icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lucia20
26. júl 2010

@zuzuz1 ja trpnem od poradni k poradni. vypytujem sa preto, aby som si nasla aspon nejaku pozitivnu zachytnu slamku...

@lucialen no tak budete mat pekneho cvalika..... aspon bude silny...

anetaadam
26. júl 2010

Ja moc na tie termíny nie som,obidve detičky 37 týžden

hobit
26. júl 2010

@lucia20 ...a je fajn, ze aj ty sa snazis mysliet pozitivne...

lucia20
26. júl 2010

@anetaadam ked pojdes do polska, zneuzijem ta na ten prebalovak.... 😀

@ellisabet na nejaky cas tato tema uplne zastala.

lucialen
26. júl 2010

anetaadam, ci sifonove neviem, ja som uz davno kupila, ale vacsinou maju vsetky take iste v modrej, ruzovej a hnedej ale ked dobre hladas, najdes aj ine. 😉
Danulka, my sme kupili espiro vector 4 air, mam ho v albume, ale asi len v hlbokej verzii 🙂

hobit
26. júl 2010

@ellisabet ...no tak tu sa uz toho zomlelo 🙂

gladiola
26. júl 2010

baby, ako sa prispieva do tej tabulky? nechapem? to tu napisem takto ako toto??

zuzuz1
26. júl 2010

no jo baby... monzel uz caka v posteli... idem do hajan... inak ked nespite na chrbte ani na boku ako potom spite? ja sa vzdy prevratim ked sa malemu neluby.... inak spavam povecionu na chrbte...

hobit
26. júl 2010

...tak fajn babulky, ja idem do rise snov...dobru noc vsetkym

danulka3
26. júl 2010

@lucialen ja spávam väčšinou na ľavej strane,ak ináč malému sa nepáči a kope,ale občas sa musím otočiť aj na chrbát,lebo si už ľavú stranu necítim,ale len na chvíľku

my sme mali váhu Jakubka v nedeľu 2320g,riadna chlapina 😅
ináč kukám do tehotenskej knižky, ja tu žiaden CS nemám,mám tu len CERVIX:idem , DK:o, neviete,čo to znamená?

lucia20
26. júl 2010

@anetaadam to si rodila 36+...???

@hobit ja pozitivne myslim uz 20tyzdnov. tak tie tri nejako doklepem. :D

lucia20
26. júl 2010

@hobit dobru nocku....

anetaadam
26. júl 2010

Musím niekoho nahovoriť nech mi ho kúpi,ale keby že idem ja tak ti dám určite vedieť a nemám problém ti to kúpiť a poslať 😀
@lucia20

lucialen
26. júl 2010

@lucia20 no to je moj najvacsi stres, ze bude obrovsky a nebudem ho vladat vytlacit. Teda okrem toho nech je zdravy. Len dufam, ze sa zacne pytat na svet uz zaciatkom septembra 🙂
@anetaadam A ty sa este citis na behanie po polsku? A hlavne v tom teple 😕 To ta obdivujem

ellisabet
26. júl 2010

@gladiola napíš mi to do súkromnej správy

anetaadam
26. júl 2010

@lucia20 No rodila som presne 37

anetaadam
26. júl 2010

@lucialen No ved sa smejem,lebo po ceste mám porodnicu tak by som už skončila asi rovno tam 😀

lucia20
26. júl 2010

@gladiola napis elisabet ip, je to ta obalka pri jej prispevku uplne napravo.. tam napis vsetky pozadovane udaje a odosli.

@zuzuz1 ja sa tiez stale prevraciam. uz som niekedy ako ventilator. sa cudujem muzovi, ze ma nezabije.... stale hladam novu a novu polohu. vsade je zle.

@danulka3 no my sme mali dnes vahu tatianky 2629gr.

lucialen
26. júl 2010

Danulka, tak tvoj maly tiez nevyzera na mrnusika 🙂 Inak to CS mi tam doki dopisuje do subjektivnych tazkosti
Inak ti vasi doktori maju nejake lepsie sona, lebo vam to pisu presne na gramy a mne len povie, okolo .. ale moze byt aj 0,5kg rozdiel

lucia20
26. júl 2010

@anetaadam to by bolo uplne super. ja by som ti poslala peniazky.....

@anetaadam sa vypytali same na svet???

hobit
26. júl 2010

@lucia20 ved to je nakoniec to najlepsie co mozes robit....

lucia20
26. júl 2010

@lucialen aj mne pisu vahu ale ta je vzdy orientana. 500gr hore dolu.

danulka3
26. júl 2010

@lucialen aj mne povedala,že to môže byť o,5 kg hore dole,takže tiež to beriem tak s rezervou,minulý týždeň 19.7. sme mali 2250g

ellisabet
26. júl 2010

dobru noc!

lucia20
26. júl 2010

@hobit povedala by som ze aj jedine.... 😀

anetaadam
26. júl 2010

@lucia20 Ak pojdem dám vedieť,nesľubujem 🙂 Bola som už otvorena pri dcerke od 35 na 5 a pri malom v 36 na 7 😲 ,takže to išlo samo

lucialen
26. júl 2010

s tym spanim je to hrozne, a este vydrzat do septembra. Ja som bola naivna, ze len tie posledne tyzdne, mozno 2 budu zle, ale mne je uz dobre 2 tyzdne tazko, sa citim ako pred porodom. A dnes som bola u kozmeticky, definitivne posledny krat, a skoro som jej tam odpadla, mi prislo zle. Chudiatko, som ju vystresovala 😀 A to ma nakoniec musela cistit po stojacky, lebo som nemohla lezat

lucia20
26. júl 2010

heh, nasa krpata ma dvojcievny pupocnik a tusim je tu zatial najvacsia. no riandy zrut to bude. ako katarinka. :D

lucia20
26. júl 2010

@anetaadam ty brdo, tak tie sa pekne poponahlali.... tak to museli byt rychle porody...

@lucialen ani mi nehovor. mna utesuje ze nam to bude trvat uz len tri tyzdne ale zaroven si vravim- boze este tri tyzdne. ja ani sediet, lezat no nic. mala kope ako najata a to je najhorsie. 😢

danulka3
26. júl 2010

@lucialen Ja sa tiež cítim blbo už dlhšie,chodím ako kačica,prejdem kúsok ,začne mi tvrdnúť bruško a o spaní nehovorím,ale snáď tých pár týždňov už vydržíme,stojí nám to zato, nie? 😉