icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

anetaadam
26. júl 2010

Ta tabuľka by bola fajn,len neviem ako sa to robí 😖

lucia20
26. júl 2010

@ellisabet no super. tak "zneuzijeme" teba. :D este rozhodnut co by tam presne malo byt...

zuzuz1
26. júl 2010

ahojte... tak dlllho som tu nebola... pozeram ze chcete urobit tabulku...len smelo do toho... co tu bola naposledy tak tam bol nick (prezyvka maminy) datum porodu, pohlavie, mena, a tusim aj surodenci a vytaminy ake maminka uziva... ale myslim ze tie vytaminy su zbytocne...

ellisabet
26. júl 2010

@anetaadam to nejak zistíme

neviem, čo by ste tam chceli uviesť, nick, , pripadne vek a kolke dieta, okres
dieťa - pohlavie, meno

zuzuz1
26. júl 2010

@ellisabet myslim ze by sa ta tabulka mala dat urobit normalne v exceli a ulozit ako foto (ak sa to vobec da-ale logika mi tak hovori)

anetaadam
26. júl 2010

No pozerala som nejake tabuľky,je tam nick,termin porodu,datum narodenia dietatka,meno,pohlavie,okres a asi tak nejak 😎

ellisabet
26. júl 2010

@anetaadam napisala som adminovi, aj ja si myslím že to treba spraviť v exceli. teraz sa už len rozhodnúť kto tam chce byť a čo sa tam uvedie

lucia20
26. júl 2010

ja suhlasim ze tie vitaminy su tam zbytocne....

ellisabet
26. júl 2010

maju tam aj kolonku termin porodu a miery
vid fotoblog - leteku

zuzuz1
26. júl 2010

@lucia20 ze? namiesto nich by tam mohol byt okres alebo mesto a vek maminky

anetaadam
26. júl 2010

Tie vitamíny isto nie,je to blbosť.Ja tam chcem byť určite 😎

danulka3
26. júl 2010

ahojte,konečne som vás dočítala. Bavili ste sa tu,či sa už treba pobaliť do pôrodnice,ale bo je ešte čas.Tak aj vám napíšem moju skúsenosť,čo som ja prežila tento víkend.Tiež som si myslela,že mám ešte čas,veď mám ešte 6 týždňov do pôrodu.V piatok som išla v pohode do postele,nič sa nedialo.Asi okolo pol jednej som sa zobudila na bolesti v podbrušku a tvrdnutie brucha.Keďže sa tieto bolesti a tvrdnutie opakovalo asi v 5 minutových intervaloch,o pol tretej som sa pobrala na pohotovosť,tam ma hneď "sprdli",že kde mám tašku, veď mám skoro pred termínom.Takže manžel utekal aspoň pre základne veci,lebo ja naivka som si myslela,že ma len vyšetria,poprípade sono,a oni,že to vyzerá na pôrod,tak šup na príjem.Urobili mi však monitor a kontracie tam však žiadne neboli.Dali mi infúziu magnézia a do rána bolesti ustúpili.Našťastie. v nemocnici si ma nechali do dnes.Takže,ak si myslíte,že je ešte skoro si pobaliť veci do pôrodnice,tak sa mýlite,ja som už skoro komplet zbalená,zajtra zvyšok dochystám,skočím za pediatričkou(lebo aj na tú sa ma tam pýtali).Vecičky popraté, nachystané. 😎 A už budem len čakať,lebo ozaj nevieme,kedy to na nás príde.
Dokonca sme komplet poskladali postieľku.Prikladám foto.

lucia20
26. júl 2010

no ja si myslim, ze by tam mohlo byt: meno, teda nick, vek matky, predpokladany datum porodu, pohlavie, okres a ked tak surodenci....

@danulka3 postielka je krasna. ver mi ze suhlasim s tebou, ze taska sa uz zide. ja ju mam uz asi dva tyzdne zbalenu a som kludnejsia. tiez to u nas dodnes nevyzeralo, ze ju budeme potrebovat a ked sa ma doktor spytal, ci mam so sebou tasku skoro mi oci vyleteli. ale som kludnejsia ked viem, ze vsetko je pochystane a pripravene.

anetaadam
26. júl 2010

@danulka3 Ja som tiež zbalena,som sa poučila pri prvych dvoch drobcoch 😀 😀

ellisabet
26. júl 2010

@danulka3 Ahoj! pozerám že máš v postielke už pripravenú perinku, ako dlho vlastne babätká musia spať v zavinovačke? a je lepšia s tou vložkou, alebo bez nej? Lebo ja som kúpila vankúšik a perinkou a hned nato ma vyviedli z omylu, že to mi tak skoro nebude treba 😒 . No čo už, všetko je raz po prvý krát. A pediatričku treba mať vybavenú popredu?

anetaadam
26. júl 2010

@danulka3 Kde si objednavala sadu do postielku pekna 🙂

lucia20
26. júl 2010

@ellisabet no ja som mala hned od zaciatku paplonik... aj ked je v perinke, ale na noc som ju nechavala navolno len vo vaku a pod perinkou.
pediatricku by si mala mat vybranu vopred, lebo v u nas v porodnici sa pytaju na obvodneho pediatra ku ktoremu sa v podstate babatko zaradi.

@anetaadam odkial si? ak sa smiem opytat? idete niektora rodit na kramare?

anetaadam
26. júl 2010

Ja som až z Oravy,tak na Kramáre na fakt nechystám 😀

zuzuz1
26. júl 2010

@ellisabet ano na pediatra sa ta budu pytat v porodnici, bo mu budu posielat vysledky vysetreni...

inak ste ma mierne vystrasili... ja som teda asi z tych flegmatickejsich... ale sak - prvorodicka 🙂
aj tak,.. zajtra idem prat vecicky... a inak... postielka je este zabalena v brachovej izbe, o taske ani nesnivam zatial a na nakupy pre lukyho planujem ist buduci tyzden.... ja trubka si vsetko nechavam na poslednu chvilu 🙂 hehhehe

zuzuz1
26. júl 2010

jej vidis to mohla by tam byt v tej tabulke aj porodnica...

anetaadam
26. júl 2010

@zuzuz1 Tak my už poprané,vyžehlené,zbalené len mimi ešte v brušku 😀 😀 😀

lucia20
26. júl 2010

@zuzuz1 tak pozri aj keby ta to hned chytilo, tak manzel pobali. a poprat mozes doma aj s malinkym alebo sa zapoja babky....

zuzuz1
26. júl 2010

@lucia20 heh ved ja viem...len akosi... my sme taky malí pupkáči, že si ani neuvedomujem, že by som za par týždňov mala ísť rodiť...

mimochodom... niekto do ružinova??boli ste sa pozrieť? my chceme ísť vo štvrtok

danulka3
26. júl 2010

@ellisabet dieťa v perinke spať nemusia,záleží to len na tebe,aj môj bude v perinke,poprípade ho ešte prikrijem,ale myslím,že nebude treba.My sme toto kupovali komplet,preto sme to dnes aj komplet navliekli na postieľku a kochali sme sa asi polo hodinu.
Pediatričku treba mať dohodnutú dopredu,ja som ešte nemala,zajtra idem,na príjme sa ma na ňu pýtali a ja,že ešte nemám, veď mám čas,ale zajtra ju už idem dohodnúť.
@anetaadam túto sadu sme kupovali v Poľsku,v Novom Targu v obchode Babyboo,my sme tam vlastne kupovali skoro všetko,prebaľovací pult,kokosový madrac,kočík s vajíčkom,lehátko a kopec iných vecí.

anetaadam
26. júl 2010

@danulka3 pekna je,cena ak smiem vedieť?Ja som objednala z netu podobnu 60 eur

lucia20
26. júl 2010

@anetaadam no tak to hej. to by si mala fakt trosku od ruky. :D

@zuzuz1 suhlasim s tou porodnicou....

@danulka3 co ta tam vysiel ten prebalovak??? tu som ho videla ale zda sa mi trosku pridrahy....

ellisabet
26. júl 2010

@danulka3 diky moc

Tak teda kto chcete byť v tabulke, tak mi pošlite udaje a ja to urobim,

Do kedy sa dohodneme, že mi pošlete udaje?

lucia20
26. júl 2010

@ellisabet ja uz posielam.... :D

ellisabet
26. júl 2010
zuzuz1
26. júl 2010

@ellisabet bolo by dobre napisat co tam chces... a daj tomu trochu casu niektore sem chodia obcas (ako ja zabludena ovecka) 🙂