icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

sonelka
18. máj 2010

myw, tak to si teda ozaj nepribrala veľa pri prvom 😉 Potichu závidím 🙂

ivka1984
18. máj 2010

sonelka vsak ty tiez nemusis pribrat viac napriklad svagrina za posledne 2 mesiace nepribrala nic a ma o 2 tyzdne termin

ivanulienka81
18. máj 2010

ja som napr. posledny mesiac schudla kilo

lulu723
18. máj 2010

nywiel ten kocik je uzasny,ale pre mna pridrahy a nemozem si ho dovolit. ☹ skoda este tych 400€ by som zat dala,ale skoro 700€ to nie.strasne sa mi tam paci to vajicko a vanicka nieje to take hranate,ale pekne gulate.tvojmu drobcekovi sa tam bude zaspavat jak v raji 😉 no nic idem hladat dalej.aj ked mam par typov na kociky neda sa mi vybrat,lebo som na to sama a moj mi len povie ved si vyber no,ale ja cjcem pocut aj jeho nazor... 😒

mywiel
18. máj 2010

Sonelka ale polovica mi ostala po kojeni tak teraz davam bacha aby som nemala problém sa toho zbavit potom 😉

mywiel
18. máj 2010

lulu to vies ja som investovala do terenaku ale to uz bude pre tri deti uz iny kupovat nebudem 😉

andelik8
18. máj 2010

bre ranko tehulky 😉
ja som mala pred tyzdnom +10 😅

sonelka
18. máj 2010

ved ja sa už teším na leto - hovorím si, že mi nebude v tom teple chutiť, len ovocie a zeleninka 😀 ved, nechame sa prekvapiť, čo nám leto prinesie 😉 = hlavne krásne bábätká 😵

mywiel
18. máj 2010

Hlavné je ze babatku su v poriadku no nie? 😉 Vsak ja sa chystam cvicit jogu uz sa na to velmi tesim, teda po 600 nedeli az. 🙂

mywiel
18. máj 2010

Sonelka len ziadne nanuky v lete lebo to je tiez lakadlo... 😅 😝 😀

sonelka
18. máj 2010

myw, tak to teda bude ozaj ťažké 😀 😀 😀

lulu723
18. máj 2010

ale je paradny teda v kutiku duse zavidim,ale v dobrom u mna prichadzaju do uvahy Bexa B3,ale ten ma uz svagrina a nechcem opakovat aj ked asi budem a este som jeden nasla vola sa Bobas MAXIM XL to som este o takom ani nepocula 😀
a ja som pri Erike pribrala 12kg a 7 som zhodila a teraz som pribrala 5,5 kg 🙂

mywiel
18. máj 2010

lulu najlepsie je ist do obchodu a obzriet na zivo a vyskusat aj poskladat ved teraz je velky vyber aj budes vidiet ci je tazky a lahko manipulovatelny a tak 😉 Ja som to brala ako investiciu uz na tri deti ale peniazky sme dostali ako dar od prastarkej muzovej 😉

sonelka
18. máj 2010

Ked sa bavíte o kočíkoch, mne sa páči jane slalom 3-kolka, model 2010 má otočý set, ale je hehorázne drahý, 2009 má vľkú vaničku, je tam akciová cena, ale tiež dosť vysoká 😎

sonelka
18. máj 2010

ahoj andelík, pomaly ťa s kilami doháňam 😀

mywiel
18. máj 2010

Tu sa daju tie kociky kupit aj na aukcii vela ludi ich tu predava lacnejsie a su v dobrom stave stale 😉
Inac co sa tyka deti je to velky biznis vsetko aj kociky tak ako aj svadobné saty teraz su nehorazne drahé 😕

lulu723
18. máj 2010

sonel aj mne sa paci ten kocik,ale ta cena no nic budem sa drzat maximalnej hranici 250€ a hotovo 😉

ivka1984
18. máj 2010

no tak myw to je teda biznis to mas pravdu vsak aj tie tehotenske veci ved to uz nevedia co by za to pytali ....

sonelka
18. máj 2010

nemajú srdce pýtať také sumy za kočíky, ved to je pre bábätká, keby si stúpili do hlavy, ale oni poznajú len biznis a euráče

ivka1984
18. máj 2010

my sme kupili espiro atlantic ten som aj chcela

ivka1984
18. máj 2010

to hej sonelka preto sme sli aj na kocik do polska

lulu723
18. máj 2010

co to pisem? myslela som 350€

mywiel
18. máj 2010

lulu a Erike si kupovala aky kocik uz ti nevyhovuje? 😕

ivanulienka81
18. máj 2010

no tak ja som tu taka skromna s mojimi +2kg 😝

lulu723
18. máj 2010

baby ja som nabehla do Laugaricia v TN a bola tam strasne krasna postielka bola dost velka a bola to skor taka koliska tak som kladala cenu,ale som nenasla a kukala som a tam,ze baldachyn z konstrukciou za 150€ to ani som uz nehladaladalej tu cenu postielky sak asi by bola okolo tych 700€.im uplne sibe esteze mi treba kupit len kocik,vanicku,kolotos a este nejake prkotinky.oblecko mam a mozno aj dokupim,ale sak naco aj tak babatko z toho oblecka rychlo vyrastie a mam po Erike oblecka ako nove.

sonelka
18. máj 2010

ivanulienka, čistý provokatér 😀 ?

andelik8
18. máj 2010

nam pride objednany kocik na predajnu koncom tyzdna... uz sa neviem dockat. doteraz vsetky co som navrhla mi volakto ofrflal a k tomuto mala akurat moja mama vyhradu, ze mi ho slnko vytaha, ze som si mala radsej kupit bledy. Ten by bol zase hned spinavy, tak by to asi nebola velka vyhra 🙂
no a za tu cenu... este raz dakujem niektorej z vas ( ci z nich? 😀 ) ktora mi tu pred casom hodila link nanho za polovicnu cenu.. 250 Eciek je uplny ideal. Uz len vajicko nam chyba

lulu723
18. máj 2010

ja som pre Eriku mala Tako bol obrovsky a tazky a uz mal 3 roky kupila som to od znamej,ale ten mi nevyhovuje,lebo ako hovorim je strasne tazky a uz vsetko vrzga a ani strieska uz neni oki a skoro sa nam nezmestil do auta takze radse by som brala kde sa da zlozit zvlast konstrukcia.trebars aj kebyze ideme na nakup tak len to vajko nasadim a ideme a netrapim sa z vytahovanim celeho kocika

ivanulienka81
18. máj 2010

sonel, vsak 😀

ivka1984
18. máj 2010

ivi no tak to si na tom super +2kg ha zbozne prianie 🙂 no lulu tak si vyberas len to najlepsie 😀 andelik a aky kocik mas objednany?