icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lulu723
20. máj 2010

no mne opuchla len jedna noha aj to v oblasti clenka a strasne ma to svrbelo a skrabala som sa az do krvi,ale asi to bolo z jedneho granulovaneho caju pre tehule co som vypila asi 2 salky a teraz ho nepijem a som v pohode.a mne nastastie neopuchaju nohy aj ked viem,ze je to dost bolestive 😒

zuzulik82
20. máj 2010

ajoj lulu, sonelka 😉
ste zlaté, že ste si na mňa spomenuli 🙂 ja sa len ozývam, aby ste vedeli, že som skutočná 😀 to s tou anaridou je vážne neuveriteľné a smutné zároveň 😒 ja som si pre istotu tiež už zamkla fotoblog 😔
dúfam, že sa vám darí a bábätká v bruškách poslúchajú 🙂 občas si vás prečítam ako sa máte, ale často vás tu tiež nevidím. ak budete mať niekedy chuť, IP ma poteší 😉

ostatné baby zdravím a prajem príjemné tehulkovanie 😉

lulu723
20. máj 2010

baby a mne teraz ta babenka napisala,ze mi este dnes posle ten sterilizator sa tesim jak male decko 😀 😀 😀

ivanulienka81
20. máj 2010

baby, ja som tiez zacala robit opatrenia

helka101
20. máj 2010

Ivanulienka , na 80% dievčatko 😉

andzi
20. máj 2010

Ešte som chcela dodať, že mojím cieľom nebolo rozbíjať túto tému a kolektív, ale uchrániť nás od takýchto podvodníčok, a to je nielen anarida, ale aj mnohé iné....mojou motiváciou pre založenie súkromnej témy bolo predovšetkým to, že som vedela o jednej osobe, ktorá ma sem chodí sledovať čo píšem a preto som si dávala pozor čo píšem.

Nikoho nenútim, kto chce, môže zostať tu, ale ak by sa našli baby, ktoré sa rozhodnú prispievať len do súkromnej témy, nech mi napíšu IP a ja ich tam pridám. Pridám len toho, koho poznám a kto mi napíše IP. Je nezmyselné písať do 2 tém, aj do verejnej aj do súkromnej, takže ja po týchto zlých skúsenostiach odchádzam do súkromnej témy a sem už prispievať nebudem. Svoje súkromie si vážim a verím, že sa pridáte viaceré. Ďakujem 🙂

lulu723
20. máj 2010

andzi a to normalne do tej temy mame prispievat co si zalozila ty ako sukromnu?myslim septembrovky 2010,alebo je este niekde ina sukromna tema 😕

mywiel
20. máj 2010

Ahojte kocky tak ako ste sa vyspali po vcerajsku? 😔 Tak co ideme sa vsetky prestahovat do sukromnej témy a tu sa to zavrie ci ako? 😢 Je skoda ze to takto dopadlo, ale tu sa asi fakt neda vsetko napisat... 😖 😕

andzi
20. máj 2010

lulu, áno do tej, len stačí keď mi napíšete ktoré sa tam chcete presťahovať, lebo minule som váš všetky pridala a na druhý deň sa všetky ozvali že budú aj tak písať len sem, tak načo to má význam?

silvika
20. máj 2010

no ja som za aj na sukromnu uz som v jednej vdaka chlapcovi napriek tomu, ze sme nemali ziadne pseudogravidne ani zeny s chorymi hlavami ci dusami. ak to zabezpeci normalnu debatu bez fantasmagorii

mywiel
20. máj 2010

Inac baby ja si pamatam ten nick Vikykiss ved to bola taka blondynka co byvala vraj v USA a ja som na to naletela a pisala si v jednej téme s nou uz neviem ako sa volala asi tehulky v zahranici ci tak dako a teraz sa dozviem ze to bola anarida, no sila... 😲

gumimaci
20. máj 2010

Sonelka: nie si sama s tym skorým vstavanim. A ani mne sa moc nechce... ale na druhej strane peniazky treba, tak ostanem co najdlhsie 😔

lulu723
20. máj 2010

oki tak ja suhlasim a idem sa stahovat do sukromnej a tuto nech zavru,alebo co 😉

hobit
20. máj 2010

sonelka, ale mozes si pred nastupom na matersku vybrat celu dovolenku, ktoru mas...ja to tak idem urobit napr.

mimka29
20. máj 2010

Ahojte baby, musela som hneď ráno upozorniť baby v druhej téme, lebo tam bola pod dvoma menami. Inak sa mi o tom snívalo 😀 Dúfam, že ma tu nenecháte, lebo teraz síce veľa nepíšem, ale po štátniciach a keď sa bude blížiť termín pôrodu, tak sa budem potrebovať s niekym radiť. Idem napísať IP

panki
20. máj 2010

Lulu ešte k tomu sterilizátoru: to potrebujem 6 fliaš? akože blbé otázky ja viem, ale čo sa týchto vecí týka ja vôbec neviem koľko, čoho a načo treba😒

hobit
20. máj 2010

no baby, ja padam, mam 1,5 dna dovolenky, prilsi rodicia a segra na navstevu a zajtra ma zas beru k nim domov, kde ma cely vikend budu zamestnavat segrine deti takze asi nebudem mat velmi cas na konika...len dufam, ze vas v pondelok niekde najdem teda...pripadna ak sa budete hromadne presuvat do sukromnej temy a tuto rusit, tak sa tiez hlasim...majte sa zatial pekne 😉

lulu723
20. máj 2010

no ja si myslim,ze nepotrebujes 6 flias to je len na 6 flias kludne tam mozes sterilizovat len 2,alebo jednu,ale ja mam este po malej flasky a mam aj pohariky AVENT na tuhu stravu takze tak 😉

panki
20. máj 2010

andzi a keď sa bude chcieť pridať nová baba? už nebude môcť lebo ju nebudeš poznať? akože mne to je jedno, mne poradia aj tie čo už poznám, len sa pýtam. Lebo podľa mňa aj do súkromnej témy sa môže dostať taká chorobomyselná. len ma zujíma podľa čoho to budeš rozoznávať 🙂

panki
20. máj 2010

a koľko tých fliaš budem asi na začiatok potrebovať?

winona24
20. máj 2010

ahojte babulky....tehulky...som z témy septembrové bábätká....trošku som Vás včera čítala...na základe toho čo tu vyšlo najavo....
vikykiss písala aj v našej téme.....nedávno sa ohlásila,že čaká 4 dieťa....písala že žije na Floride....apropo tiež zvažujeme súkromnú tému 😔

winona24
20. máj 2010

septembrové bábätká 2008 😅 😅 😅 som zabudla napísať rok....

sonelka
20. máj 2010

Hobit, mne veľa dovolenky nezostáva, ale určite ju pred MD vyberiem 🙂
Panki máš pravdu, ako rozoznať nejakú chorobomyselnú babenku? Ja tiež nemám nos na takéto indivíduá 😝

gumimaci
20. máj 2010

winona24 😀 😀 😀 😀 😀 uz som sa chcela spytat, ze kolko tych tem septemprovky2010 vlastne exituje... bo stracam prehlad 😎

andzi
20. máj 2010

panki, nebudem to rozoznávať podľa ničoho, môže sa pridať aj nová baba, ale ak zistíme, že porušila pravidlá, tak ju jednoducho vylúčime kdežto tu sa to nedá. Chceš sa aj ty pridať do našej súkromnej témy?

winona24
20. máj 2010

😀 😀 😀 chodí sem od nás vejinka čo viem..... 😉

hobit
20. máj 2010

Sonelka, ja mam este aj staru :ň...ale tak aj par dni je lepsie ako nic...ale inac si tiez myslim, ze by lekar s tam nemusel mat problem poslat ta skor na MD
ja uz som prehlad stratila 🙂

mini11
20. máj 2010

Ahojte,

vau, co sa to tu deje? 😒 😨 Nemam slov...

Nestihla som precitat vsetko, ale je to sila 😝 😝

Ak by ste robili tu sukromnu temu, ratajte so mnou 🙂 Pokusim sa aj foto hodit.

Baby, bolia niektoru z vas nohy? 😅 Lebo mna strasne, niekedy az neviem zaspat vecer, od kolien dole a straasne. A magnezium beriem... Vela chodim peso, mozno preto, ale je to normalne?

A ozaj, objednala som si tehu pasy, dva, teraz mi prisli, este musim vyskusat s oblecenim 🙂

sonelka
20. máj 2010

ja si myslím, že bude jedno, či bude súkromná skupina, alebo nie, lebo ked sa dojde na nejakú falošnicu, tak si myslím, že od hanby prestane písať aj do nesúkromnej skupiny. a ked boli 2 témy septembrovky 2010 a septembrové bábätká 2010, tak som nestíhala písať a sledovať obe skupiny naraz. Tak som zostala tu, bo tu bolo viac tehuliek, tým pádom viac názorov a rád. Chodíme sem preto aby sme si navzájom radili a pomáhali, niektoré sú tu neskúsené, ako ja, čakám prvé bábo a privítam viac názorov na vec.

andzi
20. máj 2010

sonelka, nemáš pravdu, pretože súkromnú tému nemôže čítať hocikto