♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Veji ja som mala poslednu MS 28.11.09 a ked som bola na utz 16.1.10 tak tiez bolo vidno len vak a nic v nom tiez som bola len v 5tt vraj ale aspon mi potvrdili ze to nie je mimomaternicové tehu. Uz sa tesim na utorok dufam, ze tentokrat uz bude vidiet aj ♥ 😵
kiezby ten utorok bol uz zajtra..ale ja sotva uvidim srdiecko bduem rada ked tam bdeu machulka 😅
Macu ano pocuckavam kondenzované mlieko z tuby a cukor pomaha ale najlepsia je ryza, cestoviny to mi povedal doki, lenze to mi na chut absolutne nejde, ale vraj to by mi v krvi dlhsie udrzalo cukor mi povedal a tym padom by mi nebolo tak rychlo zle zase. 😝
No ide to pomaly ze? 😅
Ja uz chcem byt v 4tom mesiaci nech uz mi je dobre a nech mam energiu zase... 😔 😝
jo slak ma trafi toto je kazdy bozi den.. 🙄
čavte babule,
veji podla mna je skoro na stres.....treba asi ešte vyčkat budeš zrejme na začiatku aj my sme si tým prešli 😅 neboj všetko bude ok 😉
lulu takže máš pupček už ? už aj nosíš tehu gate ?? a mala si prvadu s tym bruškom 😝 že budeme mat skor vačšie už to badam 😅
vejinka len klud ja testujem kazdé tri dni a stale su tam silne // tak aspon tak to preckam 😅
Baby to je strasne, ako sa bojime o tych nasich drobcov, aby pekne ostali v brusku a boli silni, musime verit, ze bude vsetko dobre 🙂
mywiel ty máš výrobnu na testíky ? 😀 😀 😀 😀
Baby ako tak pozeram, vy uz vsetky mate po jednom baby, ako ste prezivali prvy trimester pri prvom??
No 😀 ale kupila som 7ks lacné na ebay 😉
A jedzte sosovicu je tam vela zeleza. 😉 🙂
janina hrozne zle 24 hodin vkuse teraz aspon viem co mam robit 😉 ale druhy trimester bola pohodicka 😵
Uz viem ze treba nieco zjest aj ked nemam hlad inac bude blinkanie... 😝 treba sa prinutit pravidelne po malych davkach jest a pit.
agentka vies jak sa ja prevalujem v postely?jak maly slon a to mam len take male brusko a tehu mam,ale tie zase nevyuzijem,lebo na brusku mi nedrzia a stale padaju to mam este ked som bola prvykrat tehu.to by som musela byt uz v 8,aby som ich mohla nosit a kedze mam termin na zaciatku septembra tak ich zase nevyuzijem to bude urcite teplo tak saty to istia 😀
janina ja som prve tehu zvladla celkom v pohode,ale na zaciatku mi bolo asi 3 tyzdne tak zle,ze som ani z postele nevysla a ked som isla na wcko tak to jak zhrbena babka a len take mini krociky som robila,ale nevracala som.po 12tt som sa citila uz dobre.
Harmancekovy nesladeny caj je super hned sa citim znovuzrodena 😀 😉
nywiel to som este neskusala,ale mne momozu pomarance a veru musim si nejake kupit,lebo mala mi ich vzdy zje.a idem za nu akurat sa zobudila a vykrikuje mama 😀
🙂 ahoj maminy,
tak som ďalšia. termín okolo 20.9.2010 ale nejak sa tým nechcem chváliť... vie to len moja polovička a vy 🙂
Aj vasi chlapy isli s vami na prvé sono? Lebo moj ide a berieme aj malu. 🙂
ano ano v utorok tam bude urcite machulka 😉
pri prvom som teda riadne stresovala od 6tt mi bolo tak zle ze do 12tt som schudla cca7 kil a ocitla som sa na infuziach v nemocke na tri dni ...a tam som prvy krat videla drobca krasny bol hybal sa rucickami nozickami metal ako metalista na koncerte...uzastny pocit 😀
Sisa preco sa nechces chvalit ked uz vies aj TP uz si bola teda u dokiho nie? Ja tiez cakam kym to tu ostanym oznamim ale to az v druhom trimestri. Moja mama a brat uz vedia a najlepsia kamoska, no a svokra tusi nieco. 😅
mywiel - ja harmancekovy cajik nemusim, mam ho akosi podvedome spojeny s obdobim, kedy som sa mala priserne 🙂
doobeda mi bolo fajn, ale teraz to zase nejako zacina, ale za chvilocku uz upalujem k lekarke, ideme vyskusat tu akupunkturu - bojim bojim
vitaj v klube sisa 😉
JIKA DRžíM PALCE 😉
mna baby v inej teme nastrasili ci to nebudu dvojicky..a ze ci neisom v nejakom 8tt ked mam take brucho...a aha pomaly ani v 5ttniesom 😅
nie, este som nebola u dok. vypocitala som si to podla MS a ovul. objednana som 2.2.
a moja mama by zacala riesit svadbu a akosi nie som pripravena na zaval otazok takehoto typu...
jika neboj akupunktura neboli a super ta to uvolni. 😉 Harmancek ukludnuje zaludok a mne pomaha. 🙂
veji inak aj mna to napadlo 😉

jani mam strach je fakt to vtedy bolo aj pri malom som v druhej polovici cyklu..takze je to vysoko pravdepodobne