mam zoznam co len treba dokupit, tiez postielku, kocik, vajicko neriesim... ja uz len zavinovacku, prebalovaciu podlozku, lebo maly ju znicil a nejake oblecko ruzove 😀 a samozrejme vlastne ruzove vecicky ako oblecko, dudusky, hrebienok, silikonovu lyzicku a take prkotinky
kuriatko, my mame taku postielku, madrac do troch poloh a vyberatelne palicky 😉 ja som taku chcela
Ja som vyberala pre malu vsetko neutralne iba oblecenie ruzové takze postelné pradlo, zavinovacky a deky mam uz aj pre chlapca. 😉 Len pri obleceni som mala ruzovu maniu 😀 Teraz uz mam aj pre chlapca oblecko zo sekacov, z aukcii, z ebay cize fakt lacno. 🙂
Vyhoda angl. ebayu je ze kupis cely bal oblecka za 1 libru + postovné 😉
moj muz nechce o veciach zo sekaca ani pocut 😒
No tu su krasne vecicky zachovalé alebo nenosené C&A, H&M a franc. znacky mne je luto kupovat drahé veci na par mesiacov a uz je to malé vyrastené, obcas kupim aj nieco nové ako bundu, dobré topanky ale to je vsetko. Ja rada nakupujem ale nerada drahé veci. 😅
Teraz som kupila dost drahy ten nosic Beco ale ten stoji za to je uzasny a kvalitny bude aj pre tretie este. 😉
Iva a preco vsak to operies? Tak mu nepovedz ze je to kupené v sekaci... 😅 😀
aj môj mm je proti tomu aby som kupovala už nosene veci napr. aj tu z bazaru, a do sekaču by ma ani nepustil😀 ale v júni už aj ja rozbehnem nákupy naplno, užz sa teším 🙂
takú tu máme vôňu, mm robí ražniči, mňaaam, dnes sa podujal varenia on 😝

qumimaci u nas tie tampony nedostat nepoznaju to tu, ale poviem mame nech mi objedna v robote a posle, lebo ani ona o tom nepocula a pritom robi v lekarni. 😅