♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
veji, nikdy nehovor nikdy. moj otec chcel syna, tak tolko presviedcal moju mamu, az ju ukecal. mam segru o 12r mladsiu. len bol potom nestastny, ze ani na ten pokus mu to nevyslo, tak ma tri dcery 😀
no dobre ale zatial nie 😉 to pre istootu ani sex nebdue 😀
lady to je ako u nas 🙂 nasi mali viac-menej neplanovane dve baby hned po sebe a potom si mama po 11tich rokoch vyprosikala este chlapca (to akoze ja)... tak som spavala v modrej izbe v modrych perinkach a vozila sa v modrom kociku 😀
vejinka, lebo prišla do našej témy o umelom oplodnení, kde sa baby trápia, že nemôžu mať deti a tam nám išla rozprávať aké je umelé oplodnenie proti prírode a ako si môžme dať robiť deti v skúmavke a že to len biznis a podobné veci, tak si predstav ako nás to tam vytočilo 😠
baby a my sme 4 sestri už dospelé a máme ešte pubertálneho brata 😀
aj my sme traja...dve baby a jeden chlapec...a ked mama bola na ultrazvuku s braskom tak jej doktor povedal ze v rodine bdue radost..tak uz vedela 😀 ale ja to pokusat asi nebduem sak muz je z troch chlapcov siroko daleko babu nemaju.. 😅
myslite, ze si anarida vymyslela aj to, ze jej umrel brat pri autonehode? Tusim ona to pisala. Nechapem ako moze niekoho bavit zavadzat druhych ludi.
no my sme tri baby, muz je zasa z troch chalanov, tak sme to tak podelili, budeme mat cosi aj z nasej, aj z ich rodiny 😀
mne je z toho vsetkeho strasne zle. 😢 ..a na grc 😔 😝 a nebduem sa o tom bavit..aj tak ma boli brucho a idem spat dobru kocky 😅 😵 😉
inak tiez nechapem, ako niekoho moze bavit vymyslat si bachorky. to sa az tak nudi, ze si takto musi spestrovat zivot?
muz sa ani nepohol ked som povedala ze ideme spat..no tak este si posedim lebo ked vstanem tak ma vsetko boli 😕
ako aj ja som trpela schyzou..ale len zo srandy som si strielala na irc 😉 a ked bolo ticho tak som sa prihlasila este raz a kecala sama so sebou...ale to je o inom toto tu je podla mna seriozne forum kde sa preberaju vazne zivotne situacie radi sa tu navzajom a nieje to len "chat"
to akože by bola anarida, tá čo zakladala túto tému, alebo som to zle pochopila?
veji, mala si mu naznacit, ze mozno by ste este nemuseli hned spat, neboj, ako rychlo by vyletel 😉 😀
a s tymi fotkami ma totalne dostala....podla mna ked si sem niekto da fotku detiiii a seba znamena to ze sa pripojila k ostatnym mamickam cakajucich alebo majucich dietaalebo sa snazia o dieta a bdue sa chvalit jeho pokrokmi a nebdue tu vsetkych zavadzat...uff fakt ma vrcholne sklamala 😔
lady..hehe mam riskovat ze sa prestahuje vedla? 😀 a mne bdue zima? 😉
az teraz som si vsimla, ze ona vlastne zalozila temu...a mne sa zdala v pohode
veji, a on nechce? to moj muz by ma aj zozral. ja sa len pritulim,ze sa chcem zohriat a uz ho hned aj odhanat musim 😀
anarida (2 deti - čaká bábätko, termín má v septembri 2010 (24. tt)) - 24. dec 2009 o 20:02
Fotoblog - Pošli IP
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca
bohuzial to bola ona 😔 ale aj tak sa mi to vrit nechce...ved tusim ona pisala co vsetko sa im v rodine pototo...kto tam umrel a o volakych chorobach jej dcery tusim to spominala epilepsiu ci co....boze moj je mi ozaj zle ako niekto dokaze taketo nieco popisat a este to nieje pravda a potom sa pod fuz usmievat ako nas vsetkych oklamala..a smiala sa ako jej prajeme uprimnu sustrast..teraz ma ide rozhodit od zurivosti prezmenu 🙄 😠
lady..sak aj ja ho musim odhanat v poslednej dobe sa nejako moc lepi...no ale mozno keby som bola nejaka dracica tak ho prestane bavit...no ale to by som nemohla byt tehotna a v pravidelnych nocnych hodinach by ma male nemohlo kopat tak ze sa mi neda ani prevratit na bok...a moj drahy xce vzdy tutu mutu ked male kope...mne vsetko v mojom tele hovori neblazni nemozem 😀
a ja som si este hovorila, ze ake zvlastne mena dala svojim dceram.
vo svojom prvom príspevku píše: "verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca" pritom v albume ma uvedené už dcérky dve, tak sa asi potom trochu zamotala 😒
Tak to som teraz trošku v šoku. A ja som ju tak obdivovala, že má 21 rokov, dve deti a čaká dvojičky. Môže sa hanbiť. Ale najhoršie je to, že sa môže prihlásiť pod iným menom a zase nám tu môže klamať.
veji, mna maly tiez kope hlavne v noci, ale ked je tutu mutu, tak aspon na chvilu stichne. no typicky chlap predsa, tiez sa mu to paci 😀
veru aj ja som ju lutovala, ze ake nestastia sa jej v zivote stale deju
tinkerbell fakt teraz som si to všimla 😕
do kelu to aby som nikomu neverila? to je choreeee inak s tymi dvoma dcerami mi to tiez neslo do hlavy preco nespomina aj tu druhu a potom o par stan uz mala dve...najprv reku adoptovala alebo sa stara o daku z rodiny...joj moje nervy 😔
hm.. taka prakticka otazka... ujme sa tu niekto tabulky? teda vlastne celeho albumu? ja by som na to mala cas aj chut, o tyzden zostatnicujem (ak budu vsetci svati pri mne stat) a potom mam kopec casu 🙂
mimka, ved aj mne sa to zdalo takze, ze tak mlada mamicka, dve dcery a teraz dvojicky este a berie to v pohode. mna by asi slak trafil, ze ako to zvladnut, ale ona to brala tak lazo-plazo.

mimka koli comu ste sa na nu hnevali ja som s nej nikdy nemala zly pocit..praveze som ju mala rada 😔 o to viac ma to mrzi 😢