♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
už sa mi nechce robiť 🙄
sonelka aj ja ked nieco kupim,alebo objavim na nete tak hned muto ukazujem a sa tesim jak male decko a s ho pytam,ze aj tebe sa to paci a on povie,ze hej,ale tvari sa ako kebyze ho to nezaujima tak mu nadam,ze koly nemu uz ani neviem ci sa mi to paci.ale vsetko co si objednavam tak sa dohadujem snim ci mozem,alebo nie.a ked mi poviem nie tak mu poviem apon 10 dovodov preco ano tak potom ustupi 😀
sonel urcite da.ja napriklad som marodovala od marca koly mocaku a v maji som mala ist na matersku a hovorim mu,ze by som si to uz potiahla do materskej tak som bola doma 2 mesiace a v pohode 😉
čo som už pokúpila vecičky pre malinkú, dávam ich na jednu kopu a každý deň chodím k tej kopke, a všetko stále prezerám 😵 , mm chudák tiež nechápe, ale my ženy sme také. Potom budem musieť všetko preprať, len neviem aký prášok mám na to kúpiť, švagriná hovorila, že lovelu pre bábatká, ale ved teraz už je pre bábatká aj persil tuším aj aviváže všelijaké
no sonelka ja som pravala vyse pol roka v lovele a ziadna avivaz,az potom som na to nejako serkala a uz som pravala detske veci z nasimi a mala je tu zdrava.ziadne kozne vyrazky a musim povedat,ze tento dedinsky vzduch je paradny,lebo absolutne nebyva chora len sem tam soplik,ale inac nic 😉
Lulu prosím ťa načo je ten sterilizátor? To nemôžem vyvárať, normálne v hrnci? Pýtam sa lebo to fakt neviem, či je to nutnosť alebo len také prilepšenie? 😕
k tej Anaride - vôbec ma to neprekvapuje, dovolím si povedať, že čítam túto tému od úplného začiatku aj keď neprispievam často (väčšinou keď potrebujem poradiť) ale ona bola od začiatku divná - nikdy nehovorila o tehotenstve a detičkách v brušku - tak ja som ju ani nejak neriešila. 😒 baby ktoré neviete odkiaľ mala 5 ročnú Mišku, tak to mala byť bratova dcéra - ktorý zomrel a jeho žena sa zrútila - tak ju akože vychovávala ona 😖 preto sa nepodobala s Emkou 😉inak toto je na psychiatra úplne vážne - toľko nickov a všetko si pamätať - no to si musela písať. 😝
Jazmin - nedá mi nereagovať na Tvoj príspevok z 21:27- lebo určite ste niektoré úplne neodišli a sem-tam si to tu prečítate, aj keď nepíšete 😀 vôbec by Vás tu nikto neukameňoval keby ste to tej anaride napísali 😒 a takisto si myslím, že babám ktoré sem chodia trochu častejšie, je úplne jasné, ktoré odišli do súkromnej témy 🙂 ja si myslím, že to tu netreba brať tak vážne - keď si niekto chce vymýšľat nech si vymýšla (tým nemyslím Anaridu to je moc), ale aj tak je tu podľa mňa pár báb, ktoré sa sem prídu poradiť alebo aj úprimne potešiť, prebrať niektoré radosti a starosti a tak. 😉 len si myslím, že to netreba nejak extra pržívať a bude to všetko o.k.
panki,to myslíš važne ???? o tej anaride ??? ako odpadnem ... a čo tie dvojičky čo čaka a to dieťa čo ma epilepsiu?
sonelka - to záleží od doktora. Ja robím do 31.5. ale beriem si 15 dní dovolenky a potom som chcela ísť na 3 tt na PNku ktorú mi dá obvodný. Tak som sa pýtala v pondelok na poradni, či by mi nedala 8 týždňovú materskú a hneď ma odpísala s milionovým úsmevom - že zatiaľ nemá dôvod. A to sa neviem ani zo stoličky postaviť kôli krížom. Vôbec ju to nezaujíma. 😝
Hej - to bolo tiež divné keď o tretej pochovala brata a o šiestej už veselo vypisovala 😠 fuj hnusné - choré a ešte neviem aké
Ahoj panki no je to take prilepsenie,lebo pri Erike som musela vyvarat flasky v hrnci a to ma fakt nebavilo.a takto si tam dam 6 flasiek a o 9 minut mozem pouzit 😉
idem si ešte raz kuknuť jej nicky,šak daktore ako juliq a kamajka mame aj my,čo to len pomenila tie čísla na konci alebo čo s tým sledovala
panki, ale ved tým doktorom by to mohlo byť úplne jedno, či nám dajú 6 alebo 8 týždňov, no nie? Ved my vieme ako sa cítime. Ja idem do poradni 2. júna, tak som zvedavá čo mi na to povie, ked sa ho to spýtam 😖
Baby,ale ved s tou ANARIDOU blokli aj našu JULIQ101
čo a týka MD tak som robila na gynde a fakt nam to bolo jedno,či sme dali 8 či 6 tt pred TP,ale väčšinou štandartne,ale ked žena chcela skor,tak to sa dalo tie 2týž
dobre ranko
baby ved vam sa neda stihat, to clovek aby ani nespal 🙂
tinkerball, to je aka nahodicka s tym terminom svadby, teraz babo..to aby sme si uz aj druhe potom naraz naplanovali 🙂
anarida...radsej no comment
idem vas docitat
vy to tu mate teda hrozne, sama anarida,opica,poki a kadekto 😖
denisocka- myslis, ze to je len tu?
baby a kde je zuzulik?tusim takly ma nick ci nie?
zuzulik je asi v súkromnej skupine s jazminou , agentkouk... podľa mňa
dobre rano dievcata...
toto je neuveritelne... to ste kolko popisali? vsak ja ani nemam sancu to docitat ☹
ale tak vsimla som si to, co poslala jedna babenka o anaride a jej dalsich nickoch.... to co ma znamenat???? sakra, jedna sranada za druhou na tomto fore 😨
jaaaj a veru dobre ma aspon jej nikto nepokradne fotky 😉
ivi neboj nic dolezite sme nepreberali len o tej anaride...
lulu, zacina ma to znepokojovat, ze su tu take individua
sonelka - ja si tiež myslím že jej to môže byť úplne jedno či 6 alebo 8 týždňov, veď keď ti tá 8tt tak som to potom o tie dva skracuje - takže ani ja v tom nevidím žiadny problém 😉 ale vidíš niekto vidí problém aj tam kde nie je. 😠
no aj mna ved to tu nikdy takto nebolo teda ja som sa stym este nestretla na inych temach.ja som nevedela,ze tu byvaju aj chore a zakomplexovane zeny 😠 ved to sa az rozum zastavuje co to tu je za bordel ☹
caute zeny, ja som vcera az vecer, ked som sa vyzliekala do sprchy zistila, ake mam nenormalne opuchnute nohy. 😲 pri stanke mi zacali opuchat az nejaky mesiac pred porodom a nie az tak, ako vcera. normalne som mala lytka rovnake, ako stehna nad kolenom. to sa mi zda nejako moc. 😖
ahojte baby,tak mam pre vas nove info,vsetky tie nicky co som vam poslala si ta zenska vymyslala ano je to neuveritelne ale da sa to ,dokonca mame podozrenie takmer 100% ze pisala aj pod menom elibetka,klaraa a asi 3dalsie,dokopy 30priberhov,k nam pisala cez rok,pod menom anarida,elibetka,klaraa,iki,myshelus,chantall,a .....
za tym vsetky je baba pod nickom holcika12,takze anarida nie je realna osoba,je vymyslena tou holcickou12
lady no to je moc ked ti tak opuchli 😨
silvi a myslis,ze sa sem uz nedostane?
inak s tou materskou, ja vela moznosti nemam, v irsku moze zena nastupit najskor 4 tyzdne pred terminom a najneskor 2 tyzdne. no ale kedze je materska len 6 mesiacov, tak vacsina zien ide az 2tyzdne pred, lebo potom moze o to dlhsie zostat doma s babom. takze oficialne nastupujem az 24.augusta, ale zostal mi este tyzden dovolenky, ktory si musim tohto roku vybrat, takze vlastne od polky augusta uz budem doma. takze materska mi konci 22.februara, no ale asi si zasa vezmem tyzden dovolenky, tak nastupim 1.marca. 😖
Ahojte. No čo to tu čítam? Som úplne šokovaná. Práve preto že tu chodia všelijaké indivíduá, som založila súkromnú tému pre normálne baby, ktorým ide o to sa normálne porozprávať, vymeniť si skúsenosti a na nič sa nehrať. Lenže všetky až na pár výnimiek (zuzanockamt, esterka...) odmietli prispievať do súkromnej témy, tak som tieto užívateľky, ktoré nechceli zo súkromnej témy vyhodila. Výhodou je, že nemá možnosť sa dostať do súkromnej témy niekto, o kom nevieme, kto je zač a pokiaľ niekto začne porušovať pravidlá, tak ho jednoducho zo súkromnej témy vyhodím, kdežto pri takýchto verejných fórach si môže kadekto písať čo chce.
K tej anaride, ja som ju odhalila dávno, že je to podvodníčka, ale na verejnom fóre som to riešiť nechcela, keďže nie som admin a nemám na to právo a ani možnosť zistiť, či sa prihlasuje z tej istej IP adresy. Bolo však divné, ako vravela, že je zomrel brat a popritom vypisovala na koníka, ako odišla na dovolenku na Floridu a pod. Buď je nezamestnaná a nemá čo robiť, tak si vymýšľa alebo nebude v poriadku.
silvia, mozno pise romany a takto si vypomaha, ze si vytvori 30 fiktivnych postav 😀 ale musela mat bohovsku pamat, pamatat si tolko udajov. a muselo jej to zabrat dost casu, stale sa prihlasovat a vypisovat pod inymi nickmi
lulu, k dokine sa dostanem az 8.juna, z coho tak opuchaju nohy? teraz neviem,ci by som radsej nemala zbehnut k mojej slovenskej obvodnej, ale to si budem vsetko platit, lebo nemam zdrav.poistenie na sr

a neviete mi ešte povedať, keby poprosím dokiho, dal by ma aj 8 týždňov pred porodom na MD, aj ked nemám zdrav. problémy?