♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Tie kone nie su zas tak hrozné vzdy lepsie ako byvat v meste kde je premavka. 😅
tak to hej ja tiez nebyvam v meste a nemenila by som 🙂
Vyhoda je ze mesto mam 7 minut autom a som v centre ale tu je klud. Z balkona mam vyhlad na Alpy. 🙂
Dnes je krasny slnecny den uz by mohlo konecne byt teplo ved uz sme v polke maja... 😅
jej myw tak to mus byt super
Vraj na Slov. su poriadne vychrice a zaplavy? 😲
myw a to kde byvas, ze nie si v dome a predsa ti kone "klopaju na balkone?" 😝
Dore ranko dievcata!
Po "dovolenke"sa tu zase hlasim... 😀 neviem ci vas docitam,lebo som na 347 strane ☹ a teraz je 417...
Dovcu som skoro celu prelezala,lebo mi tvrdlo brusko 4-6x za den,doki mi dala manezium 500mg az 3x denne a v pondelok na kontrole mi ina doki povedala,ze na 25tt mam aj male brusko,tak dnes ideme do nemocnice znova na sono a na nejake testy ci co...vsak potom napisem,nie som z toho nadsena,lebo teraz by som si to vlasne mala uzivat,nie?
Dufam,ze aspon vy ste vsetky v pohode a uzivate si to 😉
pekny den vsetkym....
No hej v dome ale tu sme len ako podnajomnici 😀 http://www.manegeduvanel.ch/
Ved len na sone mozu zistit ci babo rastie ako ma a ci je dost plodovej vody, to ti len od oka takto povedali, ze malé brusko, ved to zalezi aj od typu postavy... 😕 Drzim palce aby si bola ok a babo tiez uz sa ti asi cvici maternica ked mas tvrdnutie ja som to mala v prvom od 22t. 😅
ihaaa dadu nic moc a na poslednom utz ti nehovorili nic na velkost babetka? ja by som ti kus hrbolca aj darovala z brucha ked im len na velkosti bruska nieco nesedi 😉
tu v uk maju na to tabulku..ja mam 21c a malo by byt 25cm ideal...meria sa to v lahu kde ti zacina brusko az po ochlpenie...no normalne ked stojim tak mam obvod bruska 94cm..tak neviem..vsak uvidim
na morfologickom sone bolo vsetko ok,iba babo a placenta boli nizko....doki na sr ma riadne popozerala a nic nezistila,myslim si,ze je to len stresovanie,ale aj tak mi to nerobi dobre,lebo musim stale na to mysliet...s stahy maternice mam od 16tt....najprv mi povedali v uk,ze to babo rastie a az na sr mi dala magnezium......vsade je to rozdielne... 😖
Ahojte, baby, povrdili doteraz niektorej tu tehotensku cukrovku? Mna to asi chyta, dnes idem do poradne, tak uvidim, ci nieco nameraju.... Tak len ci s tym mate nejaku aktualnu skusenosť.
ako vies ze ta nieco chyta? podla coho?
dadu to je preto asi nejlepsie ked je len jedna lekarka, nech nie su rozdielne nazory a liecebne postupy
Ja som stale na teste cukru nebola a asi pojdem az za tri tyzdne mozno 4? 😕
Dadu no cm zodpovedaju mesiacom ale je mozné ze si otehotnela neskor preto ti tie cm nesedia ale nech ta zbytocne nestresuju deti nie su vzdy podla tabuliek a zrazu to dobehnu, ak je babo ok tak co ta stresuju. 😔
Od 18.týždňa sa pravidelne robí gravidometria – t.j. meria sa vzdialenosť vrcholu maternice od lonovej kosti. Táto vzdialenosť sa značí do grafu a hovorí o raste plodu a sleduje odchýlky od normy.
Tu v strede clanku tiez pisu o graviometrii...
myw mna nemeria veru moja ...
Nie? No mna ano pri kazdej poradni. 😕
Mozno v zahranici a na Slov. je to iné neviem... 😕
Ahojte baby, prišla som vás pozrieť, nech som v obraze. Dám si pri vás kávičku a zase sa musím ísť celý deň učiť
☹ radšej by som tu kecala s vami.
zuzi gratulujem k pohybom 🙂
dudu lekár je určite len opatrný. Ale mne nikdy nemerali pokieľ mi siaha maternica 😒
mamicka ja s tehu cukrovkou nemám skúsenosť
Ahojte baby tak co mate nove?ja ani nic len uz davam vsetko do pucu,lebo Erika uz spava somnou v postely tata sme poslai spat do obyvky tak som drhla postielku a uz pomaly chystam pre babatko.aj som rada,ze uz 4 den nespi v postielke k 2 rockom jej kupime postel,aby neziarlila na mimco ked bude spavat v postielke namiesto nej.
Ahoj lulu 🙂 ja chcem postieľku a komodu kúpiť na druhý mesiac, tak sa teším.
ahojte...ja uz zarezavam od siedmej
Zuzu, gratulujem k pohybom
mna tiez doktorka nemeria
Ja už chodím do roboty iba raz za mesiac pozrieť kolegyne 🙂
mimka tak na to si este 2 mesiace pockam, ale uz teraz sa na to tesim 🙂
mnam, prave si davam jahody, marhule a hrasok 🙂

Ved sa za mesiac stahujeme do domu, tam uz bude ticho 😉 Uz ma bude budit len babo v septembri. 😵