icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

kalypso
4. jún 2010

mna tiez picha v brusku, ale mala sa krasne hybe, tak som spokojna. ked som to vravela doktorke, tak mi len magnezium predpisala. Pytala som sa kamosky, ktora uz ma babo, narodilo sa predcasne v nemocnici bola uz od 27 t. tiez mala bolesti v brusku a len magnezium jej kazali uzivat... tak uvidime, hadam babatka vydrzia s nami co najdlhsie.

kalypso
4. jún 2010

myslim aspon do 40 tt 🙂

katrin31
4. jún 2010

@lucia20 ved to, aj ked si predstavim, ze ho dame do auta,ako to bude vyzerat. viac-menej som rozhodnuta, len som si to tymto utvrdila, ze je to hlupost. lebo podla predavacky to hlupost nebola 🙂

lucia20
4. jún 2010

@kalypso :D staci do 38-tt minimalne.

@katrin31 jaj no tak tomu verim. isto by ti chcela predat a mala by argumenty na to, ze ajkociar bez koliesok je uplne uzasny a velmi trendy. :D myslim, ze si sa dobre rozhodla. my mame cierny....

mili
5. jún 2010

Ahojte kocky, rada by som sa ku vam pridala. Mam termin 21. 9. , ak ovsem do vtedy vydrzim. Zacal sa mi skracovat krcok a tak musim lehnit doma. Zatial nie som PN, uvidim co mi zajtra povie lekar. Snad to bude lepsie, lebo ma poraza, ked manzel s dcerkou behaju po horach a ja sa tak nudim. 😠 Ale co clovek neurobi pre svoju ratolest, no nie?? 😉 😉

hobit
5. jún 2010

@mili vitaj 🙂

tittika
5. jún 2010

ahojte

@sjusiquatro dakujem za odpoved od pondelka som lezala a vcera mi skontrolovala zas a mala som 3,5cm 🙂 v pondelok ma skontroluje na 3D aj ten doki a duuufam ze bude krcok OK a nemusia ma zasivat 😒

aj mna picha sem tam na lavej strane asi vajecnik neviem ale po chvilke niekedy aj hodine z nicoho nic prestane 😅

lucia20
5. jún 2010

@mili ahoj, vitaj medzi nami. dufam, ze si tu trosku skratis cas.

inak baby, vsimli ste si, kolko problemov maju tehulky zo septembra a augusta??? coze ten predvianocny cas, ked sme ich pocali bol taky zacarovany,??? velmi vela deticiek a mamiciek tu ma problemiky. ci uz s udrzanim, alebo priamo s dietatkom. 😖 ale drzme si palce a vsetko hadam zvladneme an jednotku.

matka24
5. jún 2010

ked to tu tak citam tak ja mam tiez termin v septembri a hned 1.9. 🙂 a sem tam mam tiez take mensie pichanie v oblasti vajecnikov ale mala sa hybe mrvi tak je hadam vsetko v poriadku v pondelok ideme na kontrolu a 25.na 3D ak bude s nami spolupracovat mala... 😝

lucia20
5. jún 2010

@matka24 vitaj aj ty? my mame termin 05.09. ale zrejme budeme uz augustovi. tak ty by si u nas mala teoreticky rozbehnut porody. :D prve babatko? bude to dievacatko, hej? ake mate meno?

elixia
5. jún 2010

Ahojte, co tu nove dnes??
No my sme na chvoste rebricka,ak sa teda nic nestane a nebude to skor.. 🙂

lucia20
5. jún 2010

@elixia to nevadi, ze ste na chvoste.... aj chvost je pekny. neboj, potom ti budeme vsetky zavidiet, ze ty budes mat doma uplne mililinky balicek a my uz mesacne. :D ja som mala prvu na 27.10. a narodila sa az 04.11. takze sme boli zaciatok. :D

lucia20
5. jún 2010

a som dnes taka nazhavena, rano ideme do rakuska malej pokupit nejake veci, taaaaaaaaaaaak sa tesim. dnes som bez deti, spia u segry tak si to uzivam, uz som bola vo vani, nechtiky nalakovane, este sa vrhnem na obocko a budem sa zase o kusok viac citit ako clovek. :D

lucia20
5. jún 2010

mala sa mi zase otocila, dolu medzi bedrove kosti, tak sa ani ohnut neviem, ako mi bolo fajn, ked bolo hore. to ma sice palila zaha, ale menej to bolelo. ☹ 😖

elixia
5. jún 2010

@lucia20 ved mne to nevadi 🙂 Co pekne sa chystate nakupit?

hobit
6. jún 2010

@elixia ty nemozes spavat?🙂
ja som tento tyzden tiez trochu nakupovala, mame novu cestovnu postielku a kolotoc nad postielku za super cenu (lidl), potom este vanicku z mimibazaru krasnu priesvitno-zltu, nanoznik na kocik a makuckeho medvedika do postielky...kurnik, este to ani nie je na svete a kolko penazi to stoji 🙂

hobit
6. jún 2010

...a ako to leti, ze 26. tt..je to mozne? sa nam to krati 🙂

fubinka
6. jún 2010

Ahojte aj sa pripajam k septembrovkam, my mame termin 28.9, nakupovanie vybavičky pomaličky začína, som prvorodička, ešte nam dosť veci chyba ale kočík je už doma a nejake zakladne oblečenie na začiatok, väčšiu časť veci sa chystame kupiť v Poľskuv Baby boo obchode.

aneta4
6. jún 2010

ahojte dievčence.....všetko sa pekne varí..a ja na kuk sem. 🙂 inak ako som spominala ten žlčnik...tak fakt si myslim že je to tym že drobček rastie,a tlači mi to .......alebo respektive si myslim že je to tým,že mna boli skor chrbat a to cely-a ide mi to ožno do tej strany.musime mysliet pozitívne.aj ked teda aspon ja hned myslim nato najhoršie.a pritom čakame druhé mimčo.asi je to aj tym že pri prvom neviem či ma dakedy niečo zabolelo. 🙂 inak dneska bude krasne,.....tie čo môžu treba si to užit.ale nejak ja som s toho slnka hned unavená.nebolo ho vela ale ked vykuklo,vždy som večer padala dole hubu od unavy.ale ved je jún...tak nech len svieti. 😅

sjusiquatro
6. jún 2010

ahojte...dnes ma dako pobolieva v podbrusku na pravo..ale to asi maly tlaci ci co....

elixia
6. jún 2010

@hobit, no ja som taky nocny vtak 😀 Vecer neskoro spat a rano sa minechce vstavat 😀 Teraz ked uz nechodim do prace,tak sa nestihnem nejako poriadne unavit cez den a potom vecer nemozem spat...
Ked ten maly bude po rodicoch, tak nemame problem, vecer pozurujeme a rano vstavame rocno na obed 😀

julcek
6. jún 2010

Ahojte, my mame kupenu len taku malu vzroku vybavicky, zajtra sa chystam na oGTT test, dufam ze to nejako vidrzim a potom spat do prace, uz pocitam dni, kedy mi zacne dovolenka riadna, takze uz len 2 tyzdne pracovneho zapalu 🙂

lucia20
6. jún 2010

@elixia podarilo sa. pekne ste drzali palceky, len som myslela, ze ma picne v tom horku. podarilo sa nam kupit prebalovaciu podlozku, kopu oblecenia pre vsetky tri baby, serblik, a naaaaaaaaaaaaaaadherne hniezdo do postielky. zajtra vam hodim foto. take som na slovensku nevidela.

@hobit ani nehovor. teraz sme otehotneli a uz som v 28.tt

@fubinka vitaj medzi nami.....

@aneta4 s tou unavou mi ani nehovor. ja som sa chystala kolko toho vonku porobim, ked bude konecne slniecko a ked vyslo ja som sa citila ako mechom ovalena. absolutne nic sa mi nechcelo. tie nazle zmeny su strasne.
a zvlast eteraz v tehu.

@elixia moje baby skoro chodia spat, ale dlho vydrzia. takze tiez su po rodicoch. si prespia zivot. :D ale posledny mesiac sa uz budim rano okolo 4.30.

cely vikend mi trvalo, kym som muza prehovorila aby isiel zajtra k lekarke. boze niekedy ma vytaca, je jak male decko. cely sa vysypal, strasne mu opuchli klby, teraz sa mu objavili dve hrcky na tele... ☹ ☹ ☹ ide ma porazit. a on mi na to povie, ze nenecha zo seba robit pokusneho kralika.

elixia
6. jún 2010

@lucia20 tak super,som zvedava na fotky 🙂
No chlapi,co by si cakala?? 😀 Hlavne ze ked maju teplotu 37,uz su skoro mrtvi a musis ich obskakovat...

lucia20
6. jún 2010

@elixia no sak ani nehovor. by som ho zabila. si vobec neuvedomuje, ze to moze byt nieco vazne.... som mu oplieskala o hlavu, ze nech si uvedomi, ze ked sa mu nieco stane, tak ostaneme same styri.

ale dnes ma potesil. som dala do postielky tie navliecky a hniezdo, na vyskusanie, treba to este poprat, ale hned ako to zbadal, tak z neho vyslovene vyletelo, ze uz aby tam bola malinka. taky bol zlatunky.... juj, oni su taki chutni, ked su taki rozcitliveli, ti nasi nepodareni chlapi.

elixia
6. jún 2010

@lucia20 zlaty 😀 Len ked oni casto rozcitliveni nebyvaju, su predsa tvrdi chlapi 🙂
Kde ste boli na nakupoch, vo Viedni?

lucia20
6. jún 2010

sielam ti zatial aspon taketo foto. lebo dnes mi dosla baterka vo fotaku, takze aspon taketo mame.

elixia
6. jún 2010

To je ruzova alebo svetlo fialova? Vidim,ze babule hned aj otestovali 😀 Peknucke, sa mi paci ze to mas okolo celej postielky, take som snad ani nevidela..

lucia20
6. jún 2010

@elixia no je to malokedy, ale mozno prave preto je to take zlatucke....

nie chodime do schwechatu na florkmarkt. je to burza, ale take krasne veci som tam kupila. vzdy odtial dovleciem oblecenie typu HM a podobne a za take sumy, ze 0,50-2eura.

lucia20
6. jún 2010

@elixia no baby hned testovali. obe. len lucka sa uz do postielky nevlezie, tak musela byt pokrcena. :D je to svetlo fialova. ja som to nevidela tiez. postielku co bude mat na poschodi sme vyriesili dvoma mantinelmi. tu sa mi pacilo, ze je to vsetko v jednom style. boli tam tie styri mantineli, plachta, vankus, paplonik za 10eur. u nas v pk som prave v piatok okukavala paplon a vankus za 22. no povedz, ze sa neoplati. :D