♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
andelik to lehatko mas niekde vyhliadnute alebo to si nasla zatial len na nete je uzasne
ja chodím kočíky pozerať bud sama, alebo so sestrou. Lebo naposledy ked som bola s mm v meste, a pýtala som sa ho, či nezastaví v jednom obchode s kočíkmi, tak mi povedal : " a načo? šak si už bola minimálne v 100 obchodoch, už musíš mať vybratý kočík!" Hnusák jeden, on nevie, aké sme my ženy? 😀 Tak nabuduci týžen sa chystám zase do mesta a sama! 😵
ivka, asi uz si pozrela do albumu 🙂 je to Icoo Pii
a lehatko mam uz v skrini nachystane 😀
sonelka ja tiez chodim na taketo veci sama zbalim auto a idem mm je nervny ze co este zas 😀 no a je mi to treba? ale na kocik sme sli spolu lebo som chcela aby sa pacil aj jemu tak to so mnou isiel aj sme sa zhodli ale potom uz sedel v aute a cakal kym s maminu obeham este trhy lebo na to uz nervy nemal 😀
a kde si ho zohnala?
Andelík, ja som ten tvoj kočík videla na živo 😵 v nitre v predajni best for baby, je krásny 😵
ale tam bol neuveriteľne drahý
ivka muzi nevedia co vsetko treba im to nic nehovori 😀 jedine tak v hrackarstve lego, vlaciky, stavebnice mm bude nadceny lebo to nevie ze budeme mat syna tak sa bude moct realizovat lebo vkuse obzera len tieto veci, co sa tyka kocikov to nechava na mna vobec tomu nerozumie aky kocik a tak, len sa tiez spyta aj toto nam treba? A ja poviem ano tak to odsuhlasi a vybavené 😀
Vcera skusal s malou to nositko Beco a velmi si pochvaloval behal s malou na chrbte po byte a malej sa v tom velmi pacilo sa smiala ze hijoo hijooo 😀
sonelka, my sme si ho tiez zamilovali s mm v inej predajni, ale tam zanho pytali 500... potom mi tu niekto poslal link na brendon.sk, co je v Raci, takze sme tam hned zbehli a tam ho mali za polovicu. Cudne, ale co budes patrat... ked davaju tak ber 😀
a lehatko som nasla na mimibazare, ale ta pani uz mala posledne...
baby mne sa aj preto paci ten Bexa B3,lebo k tomu je zadarmo to lehatko pre babetko no nebudem spekulovat a pojdem ho veru objednat.zacalo prsat tak dufam,ze moj pojde domov,lebo mala uz nevie co zo sebou je upiscana,lebo nemoze chodit po dvore a ja som este v pyzame tak sa idem prezliect zatim papa 😉
lulu ta Bexa B3 sa velmi podoba na Quiny moja svagrina ma ten Quiny a fakt skoro ten isty dizajn... 😕
Idem asi objednat toto nasla som bez bisfenolu A 😉 sterilizator do mikrovlnky + flase
no myw u nas je to podobne objednalavala som teraz kos na plienky vcera mi dosiel tak som sa vytesovala a mm mi len vravi odislo mi z uctu 23 eur nevies co to je a ja som hned vedela ale ja som mu vravela predtym a on ze jaj no dobre a este my vysvetli funckciu a naco nam to je a ked vysvetlis on je spokojny a pochvali ta ako dobre si nakupila 😀 hlavne ze on nemusi s tebou nikam behat ale teraz sa este o 2 tyzdne chystame do polska na nejake veci ale ideme aj s nasimi tak povedal ze ok on si bude s mojim ocinom kukat svoje a my s maminou si obehame svoje
ivka ja tiez radsej chodim so svagrinou alebo kamoskami ale manzel niektoré veci teda tie drahsie chce vidiet tiez aby mohol odsuhlasit 😀 teraz napr. hladam rohovu skrinu do izby pre malu a on chce len z masivneho dreva nie lepené lebo tie lepidla su nie dobré pre zdravie dietata su toxické tak masivna skrina je ina palka a este zohnat rohovu neviem kde to idem zhanat... 😖 ale on nechcel ani plavaciu podlahu kde ide lepidlo len parkety on si da zalezat zase na takychto veciach je velmi za ekologiu. 😉
vsak my sa vzdy dohodneme nic nekupim bez toho aby to nevedel jemu vzdy staci len ucel naco nam to bude a hotovo 😝 tak u nas mame plavjuce podlahy a nebytok tiez nie je z masivu ale myslim ze nase dieta to prezije 🙂 no myw potom ak nezozenies tak jedine si dat taku skrinu spravit
No spravit by tiez stalo asi vela 😒 ale ved uvidim hadam sa dohodneme to bude tvrdy oriesok lebo co som pozerala detské skrine tak cast je z masivu ale nie uplne cela skrina 😝 a to nevravim o vahe kolko taka skrina musi vazit tu uz sama len tak nepremiestnim 😀 😅 no ved uvidime zatial budem mat iné priority, ako kupit plot do zahrady aby sa mohla mala bezpecne vonku hrat a tak. 😅
Lucim sa idem konecne ranajkovat uz mi je zle od hladu... 😅 😝
dobru chut myw
Ahojte baby, tak už aj my konečne vieme, čo budeme mať. Juj ako sa teším. 🙂 🙂 🙂
no andzi tak super ...
andzi gratulujem k dievcatku 😉 asi si si priala dcerenku vsak?
caute zeny, tak akurat sme dosli zo sona. a mame pinduuuuuura 😀
chcela som sice dievcatko, ale tak teda bude do tretice hadam. aspon muz ma radost. asi sa dnes s dedom riadne opiju 😀
sonelka, my sme objednali Jane slalom 2008 za 450 euro z jednej nemeckej stranky..ale bez vajicka, to sme dokupili Concord ion, ktore tiez pasuje na konstrukciu za 99 euro v predeti v ZA...celkom dobra kupa podla mna 😉
jej lady no tak gratulujeeeem...
ivka, vraj je to na 100%, ze ak by sa predsa narodila baba, tak nam grochal kupi kocik 😀 😀
takze vyzera ze si je naozaj isty 😀 lady kde ty vlastne teraz zijes?
teraz sme u rodicov v necpaloch, 30teho ideme nazad do irska. prisli sme len na dva tyzdne
ahaaa lebo som zostala zaskocena ja som z mt nie priamo ale tak z okresu 😉 ja tam chcem ist 30tt k tomu grochalovi lebo sono v tej budove prevencie rakoviny to je o nicom a chcem si byt ista ze je vsetko ok

Andelik teraz su tie kociky uz z takého materialu ze ani bledé sa nespinia alebo sa lahko cistia a na slnku neblednu... 😀 hlavne si vyber co sa tebe paci nie podla druhych lebo to je ako s menami stale niekto nieco najde co povedat k tomu 😅