icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

andelik8
30. jún 2010

@gumimaci dakujem, skusim 🙂 ale naposledy ked som skusala podla nejakeho receptu tak boli vazne hrozne 😖 preto ma to odradilo a kupila som vcera v tesku take tie s ich znackou obycajnou za nejakych 70centov a boli dobre.

gumimaci
30. jún 2010

@andelik8 tak daj potom vediet ako dopadli 😉

estterka
30. jún 2010

@gumimaci vyzerato tak,ze vsetko sa tu da zohnat tak vyskusame,dnes ideme piect brownies a nabuduce teda cookies🙂 hoci mame dietovat,ale nevadi 😀 😎

gumimaci
30. jún 2010

@estterka Ale ved tam idu same zdrave veci, tak by to malo byt ok 😀

gladiola
30. jún 2010

baby, dietovat sa bude po porode, teraz papame!!!

estterka
30. jún 2010

@gumimaci same zdrave veci 😀 a vsak cokolada to je same magnezium napriklad 😀

kveta
30. jún 2010

No pozor na to, že kvalitná čokoláda tuším obsahuje kofeín a ten podporuje kontrakcie..

gumimaci
30. jún 2010

@kveta 🙄 to som este nepocula... ale podla tejto teorie uz by som mala rodit, kedze rannu kavu pijem 😝

gumimaci
30. jún 2010

@estterka no ale ved ovsene vlocky (vlaknina), ja davam miesto bieleho cukru trstinovy a menej, radsej pridam lyzicu medu. Este jedna uzitocna vec- tuk si nechaj trosku roztopit, lahsie sa ti cesto bude miesit a kopkujem podla cajovych lyziciek, potom su mensie a chutnejsie.

aneta4
30. jún 2010

včera bola som na sone...a anjelik o 2 tt napreduje.mna to teplučko láka von...ale len čo vídem...šup-šup do vnutra. 🙂 ja nemožem tomu meloniku nejak odolat..ale kedže mám zvyšeny cukor..tak ....... 😠

estterka
30. jún 2010

@gumimaci aj pijem rano kavu a podla mna plno tehuliek pije kavu. no dam vediet potom,ako dopadli kolaciky 😉

iron
30. jún 2010

ahojte...ja som bola dnes na poradni. Mala ma 1,3 kg takze pekne rastie. Je zdravucku krasnucka..sa vytesujem.Mne sa tam dole robia krcove zily, kedze to je druhe babo a je to este oslabene po prvom. Takze mi dala nejake lieky na posielnenie ciev....najhorsie je ze to boli pri pohybe aj ked sa vnoci pretacam. No ale bude to uz len horsie..potom uz bude ok. Robili mi ten glukozovy test...to bolo dobre. Len ked som nemohla pit a ajest a hnusne teplo...tak mi dnes bolo 5-krat na odpadnutie...no srandy kopec.

Ja pijem kazde rano kavu..pri mojom tlaku 90/60 by som inak nefungovala.....gyn..mi povedala ze jeden pohar je totalne v poriadku...takze ja pijem veselo....

lucia20
30. jún 2010

@iron to je super, ze malinka tak pekne rastie. mne teraz nejako zacali opuchat nohy a okolo clenkov mi strasne popraskali cievky.... 😖 no na porazenie. pri prvych dvoch nic a teraz budem mat hotovou mapu na nohach. 😠

hobit
30. jún 2010

@liliana82 ja som na tom s tym sladkym rovnako 🙂

@gumimaci mas doma macku? lebo my mame teraz 7 tyzdnove maciatko a furt som v strese ci je to kvoli malemu ok....je?

danulka3
30. jún 2010

@lucia20 mne nohy moc neopúchajú,ale tie popraskané žilky mám po celých nohách v takých malých mapkách,doky povedal,že to je z tej záťaže,nevieš či sa s tým dá niečo robiť?

lucia20
30. jún 2010

@danulka3 ja si myslim, ze sa s tym neda nic robit, viem, ze ked sa to robi bezne, tak sa na to uplatnuje studena - horuca sprcha, aby sa "zocelili". mne opuchaju hlavne clenky. 😠

danulka3
30. jún 2010

A tu kávu pijem tiež každé ráno,bez nej by som sa nevedela nakopnúť a ak si ju nemôžem dať,tak ma strašne bolí hlava,myslím,že jedna kávička za den neuškodí 😅

lucia20
30. jún 2010

@danulka3 jasne, ze jedna neskodi. ... aj ja pijem kavu.

danulka3
30. jún 2010

@lucia20 Pozerám,že máme skoro rovnaký termín 🙂

lucia20
30. jún 2010

@danulka3 az teraz som si to vsimla. no super, nepoznam nikoho kto by bol tak blizko pri nas. ale u nas bude zazrak ked budeme az v termine.... skor to vidim na koniec augusta.

do certa mna tak pali zaha a doma ani deci mlieka. 😖

danulka3
30. jún 2010

@lucia20 Ja sa tiež cítim,že to príde asi skôr,doktor mi povedal,že mám skrátený krčok,tak ma dosť vyľakal,a po obede som bola na sone,a tam,že podľa sona až 13.9., tak som z toho jeleň

danulka3
30. jún 2010

na dnes sa lúčim,idem vyhnať dcéru do postele,ona si myslí,že kkeď sú prázdniny a zajtra nemusí vstávať,že môže byť hore do 32:00,ha,ha 😀

danulka3
30. jún 2010

chcela som napísať 23:00

lucia20
30. jún 2010

@danulka3 tak vies, no tvoje telo nemusi korespondovat s vahou dietatka a jeho vyvinom.

ja som sice tretorodicka, ale moj krcok vyzera ako pri prvorodicke. co sa tyka mna , isto by bola aj tato poterminova, ale zrejme malinka tak dlho nevydrzi a budu ju musiet vybrat. no ved uvidime co prinesie august.

no pekne, tak ona je este hore??? u nas napodobne. o pol osmej zaspala lucka, o osmej sa necakane zobudila 😖 prebrala mi aj zaspavajucu katku, teraz uz katka spinka, ale lucka je prespata, no nic, idem ja zohnat mlieko a hup ho do postele tiez. dobru nocku.

gumimaci
30. jún 2010

@hobit no mame 2 rocneho kocura. 7 tyzdnove maca? to je strasne male... ono teraz zalezi na tom aby malo komplet veterinarnu starostlivost, a ked budes dodrziavat zakladne hygienicke zasady tak bude vsetko ok, neboj 😉 ja som sa o tomto bavila s nasim veterinarom, a on sam povedal, ze podla vsetkych tych "odbornych" clankov v mudrych casakoch, by ani nemohol mat rodinu.

gumimaci
30. jún 2010

@danulka3
@lucia20 vraj riziko je osem kav denne, ale to by bola aka extremistka 😀 😀 😀

lucia20
30. jún 2010

@gumimaci no tak to hej.... 😀 😀 😀 😀 to by ma asi kleplo

lucia20
30. jún 2010

@hobit my mame doma bezne kocura, resp. vonku pri baraku sa stale mota a teraz cez vikend k nam pribudol dalsi asi mesacny kocurik. co sa tyka bab, tak tei su uplne v pohode. ak sa o maca staras, tak sa nemas coho bat..

danulka3
1. júl 2010

ahojte,dnes to vyzerá zas na pekný hic,uf...Máme sa na čo tešiť!!!

aneta4
1. júl 2010

na pálenie záhy pomáha..aj lyžička horčice.pre niekoho možno otras..ale mne osobne zabera.ako sa hovorí.recept starych mám.treba len vyskušat. 🙂