icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mywiel
19. máj 2010

Ved sa za mesiac stahujeme do domu, tam uz bude ticho 😉 Uz ma bude budit len babo v septembri. 😵

mywiel
19. máj 2010

Tie kone nie su zas tak hrozné vzdy lepsie ako byvat v meste kde je premavka. 😅

ivka1984
19. máj 2010

tak to hej ja tiez nebyvam v meste a nemenila by som 🙂

mywiel
19. máj 2010

Vyhoda je ze mesto mam 7 minut autom a som v centre ale tu je klud. Z balkona mam vyhlad na Alpy. 🙂
Dnes je krasny slnecny den uz by mohlo konecne byt teplo ved uz sme v polke maja... 😅

ivka1984
19. máj 2010

jej myw tak to mus byt super

mywiel
19. máj 2010

Vraj na Slov. su poriadne vychrice a zaplavy? 😲

silvika
19. máj 2010

myw a to kde byvas, ze nie si v dome a predsa ti kone "klopaju na balkone?" 😝

dadulienka27
19. máj 2010

Dore ranko dievcata!

Po "dovolenke"sa tu zase hlasim... 😀 neviem ci vas docitam,lebo som na 347 strane ☹ a teraz je 417...
Dovcu som skoro celu prelezala,lebo mi tvrdlo brusko 4-6x za den,doki mi dala manezium 500mg az 3x denne a v pondelok na kontrole mi ina doki povedala,ze na 25tt mam aj male brusko,tak dnes ideme do nemocnice znova na sono a na nejake testy ci co...vsak potom napisem,nie som z toho nadsena,lebo teraz by som si to vlasne mala uzivat,nie?
Dufam,ze aspon vy ste vsetky v pohode a uzivate si to 😉
pekny den vsetkym....

mywiel
19. máj 2010

No hej v dome ale tu sme len ako podnajomnici 😀 http://www.manegeduvanel.ch/

mywiel
19. máj 2010

Ved len na sone mozu zistit ci babo rastie ako ma a ci je dost plodovej vody, to ti len od oka takto povedali, ze malé brusko, ved to zalezi aj od typu postavy... 😕 Drzim palce aby si bola ok a babo tiez uz sa ti asi cvici maternica ked mas tvrdnutie ja som to mala v prvom od 22t. 😅

silvika
19. máj 2010

ihaaa dadu nic moc a na poslednom utz ti nehovorili nic na velkost babetka? ja by som ti kus hrbolca aj darovala z brucha ked im len na velkosti bruska nieco nesedi 😉

dadulienka27
19. máj 2010

tu v uk maju na to tabulku..ja mam 21c a malo by byt 25cm ideal...meria sa to v lahu kde ti zacina brusko az po ochlpenie...no normalne ked stojim tak mam obvod bruska 94cm..tak neviem..vsak uvidim
na morfologickom sone bolo vsetko ok,iba babo a placenta boli nizko....doki na sr ma riadne popozerala a nic nezistila,myslim si,ze je to len stresovanie,ale aj tak mi to nerobi dobre,lebo musim stale na to mysliet...s stahy maternice mam od 16tt....najprv mi povedali v uk,ze to babo rastie a az na sr mi dala magnezium......vsade je to rozdielne... 😖

mamicka2009
19. máj 2010

Ahojte, baby, povrdili doteraz niektorej tu tehotensku cukrovku? Mna to asi chyta, dnes idem do poradne, tak uvidim, ci nieco nameraju.... Tak len ci s tym mate nejaku aktualnu skusenosť.

silvika
19. máj 2010

ako vies ze ta nieco chyta? podla coho?

silvika
19. máj 2010

dadu to je preto asi nejlepsie ked je len jedna lekarka, nech nie su rozdielne nazory a liecebne postupy

mywiel
19. máj 2010

Ja som stale na teste cukru nebola a asi pojdem az za tri tyzdne mozno 4? 😕

mywiel
19. máj 2010

Dadu no cm zodpovedaju mesiacom ale je mozné ze si otehotnela neskor preto ti tie cm nesedia ale nech ta zbytocne nestresuju deti nie su vzdy podla tabuliek a zrazu to dobehnu, ak je babo ok tak co ta stresuju. 😔

mywiel
19. máj 2010

Od 18.týždňa sa pravidelne robí gravidometria – t.j. meria sa vzdialenosť vrcholu maternice od lonovej kosti. Táto vzdialenosť sa značí do grafu a hovorí o raste plodu a sleduje odchýlky od normy.

http://primar.sme.sk/c/4116772/vysetrenia-v-teh...

mywiel
19. máj 2010

Tu v strede clanku tiez pisu o graviometrii...

http://www.tehotenstvo.academy.sk/index.php?cli...

silvika
19. máj 2010

myw mna nemeria veru moja ...

mywiel
19. máj 2010

Nie? No mna ano pri kazdej poradni. 😕

mywiel
19. máj 2010

Mozno v zahranici a na Slov. je to iné neviem... 😕

mimka29
19. máj 2010

Ahojte baby, prišla som vás pozrieť, nech som v obraze. Dám si pri vás kávičku a zase sa musím ísť celý deň učiť
☹ radšej by som tu kecala s vami.
zuzi gratulujem k pohybom 🙂
dudu lekár je určite len opatrný. Ale mne nikdy nemerali pokieľ mi siaha maternica 😒
mamicka ja s tehu cukrovkou nemám skúsenosť

lulu723
19. máj 2010

Ahojte baby tak co mate nove?ja ani nic len uz davam vsetko do pucu,lebo Erika uz spava somnou v postely tata sme poslai spat do obyvky tak som drhla postielku a uz pomaly chystam pre babatko.aj som rada,ze uz 4 den nespi v postielke k 2 rockom jej kupime postel,aby neziarlila na mimco ked bude spavat v postielke namiesto nej.

mimka29
19. máj 2010

Ahoj lulu 🙂 ja chcem postieľku a komodu kúpiť na druhý mesiac, tak sa teším.

hobit
19. máj 2010

ahojte...ja uz zarezavam od siedmej
Zuzu, gratulujem k pohybom
mna tiez doktorka nemeria

mimka29
19. máj 2010

Ja už chodím do roboty iba raz za mesiac pozrieť kolegyne 🙂

hobit
19. máj 2010

mimka tak na to si este 2 mesiace pockam, ale uz teraz sa na to tesim 🙂

hobit