♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ja moc na tie termíny nie som,obidve detičky 37 týžden
anetaadam, ci sifonove neviem, ja som uz davno kupila, ale vacsinou maju vsetky take iste v modrej, ruzovej a hnedej ale ked dobre hladas, najdes aj ine. 😉
Danulka, my sme kupili espiro vector 4 air, mam ho v albume, ale asi len v hlbokej verzii 🙂
baby, ako sa prispieva do tej tabulky? nechapem? to tu napisem takto ako toto??
no jo baby... monzel uz caka v posteli... idem do hajan... inak ked nespite na chrbte ani na boku ako potom spite? ja sa vzdy prevratim ked sa malemu neluby.... inak spavam povecionu na chrbte...
...tak fajn babulky, ja idem do rise snov...dobru noc vsetkym
@lucialen ja spávam väčšinou na ľavej strane,ak ináč malému sa nepáči a kope,ale občas sa musím otočiť aj na chrbát,lebo si už ľavú stranu necítim,ale len na chvíľku
my sme mali váhu Jakubka v nedeľu 2320g,riadna chlapina 😅
ináč kukám do tehotenskej knižky, ja tu žiaden CS nemám,mám tu len CERVIX:idem , DK:o, neviete,čo to znamená?
@gladiola napis elisabet ip, je to ta obalka pri jej prispevku uplne napravo.. tam napis vsetky pozadovane udaje a odosli.
@zuzuz1 ja sa tiez stale prevraciam. uz som niekedy ako ventilator. sa cudujem muzovi, ze ma nezabije.... stale hladam novu a novu polohu. vsade je zle.
@danulka3 no my sme mali dnes vahu tatianky 2629gr.
Danulka, tak tvoj maly tiez nevyzera na mrnusika 🙂 Inak to CS mi tam doki dopisuje do subjektivnych tazkosti
Inak ti vasi doktori maju nejake lepsie sona, lebo vam to pisu presne na gramy a mne len povie, okolo .. ale moze byt aj 0,5kg rozdiel
dobru noc!
s tym spanim je to hrozne, a este vydrzat do septembra. Ja som bola naivna, ze len tie posledne tyzdne, mozno 2 budu zle, ale mne je uz dobre 2 tyzdne tazko, sa citim ako pred porodom. A dnes som bola u kozmeticky, definitivne posledny krat, a skoro som jej tam odpadla, mi prislo zle. Chudiatko, som ju vystresovala 😀 A to ma nakoniec musela cistit po stojacky, lebo som nemohla lezat
heh, nasa krpata ma dvojcievny pupocnik a tusim je tu zatial najvacsia. no riandy zrut to bude. ako katarinka. :D

@zuzuz1 ja trpnem od poradni k poradni. vypytujem sa preto, aby som si nasla aspon nejaku pozitivnu zachytnu slamku...
@lucialen no tak budete mat pekneho cvalika..... aspon bude silny...