icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

danulka3
4. júl 2010

ahojte,dnes som sa vybrala poobede na prechádzku a myslela som,že nedôjdem ani domov.Ruky, nohy spuchnuté,no hrôza,radšej ani z domu nevyliezť,a to vo štvrtok chceme ísť do aquaparku v Poprade.
Ináč od dnes som v 8.mesiaci,pomaly sa to kráti.

sjusiquatro
4. júl 2010

Ahoj aj mne niekedy puchnu nohy....tiez ked vela chodim a tomto teple to je hroza..

danulka3
4. júl 2010

mne sa ani nezdalo,že mi puchnú,len keď som obula botasky,tak až vtedy som si to uvedomila,ledva som ich obula a na rukách už nedám dole ani prstene

ochechulka
4. júl 2010

Ahoj babenky. V prvom rade som rada, ze je zalozena tato tema.Ja to citim taktiez vatsinou ked obuvam botasky.*Prstienky som dnes este dala na prst, ale veruze neviem ci ich dam dole :o) Od zajtra mi ide taktiez 30 tyz

ochechulka
4. júl 2010

Prave si uvedomujem, ze tato tema tu nie je asi nova.Aj ked som si ju doteraz vobec nevsimla

sjusiquatro
4. júl 2010

@ochechulka pozeram ze uz mate pripravenu postielku.....mi este mame zlozenu este je cas na poskladanie 🙂

ochechulka
4. júl 2010

No to je pravda, ale ked som si kupila postielku, tak sme ju hned poskladali a na druhy den som sla do nemocnice.Ked som sa vratila, tak sme to nezlozili a teraz som si objednala sadu do postielky a tak som ju obliekla, ale iba koli poteseniu.

danulka3
4. júl 2010

aj mi máme doma postielku ešte zloženú,ale budúci týždeň sa ja chystáme poskladať,lebo ešte neviem, či sa nám vôbec zmestí tam, kam ju chceme dať.A to ešte neviem,či bude dobrý madrac,čo sme kúpili.my máme baldachýn modro-žltý,ale ten tam ešte nedám,zbytočne naň bude padať prach.

danulka3
4. júl 2010

@ochechulka tá tvoja postieľka je ozaj krásna,pekne si si to zladila

sjusiquatro
4. júl 2010

uz sa tesim ked ju posklademe a pripravime ako ma byt ...a kocik uz mas??

danulka3
4. júl 2010

Ja,dá sa povedať,že už mám skoro všetky veci(ešte mi chýba zopár maličkostí do pôrodnice). ma nejako minulý mesiac chytila panika,že nič nemám,tak sme boli na nákupy.Teraz som už spokojnejšia,i keď sa mi môj manžel smeje,lebo keď ideme okolo obchodu pre deti,tak ho nemôžem obísť 😉 ,vždy ma ešte napadne niečo, čo mi treba kúpiť.

sjusiquatro
4. júl 2010

ja mam asi tak polku veciciek este pokupujem tento mesiac a uvidim co potom este bude treba...

danulka3
4. júl 2010

Ja som aj rada,že už mám skoro všetko,lebo si neviem predstaviť,že by som teraz v takých teplách chodila po obchodoch,som rada,že dôjdem na poradňu a späť domov.A ty už kočík máš? my sme kúpili Espiro enzo,nechcela som vyhadzovať veľa peňazí za kočík, a toto bol taký kompromis.

sjusiquatro
4. júl 2010

Mám vyhliadnuty X-lander xt tiez zeleny ale tmavšia zelena.. este popozerame v BB tam maju dobre predajne a vela vystavených kocikov...tento je tiez fajn espiro kolko stal??

sjusiquatro
4. júl 2010

X-lander - Set 3-kombinácia kočík X-T

ochechulka
4. júl 2010

dakujem vam za pochvalenie postielky.Aj ja to dam este dole, lebo je pravda, ze zbytocne sa to zaprasi.Kocik este nemam a v podstate ja nemam este skoro nic :o) Teraz v stredu idem na poradnu, konecne mi ma povedat pohlavie dietatka a podla toho sa zariadim a pojdeme s manzelom na nakupy.Tento kocik je pekny ,paci sa mi.

danulka3
4. júl 2010

my sme naň boli v Poľsku,v Novom Targu ,mali sme ho už vyhliadnutý u nás,ale písali sme tam mail,či ho majú a za koľko.Tam nás vyšiel 306 eur,kočík+vajíčko, u nás chceli len za kočík 316eur,takže vajíčko máme,dá sa povedať zadarmo.Ináč mali tam aj x-lander,ale bol drahší,cenu si však nepamätám.Myslím,že x-lander je tiež dobra voľba.

sjusiquatro
4. júl 2010
danulka3
4. júl 2010

Ja som nechcela trojkolku,ani otočné kolieska,neviem si s tým predstaviť manévrovať po snehu,preto som si vybrala tento kočík a má aj veľkú vaničku a to bolo to hlavné prečo sme ho vybrali.V zime budeme bábo voziť ešte v hlbokej vaničke+k tomu ešte deku,fusak.

sjusiquatro
4. júl 2010

Aj my potrebujeme velku vanicku tento ma tiez velku....v predu to otocne koliesko sa da aj zaistit aby sa neotacalo....aj Chicco sa mi paci ale ten ma dost malu vanicku co som videla....ved ak mi este nahodou padne daky iny do oka tak uvidime... 🙂

danulka3
4. júl 2010

Ja som rada,že už to mám za sebou,lebo my sme už mali toľko vybratých,bola som z toho normálne chorá a v každej predajni ti povedia niečo iné.Daj potom vedieť,ktorý si vybrala.
Idem nahnať dcéru do postele,prajem všetkým dobrú noc.

sjusiquatro
4. júl 2010

Ved to vsade ti povedia nieco ine....tak dobru

hobit
6. júl 2010

už len 4 dni v práci...jupiiii 🙂

aneta4
6. júl 2010

@hobit 🙂

lucia20
6. júl 2010

@gumimaci jeeeej to su uzasne spravy.... normalne si ma potesila aj ked vam tak trosicku v dobrom zavidim. ja mam sono aj poradnu 26.7., takze este hoooodne daleko. juj, ale sa tesim, ze vam to tak dobre dopadlo.... drzkajte sa tak dalej.
@aneta4 ked som bola tehotna s babami, tak vaha bola plus minus 350g.

klaudia85
7. júl 2010

Ja ešte 12 dní v práci, tiež sa už neviem dočkať 🙂 Uvidíme, či mi robota nebude po pár dňoch chýbať, ale to asi radšej budem pripravovať všetko pre bábo 🙂

Inak stále mám pochybnosti, päť krát mi povedali, že to bude dievčatko, toľko krát by sa asi nemohli seknúť ?! 😒 Ja už chystám ružové a neviem si predstaviť, že by to nakoniec predsalen bol chlapček 🙂

gumimaci
7. júl 2010

@lucia20 dakujem, verim, ze aj vam to nakoniec dobre dopadne... uvidis... Ja som tam skoro kazde 2-3tyzdne, uz tu nemocku budem poznat od pivnice po strechu. Ked som tam prisla v januári prvy krat, som myslela, ze as tam stratim 😀

@hobit
@klaudia85 aj mne uz ostava nejakych 12 prac. dni, potom dovolenka a 1.8. nastup MD- tak mi uz napisala do tehu knizky... aj mi bude ten prac. stres chybat 😅

elixia
7. júl 2010

baby vas obdivujem,ze este chodite do prace..ja som doma cely cas a teraz uz pomaly ani na prechadzku nevladzem ist 🙂 Vcera sme isli von, len do obchodu a uz po 200 metroch ma zacalo vsade pichat a boliet 😀 manzel sa pobavil na mne. Potom som rozmyslala nad tym,ze keby este stale musim chodit do roboty,tak tam asi skapem..Ja viem,ze ked sa musi,tak sa musi, ani ja by som si nevybrala....

@klaudia85 neveriiim,ze ti bude robota chybat 🙂 Ja uz tiez mam nachystane pre pipika, takze bude sranda, ak nakoniec bude dievcatko...aj ked taky zaklad mam skor neutralny, aby aj pre druhe bolo 🙂

gumimaci
7. júl 2010

@elixia ja cez den nemam problem normalne fungovat, rano vstavat, cez den pracovat, vecer it na nakupy a pod... horsie to je ale ked si vecer sadnem k TV a vtedy sa "rozsypem", vsetko ma boli a tlaci 🙄 😒

aneta4
7. júl 2010

@gumimaci aj tak klobuk dole že tolko toho zvladaš...ale ked človek musí,tak si moc ani nevyberie.ja pri malej mám tiež pestré dni....ale dakedy jednoducho potrebujem cez den vyložit nohy..a aspon na 10 min.uvolnit sa.hlavne ked boli tie teplá.kolko ste už pribrali kočky?