icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ivka1984
18. máj 2010

a gratulujem k svadbicke ja som bola v 20tt ked som sa vydavala a tiez som si to maximalne uzila 🙂

mywiel
18. máj 2010

Dobré rano, jééj Macu super hod nejaku foto 🙂 Ja neviem ci idem na cukor na buduci tyzden ale asi nie som si ista musim sa spytat. 😕

sonelka
18. máj 2010

🙂 Ahojte 🙂

macu gratulujem k svadbe aj ja, dúfam, že čoskoro vyzdravieš 😉

Baby, ja som v 25 tt a tie pohyby, hm, len také ďobkanie, a dosť nízko, no neviem 😔 . Vy to ako cítite, a v ktorých miestach. Ja úplne dole, bojím sa 😢

lulu723
18. máj 2010

macka mne ta sestricka pekne povedala,ze sa chodi od 24tt do 28tt ja budem vtedy uz v 28tt tak mi to akurat vychadza 😉

lulu723
18. máj 2010

sonelka neboj aj mna babinko kopka prave teraz dole do mocoveho,ale pred 2 dnami bolo inac otocene a kopkalo mi hore presne ako pri Erike asi si tam sedkalo a natahovalo rucicku a inac take male dobkanie to moze mat aj babatko stikutku 😉

mywiel
18. máj 2010

Prave pozeram tie merania nasla som angl. str. kde su vysvetlené, meral priemer bruska v cm a napr. brusko malého zodpoveda 21tt. ale hlavicka na 22tt atd. vraj je vsetko ak ma byt 🙂 je to zaujimavé lebo viem priemer hlavicky, bruska, dlzka stehennej kosti 🙂

ivka1984
18. máj 2010

sonelka neboj vsetko bude ok ... ja som ich tak intenzivne zacala citit v 24tt ale pravidelne tiez nie raz sa ide ukopat a raz je cely den ticho naposledy ked som bola u dokyho tak mi povedal ze je drobec tiez viac dole lebo tam az pocul srdiecko ale bolo vsetko ok urcite to tak je aj u teba...

mywiel
18. máj 2010

Sonelka to je normalne aj ja to tak citim obcas, dolezité je ze vobec nieco citis a vies ze je to babo a nie creva. 😉

mywiel
18. máj 2010

Tiez ich citim velmi nizko a uz viem, ze su to nozicky, inac sa riadne vrtel pri utz a ja som to az tak silno necitila ako som videla na obrazovke ako sa vrti... 😲 😅 😀

lulu723
18. máj 2010

nywiel a to mas aky kocik?myslim znacku?

sonelka
18. máj 2010

dakujem ivi aj myw,
ja som si myslela, že tie pohyby budem cítiť niekde okolo pupka, ved bábo musí byť už dosť veľké. do poradni idem až 2. júna, budem čakať. ale prsne tak, aspon že tie pohyby vôbec cítim

ivka1984
18. máj 2010

presne tak sonelka hlavne ze ich citis to je dolezite ... ja mam poradnu buduci tyzden tak som zvedava 🙂

mywiel
18. máj 2010

High Trek od bébé confort 😉 je v albume

mywiel
18. máj 2010

Sonelka ja mam jeho hlavu pri pupku a tiez citim len nozicky... 😅

sonelka
18. máj 2010

diky lulu aj tebe, ale štikútka to asi nebude, to by musela mať maliná každý deň, budú to pohyby, každý deň to tak cítim, žiadny kopanec 😅

babulky práve aj raňajkujem, ja by som zjedla aj slona 😀 Strašne mi chutí

ivka1984
18. máj 2010

no ked chuti tak chuti 🙂 tak pekne papaj

sonelka
18. máj 2010

ved hej, ale čo potom s tými kilami? 😀

ivka1984
18. máj 2010

no potom ich budes davat dole 😀 kolko si zatial pribrala nech to viem porovnat so mnou

sonelka
18. máj 2010

doteraz 8 kg, ale ide to rýchlo hore, za posledný týždeň 1 kg

ivka1984
18. máj 2010

no ja mam zatial 5 ale tiez to ide hore

sonelka
18. máj 2010

diétu určite držať nebudem, len by som si mala dávať väčší pozor na to, čo zjem. Napr. včera som robila palacinky, a nevedela som sa dojesť 😒 Ale už sa teším na jahody, čerešne, hrášok marhule .... Potom mi palacinky nubudú treba 😀

ivanulienka81
Odpoveď bola odstránená
mywiel
18. máj 2010

Ja mam 3,5kg a 500gr. je maly 🙂 ale to je tak akurat. V lete budem mat v nohach este litre vody... 😅 🙄

mywiel
18. máj 2010

Iva no zlaty velmi sa mu to hodi 🙂

sonelka
18. máj 2010

myw, a pri prvom si koľko pribrala? Mne hovoril doki, že prvorodičky priberú vždy viac - no neviem

ivka1984
18. máj 2010

ivi zlatucky je 🙂 sonelka ved jasne ziadna dieta ale tiez si davam bacha trochu lebo kto to potom bude davat za mna dole 🙂 len nech uz je leto kopa ovocia a zeleninky a bude to v pohode

ivanulienka81
18. máj 2010

sonelka a co si vela pribrala? ja neviem ci je to pravda ze prvorodicky viac priberaju.... ja mam dojem, ze teraz priberem viac 😅
mywiel, dakujem, babka sa snazila 😀

sonelka
18. máj 2010

ivanulienka 8 kg 😔 Zo svokry bude kaderníčka? 😀 Celkom dobre ostrihala

mywiel
18. máj 2010

Sonelka 11 kg 🙂

ivanulienka81
18. máj 2010

ja sonel teraz citam, vsak to este v pohode, neries... s tym nic nenarobis, proste niektore zeny priberu malo niektore viac nemusi to byt o jedeni...
vdaka ivka, aj mne sa drobec paci 😀