♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
baby, dietovat sa bude po porode, teraz papame!!!
No pozor na to, že kvalitná čokoláda tuším obsahuje kofeín a ten podporuje kontrakcie..
včera bola som na sone...a anjelik o 2 tt napreduje.mna to teplučko láka von...ale len čo vídem...šup-šup do vnutra. 🙂 ja nemožem tomu meloniku nejak odolat..ale kedže mám zvyšeny cukor..tak ....... 😠
ahojte...ja som bola dnes na poradni. Mala ma 1,3 kg takze pekne rastie. Je zdravucku krasnucka..sa vytesujem.Mne sa tam dole robia krcove zily, kedze to je druhe babo a je to este oslabene po prvom. Takze mi dala nejake lieky na posielnenie ciev....najhorsie je ze to boli pri pohybe aj ked sa vnoci pretacam. No ale bude to uz len horsie..potom uz bude ok. Robili mi ten glukozovy test...to bolo dobre. Len ked som nemohla pit a ajest a hnusne teplo...tak mi dnes bolo 5-krat na odpadnutie...no srandy kopec.
Ja pijem kazde rano kavu..pri mojom tlaku 90/60 by som inak nefungovala.....gyn..mi povedala ze jeden pohar je totalne v poriadku...takze ja pijem veselo....
A tu kávu pijem tiež každé ráno,bez nej by som sa nevedela nakopnúť a ak si ju nemôžem dať,tak ma strašne bolí hlava,myslím,že jedna kávička za den neuškodí 😅
na dnes sa lúčim,idem vyhnať dcéru do postele,ona si myslí,že kkeď sú prázdniny a zajtra nemusí vstávať,že môže byť hore do 32:00,ha,ha 😀
chcela som napísať 23:00
@danulka3 tak vies, no tvoje telo nemusi korespondovat s vahou dietatka a jeho vyvinom.
ja som sice tretorodicka, ale moj krcok vyzera ako pri prvorodicke. co sa tyka mna , isto by bola aj tato poterminova, ale zrejme malinka tak dlho nevydrzi a budu ju musiet vybrat. no ved uvidime co prinesie august.
no pekne, tak ona je este hore??? u nas napodobne. o pol osmej zaspala lucka, o osmej sa necakane zobudila 😖 prebrala mi aj zaspavajucu katku, teraz uz katka spinka, ale lucka je prespata, no nic, idem ja zohnat mlieko a hup ho do postele tiez. dobru nocku.
@hobit no mame 2 rocneho kocura. 7 tyzdnove maca? to je strasne male... ono teraz zalezi na tom aby malo komplet veterinarnu starostlivost, a ked budes dodrziavat zakladne hygienicke zasady tak bude vsetko ok, neboj 😉 ja som sa o tomto bavila s nasim veterinarom, a on sam povedal, ze podla vsetkych tych "odbornych" clankov v mudrych casakoch, by ani nemohol mat rodinu.
ahojte,dnes to vyzerá zas na pekný hic,uf...Máme sa na čo tešiť!!!
na pálenie záhy pomáha..aj lyžička horčice.pre niekoho možno otras..ale mne osobne zabera.ako sa hovorí.recept starych mám.treba len vyskušat. 🙂

@gumimaci dakujem, skusim 🙂 ale naposledy ked som skusala podla nejakeho receptu tak boli vazne hrozne 😖 preto ma to odradilo a kupila som vcera v tesku take tie s ich znackou obycajnou za nejakych 70centov a boli dobre.