icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

anetaadam
26. júl 2010

@ellisabet ja som už poslala 😀

ellisabet
26. júl 2010

@zuzuz1 v pohode, preto sa pýtam, aby sme sa dohodli na nejakom čase. Ja neviem, tak nick, vek, pohlavie, meno, termin porodu, porodnica, pripadne sa potom možu doplniť termin porodu a miery. Môže byť?

lucia20
26. júl 2010

ja som tam dala
nick, vek, datum porodu, pohlavie, meno dietatka, surodencov, okres, porodnicu.

lucia20
26. júl 2010

@ellisabet sak mozes teoreticky aj potom podoplnat..... nie?

hobit
26. júl 2010

@anetaadam my sme mali pred tyzdnom a pol len 1306 g 😒

anetaadam
26. júl 2010

@lucia20 ja som napísala to isté 🙂

anetaadam
26. júl 2010

@hobit Neposunul ti termín?Mne to vychádza o 10 dní neskor podľa uz,ale to je len informatívne povedal doki

lucialen
26. júl 2010

Ahojte baby 🙂 Ja som tiez septembrovka, aj som sen na zaciatku chodila, ale potom som nejako nestihala, skola a tak a ked som nakukla, tak som uz nikoho nepoznala 😒
Ale priebezne vas citam, kedze sa tu riesia problemy, ktore mam aj ja.
Chcela som sa spytat, spavate este na chrbte? Citala som, ze by sa uz nemalo, niekedy sa mi ani neda, lebo sa mi zle dycha, ale rano sa budim na chrbte. 😒
Inak, ja zatial pobalena nie som, ani oprate vecicky nemam, ale kupene uz mam vsetko, aj pre maleho aj do porodky. Cakam este na 9.8. mam poradnu a potom uz zacnem stresovat 🙂
A este som chcela, v tehu knizke co pisu o krcku, tak doteraz som mala vzdy CS-0 a na poslednej v 30tt CS -1. To uz sa teda asi zmenil co? Ale doki povedal ze krcok ok, len som chcela vediet, ci to uz mate aj vy..

zuzuz1
26. júl 2010

@hobit vam hovori doky vahu drobca? o tom mozem ja len snivat,... horko tazko som z neho vytiahla pohlavie...

danulka3
26. júl 2010

@anetaadam tak ten set,je v ňom:plachta,obliečky,vankúš,perinka,baldachýn,hniezdo,stál v prepočte 50eur,prebaľovák 11eur,madrac 13eur,kresielko 32 eur.

zuzuz1
26. júl 2010

@lucialen ja mam CS-ko na 2 body... to by podla mojich vedomosti malo byt tesne na 1 prst... 😉

anetaadam
26. júl 2010

Však on to vidí na uz podľa rozmerov babätka,no a mne to píše aj do vysledku uz

lucialen
26. júl 2010

Danulka, aj my sme kupovali kocik v babyboo, ale len kocik. Tieto supravy tam mali krasne, ale tusim boli po 50e plus baldachyn bol zvlast za 10e. Tak som kupila na trhu celu supravu aj s vnutrom za 35e 🙂

anetaadam
26. júl 2010

@danulka3 Tak ten prebaľovák sa vyplatí lebo je ešte raz taka cena pokiaľ si pamätám

lucialen
26. júl 2010

Aha Zuzu, tak ty si uz pokrocilejsia 😉

hobit
26. júl 2010

@anetaadam zatial nie, idem v piatok zas tak uvidim...potom napisem

lucia20
26. júl 2010

@hobit neboj to rychlo dobehne....

@lucialen krcok je ok. tam mas v knizke taku tabulku. skus si prestudovat tu. tam je viac faktorov ktore ovplyvnuju ako naliehanie, cervix a podobne... je vela bab, co je v tvojom tyzdni na 1.
ja spim ako sa mi da. niekedy sa mi neda absolutne na boku, tak musim na chrbte. nemalo by sa spat na jednom boku,lebo tade ide cieva....

@zuzuz1 ja sa vzdy pytam. teraz mam vela otazok....

anetaadam
26. júl 2010

@lucialen Na trhu su aj tie šifonové baldachyny?

ellisabet
26. júl 2010

@lucialen Ahoj! Ja spavám aj na chrbte, ale mám z vankúšom urobenú takú šikminu a s vyloženými nohami na vankúši alebo niekedy na boku, podla toho ako kedy mi je lepšie. Aj mne sa niekedy zle dýcha na chrbte. Ja mám to CS 2-3. to sa ti pomaly bude zvyšovať

Lucia20
Anetaadam
Zuzuz1
Vaše udaje som už dala to tabulky, potom to zoradim podla terminu porodu

hobit
26. júl 2010

@zuzuz1 no, hovori....ani ked sa opytas ti nepovie...je to napissane aj v knizke, pripadne na paperiku vytlacenom z ultrazvuku...

danulka3
26. júl 2010

@lucialen my sme ten komplet kúpili celý za 50e,a aký kočík ste kupovali?

hobit
26. júl 2010

@lucia20 to dufam.....tebe a malinkej drzim vsetky prsty co mam...

lucia20
26. júl 2010

@danulka3 to je super cena za prebalovak. to by som brala vsetkymi desiatimi. u nas ho maju za 32eur. co sa mi zda dost. lebo mam prebalovaciu podlozku, tak som uvazovala, ze budeme vyuzivat tu na komode. pri katke sme mali komodu s prebalovakom, ale dala som to prec. sme o tretom ani neuvazovali. nebolo s kym. :D

ja mam krcok stale na nule. a verim, ze tak ostane do porodu. vraj ho mam ako prvorodicka. niet sa co cudovat. aj pri babach som takto skoncila.

hobit
26. júl 2010

@lucialen ja spavam tiez aj na chrbte, tak na striedacku

zuzuz1
26. júl 2010

@lucia20 sme na tom podobne... kamoskam zo mna uz musi ist hlava kolem... furt sa ich neco vypytujem 🙂 ved treba 🙂

hobit
26. júl 2010

takze dalsi pokus o tabulku? posielam udaje aj ja teda....

lucialen
26. júl 2010

No citala som, ze na lavom boku by sa malo spat, ale to sa malemu velmi nepaci, vlastne teraz sa mu uz nepaci ani na pravom, ani nijako. Nejaky je priebercivy 😀
Nas krpec mal v 29+5tt podla ms 1500g a to uz zodpovedal 30+5tt a podla toho prveho sona mal byt len 28+5tt. Takze 2 tyzdne nadbehol a bojim sa ze ak sa narodi az na druhy termin 24.9. tak bude mat aj 4,5kg 😒 Uz vobec neviem ktory datum brat do uvahy. Ale beriem ten najskorsi, ako maly rastie, ten mi najviac vyhovuje 😀

lucia20
26. júl 2010

@ellisabet ja budem prva v tabulke, kedze budeme augustovi.... 😀
ale hadam ma v tabulke nechate....

@hobit dakujem...... si zlata... nam uz drzi tolko ludi palce a mysli na nas, ze si vravim, ze ta pozitivna energia sa musi niekde odrazit a musi to byt dobre... 😀

anetaadam
26. júl 2010

Tak sa asi ešte vyberie do Poľska na nákup a po ceste rovno do porodnice 😉 😀

ellisabet
26. júl 2010

@hobit prečo ten predošlý nevyšiel?