icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

klaudia85
24. máj 2010

@tothova5a ja dúbravka už dlhšie...petržalka predtým...🙂

@lucia20, tak to si ani neviem predstaviť, ked už je to hotový človiečik... Tých 8 týždňov muselo byť ako večnosť. Určite bude statočná a zachvíľku sa budete z nej vytešovať. Aj dcérky... 🙂

klaudia85
24. máj 2010

Tí dvaja sú fakt zlatí ľudkovia...

lucia20
24. máj 2010

@klaudia85 jasne. mas pravdu. sme sa strasne zaujimali, ci to bude ten chlapec a ked sme pochopili, ze jej ide o zivot, uz nam to bolo uplne jedno. ale chvalabohu ze je to baba. jednak su silnejsie pri chorobach a problemoch a za druhe, ze ak by to bol chlapec tak by to na 90% nebol cysticky nador, ale normalna rakovina. potom by nasledovala chemoterapia.
by si neverila, tych 8 tyzdnov ubehlo rychlo. po amnio, sme vedeli, ze tri tyzdne isto budem este tehu, tak mi to pripadalo ako kratucky cas. a potom mala prist chvila rozhodovania, ale som rada, ze sme sa rozhodli tak ako sme sa rozhodli. aj ked sme boli obaja na prasky. ja uz som si pripravovala ako detom povieme, ze babatko islo do nebicka... 😖

ozaj baby, ake mate mena pre deticky?

lucia20
24. máj 2010

@klaudia85 poznas???

mamicka2009
25. máj 2010

@jazmina83 dakujem, zatial ide vsetko ok🙂 a ukazujem sa tu pravidelne, len nie vzdy je co napisat, hlavne po tych rozkoloch, co sa tu diali.... nemam chut sa niecoho takeho zucastnovat a venovat tomu akukolvek energiu....zbytocne🙂

viacej ma zaujima, ako sa mate, kto chodi na ake vysetrenia, kto co kupuje pre babo a tak🙂

tak drzim vsetkym palce a pozdravujem vsetky babatka!🙂

maculienka123
25. máj 2010

ahojte

som mala strasny vecer a noc,zacal mi maly tlacit na konecnik a nemohla som ani chodit az do dnes do rana to troska preslo,mam take tlaky v bruchu a pri chodeni ma to aj boli,ja neviem preco to mam ja,ked sa niekoho opytam tak nikto.

maculienka123
25. máj 2010

no a ctim ho uz dotykom ruky,´kde presne lezi a tvrde jak slak,myslite ze ma malo miesta?

hilaris
25. máj 2010

mozno je to stav ked babo anrastlo a tvoja maternicka to musi teraz dobehnut. Mne sa strasne potazilo akonahle sa zacal treti trimester. potom si uz zvyknes a ides dalej so vsetkymi tymi neprijemnymi pocitmi..

hilaris
25. máj 2010

ked tak rozmyslam nad prvym tehu... tiez som mala stavy ked som chodit nemohla ze ma vsetko tlacilo....

jazmina83
25. máj 2010

@maculienka123 nelezis nahodou casto na chrbte? mna maly najviac kope ked lezim na chrbte akoby tam mal malo miesta, hned ako sa prevalim na bok, je klud 😒

maculienka123
25. máj 2010

@jazmina83,lezim casto na chrbte ale mna kope na boku takisto,jemu je to nejak jedno.

idem si odfotit to moje brusko,pridam foto 🙂

maculienka123
25. máj 2010

tak moje bruseno...

hilaris
25. máj 2010

teeeda.. tak uz mas dobry dovod citit sa tak ako pises :D tak uz se vobec nemusis cudovat... hehe..

hilaris
25. máj 2010

ja som to svoje fotila predvcerom. si hovorila ze si26tt... vidis co spravia dva tyzdne? :D

panki
25. máj 2010

😕 😕 😕 macu, si si istá termínom pôrodu? to ja nemám ani jednu tretinu tvojho bruška 😒

jazmina83
25. máj 2010

@maculienka123 jeeeejda a sa cudujes ze tak silno kope? ved to uz je krasne veelke brusko 😀

@hilaris krasna fotka s malickou 😵

jazmina83
25. máj 2010

Panki, ono tu asi plati, ze babule co cakaju chlaceka maju vacsie brusko nez tie co cakaju dievcatko..ja som len 24tt a pomaly dobieham maculienku 😀

maculienka123
25. máj 2010

no peken bruseno hilary 🙂 🙂

maculienka123
25. máj 2010

a este nejake zo svadby pred tyzdnom

hobit
25. máj 2010

caute...macu, ty uz mas riadny krasny kotlik..ja mam este o nieco mensie ako hilaris

hobit
25. máj 2010

krasna nevesta 😉

jazmina83
25. máj 2010

jeeeeeeeej no perfektne ti sedli tie saty, krasna nevesta 😵 takze dodatocne vam gratulujem 😵

maculienka123
25. máj 2010

tak 3 tyzdne spravia dost,porastie aj vam,mne sa zda ze kazdy tyzden rastie teraz.

maculienka123
25. máj 2010

saty boli podhodlne strasne ale som rada,ze uz je po svadbe,uz sa mozem len venovat babatku.
zacnem kupovat tak za dva tyzdne,este sa mi nejak nechce,mozno nieco popozeram na nete co sa da objednat.

hobit
25. máj 2010

no snad porastie, ja na vahu priberam, ale neviem kam sa mi to uklada 😀
my uz mame pa veci kupenych...kocik, zavinovacku a par drobnosti

maculienka123
25. máj 2010

hobit aj ja moc priberam uz som +14kg a este 3 mesiace budem jak burgina

panki
25. máj 2010

Jazmin - už som si aj ja všimla, že niečo na tom bude. baby čo čakajú dievčatká majú také gulaté malé brušká - teda niektoré 😒 mne začalo rásť asi tak pred dvomi týždňami 🙂 takže teraz je ledva vidieť. MInulý týždeň sa ma akurát taká miestna drbna opýtala, či som taká tučná alebo tehotná 😀 skoro som odpadla

panki
25. máj 2010

macu - krásna nevesta - takú kyticu som aj ja chcela - len sa to mojej kvetinárke nepodarilo 😒

hobit
25. máj 2010

macu, ale ty si bola predtym chuducka, vtedy sa pribera viac vraj...ja mam zatial + 6 kg

maculienka123
25. máj 2010

no asi ano,len zhodit to bude tazsie ☹