♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Tak mi hod info na tu pani skusím aj ja napisať 😉
Ahojte mali ste niektore problemy s prietokmi, ja som bola včera na sone a mam zhoršene, tyžden musi doma len ležať a berem lieky, v utorok idem na kontrolu a uvidi sa či si ma nehcaju v nemocke alebo to bude OK, som sa včera tak doplašila, večer som pleplakala mažel ma musel utešovať
Dáva sa magnézko a keby fakt zlé tak ťa nechajú ihned v nemocke
Ono to mohlo byť horšie aj tým ak sa dieťa opiera o pupočník
Robila som 10 rokov na porodnici v Brne tak viem o čom rozpravam 😉
Ved vravím,že keby to bolo fakt zle si už v nemocke.To maš vlastne lieky,na zlepšie prietoku cez pupočnik.Ono tam stačí ak sa fakt len to mimčo oprie o ten pupočnik alebo ho pritlači a hned horšie prúdia živiny
Tak bruško už asi tvrdne každej z nas v takomto tyždni,ved aj ta maternica sa pripravuje na porôd tymi sťahmi
Ja mám 18.9,ale obidve detičky sú o 3 týždne skôr tak uvidíme 🙂
@anetaadam mne nic netvrdne. ja som nemala tvrdnutie ani pri jedne´j. zo mna tie decka dobrovolne vyliezt nechcu. a to som tretorodicka. 😀
@fubinka treba sa hlavne ukludnit.... uz aj keby babo museli vybrat, co nepredpokladam, tak uz by malo krasne sance na zivot... na mna dnes vybafli, ze malu mozu vybrat uz teraz. skoro mi oci vyleteli. 😀
@anetaadam ja som nakoniec vzala od inej pani. potom ti hodim foto. musim ho stiahnut.
aku si objednala ty?
Ja som vybrala tu žlto-oranžovu 😉
no baby, po dvoch detickach by som si to zrejme aj ja povedala,ale aspon som sa od vas poucila,ze nikdy nehovor tretie uz nebude 😀 😀

@andelik8 jaj no tak to sme prave vychadzali po hodine z UZV: takze to sme sa prave ventilovali pred spitalom. :D
pri kocikovani sa asi nestretneme...