icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

panki
24. máj 2010

akože aká haluz? Andzi ma vyhodila s tej súkromnej témy 😀 asi preto lebo som napísala do tejto témy 😀 ja odpadnem 😝

klaudia85
24. máj 2010

Tak vídím, resp. čítam, že fakt je lepšie chodiť do tejto miestnosti, odtiaľto ťa aspoň nik nemôže vyhodiť... Ale troška detinský dôvod, panki, nemyslíš? 🤐

panki
24. máj 2010

mne to ja strašne vtipné. Hneď ide čítať sem, ani som to nestihla napísať a už som mala IP - a potom píše kto koho očumuje. citujem Andzi v IP "Všimla som si, že píšeš stále do tejto témy tak prečo chceš byť aj v súkromnej?" prispela som sem preto lebo sa tu baby bavili o téme ktorá ma zrovna zaujíma t.j. škodlivosť hluku pre bábätko- tak som sa opýtala na názor. v súkromnej téme zrovna v tejto debate nemám čo povedať, tak to asi preto neprispievam a ešte aj preto, že mám aj iné starosti ako sedieť nonstop na koníkovi a dávať si bacha aby som aspoň raz den prispela, aby ma nejaká andzi náhodou nevyhodila? no akože toto nemám za potrebí 🙂

poki10
24. máj 2010

panki, to vies, ani ja cely den nemam co robit 😀 tak len chodim a kukam a kukam kde by som si do niekoho rypla 😀

hobit
24. máj 2010

aha, tam su taketo pravidla? to je zaujimave...tak to ani mna tam neda ked prispevam sem...🙂

poki10
24. máj 2010

hobit, no to si teda pis, ze ta tam neda 😀
ale asi ani velmi nemas preco lutovat 😀

hobit
24. máj 2010

ved ani nelutujem...ok baby, padam, idem cvicit - aquaerobic pre tehotne....majte sa

lucinka83
24. máj 2010

hobit, nebojis sa do vody? Ja by som tiez chcela plavat? Davas si specialne tampony, ci?

klaudia85
24. máj 2010

Panki, ale musíme oceniť jej iniciatívu odkontrolovať si svojich ľudí...to musí dať veľa námahy všetky odsledovať, aby sa jej nerozpŕchli a ty si šla možno von na výstrahu ostatným, čo sa s nimi môže stať, keď nebudú poslúchať 🙂

hobit
24. máj 2010

nebojim, tampony nie, bola som na vystave v inchebe, mala tam prednasku jedna porodna asistentka, ktora robi cvicenia pre tehotne a ta hrozne odporucala plavanie a poradila pouzivat olivovy olej z lekarne, vraj nepusti nic....

lucia20
24. máj 2010

klaudia, VVCH je vrodena vyvojova chyba.

lucka ake tampony si myslela??? ja som tiez chodila plavat a teraz chodime tiez s babami na plavaren.
plavanie je uplne uzasne. v tej vode necitite tu tazobu bruska.

panki
24. máj 2010

klaudia85 - možno aj ja budem mať toľko času na zbytočnosti od utorka - to už konečne končím v robote juchúúúúú 😝 a založím si súkromnú skupinu a budem si písať sama so sebou a basta 😀 😀 😀

panki
24. máj 2010

hobit a kde ideš plávať? aj ja by som chcela

hobit
24. máj 2010

ja nechodim plavat, to teraz nestiham, ale urcite budem chodit, vrah hotel Nivy maju celkom fajn bazen...ja chodim na tehu cvicenie s fit loptou aj v bazene do SNOPU na Zahradnickej...

lucia20
24. máj 2010

@panki mozem sa potom pozerat obcas do tej temy?? velmi by ma pobavilo citat tie prispevky, ako budes komunikovat sama so sebou. :D:D:D ty si riadne cislo. som sa zasmiala. :D

tisko zavidim, ja budem koncit az niekedy v juni. hadam uz konence. vzdy si poviem, ze skoncim a vzdy rano vstanem a idem do tej roboty. :D

lucia20
24. máj 2010

@hobit v nivach je to fajn, aj my sme tam chodili.

panki
24. máj 2010

jasné pustím ťa - a kľudne môžeš očumovať tie zaujímavé témy o ktorých sa budem baviť s panki2 😀

lucia20
24. máj 2010

@panki no uz sa tesim. to bude zabavicka. tusim si zabezpecim strazenie pre baby a budem cely den v tvojej teme. 😀

poki10
24. máj 2010

nooo pekne a andzi a myw nepozvete?

klaudia85
24. máj 2010

panki a to na rizikove ides? si chcela, či musíš?

lucia20
24. máj 2010

@poki10 to musi rozhodnut zakladatelka. :D

klaudia, myslim, ze na rizikovku je skoro. matersku aj tak mozu vypisat najskor od 32.tt

klaudia85
24. máj 2010

Nejak sa nevyznám 🙂

panki
24. máj 2010

neviem to posúdime s mojim druhým JA podľa situácie 😀
klaudia85 aj chcem (už ma to neskutočne v tej robote nebaví) ale aj musím, lebo ma strašne bolia kríže - až tak že musím chodiť na injekcie aby som vôbec mohla chodiť: a v takom stave sedieť 8 hodín a sem tam sa k tlačiarni postaviť - to mi už robí značný problém 😒

panki
24. máj 2010

jaj a nejdem na rizikové - moja gynekologička ma nechce dať ani o tie dva týždne skôr na materskú - čo jej môže byť jedno, ale nechce ma dať a nie to aby ma ešte na rizikové dala 😒 normálne obvodný lekár ma vypíše

mamicka2009
24. máj 2010

@klaudia85 aj ja som z BA🙂

mamicka2009
24. máj 2010

aha, prepáčte, že tak odveci som dala ten môj príspevok, že som z BA...
myslela som si, že keď dám priamu reakciu na nejaký starší príspevok, že sa to zobrazí priamo pod ním a nie tu ...🙂

maculienka123
24. máj 2010

baby aj vas kope tak strasne moc,ze od rana do rana pomaly?az mi je to divne

panki
24. máj 2010

macu - bohužiaľ nie, ale závidím ti to 😉

jazmina83
24. máj 2010

Babule, u vas je kolko hodin?? 😀 😀 😀 preco ti vypisuje cas 18.50???
Macu take kopance este necitime ani jedna kedze ty si uz 28tt 😵 a bolia tie kopance? Nepytala si sa v augustovkach? Ja citim kopance ale take fajne, nie silne.

maculienka123
24. máj 2010

a nemas placentu v predu?