icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ladywitch26
18. máj 2010

ivka, odporucam, sono pol hodka so vsetkym moznym vykladom, kde je co. sla som uz neskoro, lebo morfologicke sa robi do 22tt, no ale inak sa dovca naplanovat nedala.ale pozrel fakt vsetko, dokonca potom prehodil na chvilu aj na 3D, ked pozeral tvaricku, ci je v poriadku nostek a pery. to ho maly riadne vytrapil, lebo si stale zakryval nos ruckami. a za 25e. no fakt som spokojna.

andzi
18. máj 2010

Baby, ďakujem. Lulu, ja som chcela parádnicu, to je jasné, mm chcel chlapčeka a aj moja mama si priala vnuka.

lady: gratulujem! Chcela si chlapčeka? Takže ja si rezervujem všetko ružovééééé. 🙂

ivka1984
18. máj 2010

to ti robil ten morfologicky teraz v 25tt?

andzi
18. máj 2010

najväčšia radosť však bola, keď dr. povedal, že všetko je v poriadku a bábo, placenta aj plodová voda zodpovedajú norme a týždňu tehotenstva v ktorom mám byť podľa PM. Zistenie pohlavia bola len taká pikoška.

ivka1984
18. máj 2010

ale ved jasne andzi a to si bola na normalnom sone ci 4D?

ladywitch26
18. máj 2010

andzi, ja som chcela dievcatko, muz chcel chlapceka, no ale co uz, nech ma radost. ja pockam par rokov a hadam bude potom zasa dievcatko 😀 na dievcatka je tu ovela viac krajsich veci ako pre chlapcov. aj doma mam hlavne pre dievcatka.

ivka, no az teraz, lebo v irsku mi nerobili ziadny, len v 12tt, tak sme sa dohodli, ze ho spravi teraz, s tym, ze tam mozu byt mierne odchylky, kedze je babo vacsie, no ale nakoniec sa zmestilo do tabuliek aj tak. a fakt vsetko skontroloval, ved len mozog hadam 10minut prezeral.

ivka1984
18. máj 2010

no my zajtra ideme na to 4D tam aj nieco skontroluju ci je to skor len komercne?

ladywitch26
18. máj 2010

ivka, ides tiez ku grochalovi?

ivka1984
18. máj 2010

na to 4D? nie to idem do heliosu ale v tom 30 tt chcem ist k nemu

ladywitch26
18. máj 2010

tak s heliosom nemam skusenosti, ale grochal je fakt dobry. keby sme sa tu zdrzali, tak urcite v 30tt idem k nemu zasa

ivka1984
18. máj 2010

no ja v tom 30 tt sa k nemu urcite vyberiem

andzi
18. máj 2010

ivka, 3D/4D ale to je spojené aj s morfologickým UTZ, to znamená, že dieťa aj pomeria a skontroluje, či sa všetky orgány a kostičky vyvíjajú tak ako majú.

andzi
18. máj 2010

lady, ale veď ty už dievčatko máš!!!!! Ja by som druhé tiež chcela chlapčeka.

andzi
18. máj 2010

My teraz máme dilemu s menom, lebo v našej rodine (mama, sestra, svokra) žiadne meno asi neprejde. Chcú aby som si dala klasické slovenské. Ale to je aké? Mne sa páči Sofia, ale segra sa mi smeje, že to je bulharské mesto. A pritom Sofia je aj v kalendári.

mywiel
18. máj 2010

Tak lasagne su uz v rure 😉 Ja som rada, ze druhy je chlapcek bude zmena 😵 no a tretie by som chcela zase dievcatko nech tie veci este niekto vynosi 🙂

ladywitch26
18. máj 2010

andzi, no ved ale chcela som dve takto spolu a chlapceka potom az za par rokov. sestry by si asi boli blizsie s takym malym vekovym rozdielom. ale neva, stanka je niekedy ako chlapcisko, tak bude mat co braska naucit 😀 😀 😀

inak ako ze ziadne meno neprejde u vas v rodine? vsak je to tvoje dieta, tak co maju co ostatni riesit?

ivka1984
18. máj 2010

no andzi tak potom hadam zajtra nam to tam vsetko poriadne skontroluju... vsak meno si daj take ako sa paci tebe a mm a rodina nech to akceptuje sofia je krasne meno mala meniny teraz v sobotu

mywiel
18. máj 2010

Andzi najlepsie neprezdradzat meno dopredu, vyber si co sa vam paci, lebo ako som pisala vzdy sa najde niekto co bude mat pripomienky, ze také nie a radsej také... 🙄

ivka1984
18. máj 2010

presne nehovor nikomu a ked prides s porodnice predstav im malu ze toto je... neviem mozno ta sofia 🙂

ladywitch26
18. máj 2010

ja som neriesila, ci sa niekomu paci meno. rodicia mali moznost vyburit sa pri mojom mene, tak nech teraz pekne cuskaju a nechaju vyburit sa mna. to iste plati s vychovou. to som akurat vcera povedala otcovi, ked mal nejake namietky. vraj mal moznost vychovat si tri deti, tak teraz uz ma smolu. ak chce este niekoho vychovavat, ma moznost sa este pokusit o nejake 😀

andzi
18. máj 2010

ivka, áno, všetko poukazujú, pomerajú a provnajú, ktorému týždňu tehotenstva zodpovedá tá ktorá dĺžka či priemer, je určitá hranica, do ktorej sa musíš s každým rozmerom vmestiť a plus sa vypočíta celkovo ktorému tt zodpovedáš podľa UTZ. Napr. mne vyšlo, že bábo už má 700g a podľa UTZ porodím 5.9. podľa menzesu 10.9.2010, čiže je trošku väčšie, ale dr. povedal, že je to v norme, lebo sa nevie kedy presne došlo k oplodeniu. Je to krásny zážitok, môžeš sa tešiť.

Baby, a vy máte už mená? Dajte nejaké tipy.

andzi
18. máj 2010

A máte pravdu, meno nepovieme nikomu, proste dám také aké chcem, nech si každý vraví čo chce!

ivka1984
18. máj 2010

jej andzi tak to je suepr ved ja uz sa tesim idem aj s mm tak konecne drobca uvidi nazivo aj on nielen na fotke 🙂

ivka1984
18. máj 2010

no andzi ved jasne je to tvoje dieta tak co ti co ma kto do toho kecat myslim rodina dohodni sa s mm a hotovo u nas to bude filip ak to bude chlapcek a u dievcatka tam mame viac mien lea, nela, emma tak uvidime podla toho co to bude

ladywitch26
18. máj 2010

andzi, ja som pri stanke mala vybrate aj barborka 🙂

ladywitch26
18. máj 2010

ale nakoniec ked som uvidela malu, tak ine meno ako stanka ani neprichadzalo do uvahy. totizto bola totalne muzova kopia. a muz je stano

andelik8
18. máj 2010

Moja svokra sa tiez musela "zmierit" s Rebekou, ale zvykla si 🙂
urcite by som sa neriadila nazormi rodiny, nech si vravia co chcu... sestra ked cakala malu, tak tiez raz prisla s tym, ze to bude Sara, mojej mamine sa to tak strasne nepacilo ze to takmer aj oplakala a teraz si uz ani nevie predstavit ze by sa volala nejako inac 😀

ivka1984
18. máj 2010

ale ved jasne moj mm chcel velmi rebeku

lucinka83
18. máj 2010

Andzi, meno Sofia je nadherne! 😉

mywiel
18. máj 2010

Ja mam Kayu a vsetkym sa to paci aj ked slovaci boli najprv prekvapeni 😀