icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

sonelka
24. máj 2010

maličká kopká, ale len tak slabúčko, ale len dolu, neviem, prečo ju cítim iba nízko 😒 Ale hlavne, že ju cítim 😵
Kočík , zatiaľ som nevybrala, rozmýšlam nad jane slalom, uvidím, kupovať ho budem asi až ked budem na MD, mesiac už musím vydržať 🙂
A vy ste sa rozhodli teda pre adamka?

Poki dakujem, a vyčistilo 😀

poki10
24. máj 2010

kuknime, hviezda prisla. to by si nebola ty aby si sa neozvala... 😀
chod debatit do sukromia, tam ti je lepsie. 😀 po mojom nicku ta je vies co. asi tak ako mna po tom, ze si myslis, ze cez IP so mna robis ja neviem co a myslis si,ze sa to nedozviem. vsetko viem 😀 😀
si trapna a ta zakomplexovana...nie ja

sonelka
24. máj 2010

baby, lent u nevarte, lebo ma chytá hlad 😀 asi si idem dať mrkvičku - niečo zdravé 😀

zuzulik82
24. máj 2010

to aj ja cítim maličkého väčšinou len dolu, ale sem tam vykopol už aj pri pupku 🙂 niekedy má spavé dni a niekedy zasa čumím, že aký je akčný 😀

no zatiaľ je to adam, ale nie sme na 100% rozhodnutý 😅

mywiel
24. máj 2010

Este sa dockame mozno dialogu medzi poki a opicou aj... 😀 skoda ze zas tu buris vodu co kto spysnel prave kvoli takym ako ty tu nie sme 🤐

agentkak
24. máj 2010

čavte baby 🙂 čo to nevidim... ajoj sonel 🙂
len nezabudajte že tato otvorená tema bude stale pristupna verte či nie dosť oči to sem bude chodit čitata a bavit sa n tom... 😔

mywiel
24. máj 2010

Kolko to mas vlastne rokov 30 ci 20 lebo sa to furt meni... 🙄

agentkak
24. máj 2010

mywiel poprosim ta aby si sa nenavažala do poki !!!!!! teba to bavi ??

zuzulik82
24. máj 2010

odchádzam, toto fakt nemusím čítať a dvíhať si adrenalín. vrátim sa kým sa tu bude dýchať čistý slovenský vzduch a nebude sa tu niekto stále ocapovať na slušné baby ☹

poki10
24. máj 2010

mywiel, spominal ta tu niekto???? nie. tak co sa ozyvas. to len ty si stale myslis, ze sa vsetko toci okolo teba a ty si stredobodom vesmiru a uz duplom modreho konika 😀 ja som nikoho konkretneho nemenovala...
a uvedom si, ze baby, ktore mali zaujem sa s tebou bavit, su u vas v sukromnej teme....ostatne ste odtial vyhodili ako som si precitala, tak chod tam 😀

zuzulik82
24. máj 2010

peti, ešte si popíšeme. ja sa tu určite ukážem neskôr 😉

poki10
24. máj 2010

a teba co je do toho, kolko mam rokov.... 😀
aha, zabudla som, teba nezaujima, to co mas doma, ale len to co sa deje na konikovi

sonelka
24. máj 2010

Ahoj kati 😉
myw, očo ti ide? Tu sa vážne nedá kecať.

mywiel
24. máj 2010

Ja som nikdy nemala potrebu si zalozit druhy nick a napadat anonymne druhych, ako si sa objavila hned su tu zase silné slova ze tie co odisli spysneli atd. doteraz tu bol relativny klud a zase buris vodu, tak to nechaj tak a prispievaj a nekritizuj tie co tu nie su a bude klud a ja sa tu tiez nebudem ozyvat, ale co je vela to je vela.

poki10
24. máj 2010

ty si ma nekritizovala???? ty co si o sebe myslis???
ja ti hovorim, nikto ta nespominal, ty mi veru za to nestojis.zato ja stale pocuvam, ze beres moje meno do papule a ked si si nevsimla, neni som sama, co su mi neni tvoje reci po voli ...tak si hlad svojho a mne daj pokoj...

agentkak
24. máj 2010

myw ale to za prve nebolo napadanie a za druhe tie čo spyšneli to patrilo na nas na mn na helku atd... a to bol for takže zjavne si ho nepochopila

sonelka
24. máj 2010

presne tak myw, nikto ťa tu nespomínal, tak sa do poki nenavážaj!

poki10
24. máj 2010

a mywiel, zas sa nemiesaj do toho, do coho ta nic...vidis. bavil sa s tebou niekto? nie. zase sme sa bavili s helkou a zas sa musis do toho miesat. helka to zjavne pochopila co som tym myslela, len ty asi zjavne nie...a koniec koncov nebol to prispevok ani tebe urceny...ani nikomu z vasej temy...

mywiel
24. máj 2010

Poki / opica fakt mi za to nestojis... 🙄 😝 a papulu mas ty. Majte sa holky hlavne ze viete s kym si pisete. 🙂

kalypso
24. máj 2010

Ahojte
Dnes citim pohyby tak slabsie, hadam je vsetko o.k. a malej sa len pocasie nepaci.
Vy sa uz rozpravate s bruskom, alebo planujete?
Myslite, ze to ma zmysel?
Mne sa to celkom rata. Inac aj ja by som si dala stretavku, ale som liptov.. trochu od ruky 🙂

panki
24. máj 2010

čaute - sonel cítiš malú slabunko? aj ja úplne len také ďobky a zase stresujem, lebo všetci už cítia origoš kopance. Už vyše mesiaca čakám kedy to vypukne a stále nič 😒 moje dievčatko bude asi po tatovi - celý svet na háku a na všetko bude mať čas 😉
a tie doktorky s tou 8 týždňovou matersko Vám úprimne závidím - ja neviem ani chodiť kôli krížom a povedala mi len že "musíte vydržať" čo viem aj sama akurát niekedy sa to vydržať fakt nedá ☹ tak v pondelok idem naposledy do roboty (lebo 8 hod.denne sedieť mi robí fakt problém) beriem 15 dní dovolenky a potom na PN od obvodného 😒

poki10
24. máj 2010

mywiel, tak sa ich teda spytaj na to ci vedia s kym si pisu 😀
my sa na slovensku lahsie uvidime, ako ty v tom svajciarsku, ci kde si to vlastne...

kalypso, nooo to si sa blizsie nevedela zabyvat? 😀

zuzulik82
24. máj 2010

kalypso, ja sa už s maličkým rozprávam 😅 hlavne keď večer začne kopať, tak mu hovorím, že ideme spinkať, aby bol tichúčko 😅 alebo v aute, keď náhodou nadávam na iných šoférov, tak mu vysvetlujem, že prečo som zahrešila 😀

sonelka
24. máj 2010

kalypso, ja sa s bruškom zatiaľ nerozprávam, ale som čítala, že nás bábatko už počuje 😵 . Síce som to skúšala, ale akosi mi to "nejde". Môžno časom 🙂

hobit
24. máj 2010

tak dufam, ze budem aj ja spokojna
ja budem zarezata do polky jula, potom tiez dovca a MD, som to ratala, este 8 tyzdnov vydrzat
zuzulik, ty si tu davnejsie pisala, ze ta boli rebro? alebo si to s niekym mylim?

hobit
24. máj 2010

ze zarezata, to co pisem? 😀
zarezavat samozrejme

zuzulik82
24. máj 2010

no veru bolieva ma pod rebrami občas, ale už sa to ustálilo. to bolo dávnejšie 🙂

kalypso
24. máj 2010

sonelka aj ja malu citim hlavne dole, dnes tiez slabo, hadam im dajme zajest nejaky hroznovy cukor, nech maju energiu 🙂
panki aj ja stale stresujem.. vzdy sa nieco najde. to uz asi neprestane do konca zivota, doma si oddychnes, ja aj leniviem trochu, ale zacala som cvicit aj chcem ist na cvicenie pre tehotne. nech mi to ubieha 🙂

poki10
24. máj 2010

sonel, pozri si svoju IP a pridi na navstevu 🙂

kalypso
24. máj 2010

inac tiez sa citim tak vseliako, ze sa mam z bruskom cielene rozpravat, ale hadam sama doma by som to mohla zvladnut, hlavne nech vie, ze sa na nu tesime