icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lucia20
27. júl 2010

@andelik8 jaj no tak to sme prave vychadzali po hodine z UZV: takze to sme sa prave ventilovali pred spitalom. :D
pri kocikovani sa asi nestretneme...

andelik8
27. júl 2010

@lucia20 preco?

gladiola
28. júl 2010

@panki, liliana 82: moje lekarka je Petrova, ja idem do poradne 5.8., lebo viem, ze ten dalsi tyzden tam nebude, ju mam vybratu na porod

lucia20
28. júl 2010

@andelik8 lebo po pk nebudeme kocikovat. ´:D

anetaadam
28. júl 2010

@lucia20 Odpisala ti ta pani na tu prebaľovaciu podložku?Mne zatiaľ žiadne info nedala 😒

lucia20
28. júl 2010

@anetaadam ANI MNE: ja som sa nakontaktovala este na dalsiu co ma nove a ta bola velmi ochotnaa a este dve pod rukou. tak len cakam co presne mi este odpisu. ci pojdem po nu do pk aleob do ba.

anetaadam
28. júl 2010

Tak mi hod info na tu pani skusím aj ja napisať 😉

lucia20
28. júl 2010

@anetaadam nick ma mapada. je velmi mila a ochotna. aspon tak vyzera byt..

fubinka
28. júl 2010

Ahojte mali ste niektore problemy s prietokmi, ja som bola včera na sone a mam zhoršene, tyžden musi doma len ležať a berem lieky, v utorok idem na kontrolu a uvidi sa či si ma nehcaju v nemocke alebo to bude OK, som sa včera tak doplašila, večer som pleplakala mažel ma musel utešovať

anetaadam
28. júl 2010

@lucia20 Ďakujem už som jej napísala 😉 ,tak akú si objednala?

anetaadam
28. júl 2010

@fubinka Problemy som nemala,ale by ma zaujímalo aké lieky ti dali,lebo pokiaľ som počula tak sa to nejak neda liekmi,neviem

fubinka
28. júl 2010

@anetaadam - magnezium, secatoxin, a oxyphylin, ja zas viem že sa to da upraviť

anetaadam
28. júl 2010

Dáva sa magnézko a keby fakt zlé tak ťa nechajú ihned v nemocke

anetaadam
28. júl 2010

Ono to mohlo byť horšie aj tým ak sa dieťa opiera o pupočník

anetaadam
28. júl 2010

Robila som 10 rokov na porodnici v Brne tak viem o čom rozpravam 😉

fubinka
28. júl 2010

@anetaadam - nie však v pohode ja sa nehadam, mne to povedala jedna znama čo tiež robi na porodnicia že ona to tiež brala a že jej to pomohlo,
ake maš s tým ty skusenosti, ak sa to neupravý tak čo potom

anetaadam
28. júl 2010

Ved vravím,že keby to bolo fakt zle si už v nemocke.To maš vlastne lieky,na zlepšie prietoku cez pupočnik.Ono tam stačí ak sa fakt len to mimčo oprie o ten pupočnik alebo ho pritlači a hned horšie prúdia živiny

fubinka
28. júl 2010

@anetaadam iniač neiem či je to tým že sa teraz viac pozoruje ale mam taky čudýn pocit ako keby mi tvrdlo brucho a mala bola aktívnejšia v bruchu ako doteraz, snažím sa čo najviac ležať čo som robila aj do teraz

anetaadam
28. júl 2010

Tak bruško už asi tvrdne každej z nas v takomto tyždni,ved aj ta maternica sa pripravuje na porôd tymi sťahmi

fubinka
28. júl 2010

@anetaadam a na kedy tebe vychadza termin? ja mam 20 - 29.september

anetaadam
28. júl 2010

Ja mám 18.9,ale obidve detičky sú o 3 týždne skôr tak uvidíme 🙂

lucia20
28. júl 2010

@anetaadam mne nic netvrdne. ja som nemala tvrdnutie ani pri jedne´j. zo mna tie decka dobrovolne vyliezt nechcu. a to som tretorodicka. 😀

@fubinka treba sa hlavne ukludnit.... uz aj keby babo museli vybrat, co nepredpokladam, tak uz by malo krasne sance na zivot... na mna dnes vybafli, ze malu mozu vybrat uz teraz. skoro mi oci vyleteli. 😀

@anetaadam ja som nakoniec vzala od inej pani. potom ti hodim foto. musim ho stiahnut.
aku si objednala ty?

lucia20
28. júl 2010

@anetaadam zvazovala som medzi tymito dvomi.... ale nejako sa mi viac paci ta zelena. tak dufam, ze som sa dobre rozhodla....

elixia
28. júl 2010

@anetaadam ani mne netvrdne..brucho pravdaze 😀

@lucia20 ta zelena je pekna...ja uz ani neviem aku mame my 🙂 aj tak som kupila na nu plachtu, takze je to jedno

lucia20
28. júl 2010

@elixia sak hej tiez si vravim... lebo predtym na prebalovacej komode sme mali vzdy nieco polozene, takze obrazok aj tak vidiet nebol... ja neviem preco nam mamickam zalezi na takych prkotinach. sama sa cudujem, lebo v zivote som skor prakticky clvoek ako nejaky estetik... 😀

elixia
28. júl 2010

@lucia20 no presne, tiez uz som sa pozastavila ci mi nesibe,ked si pol hodinu nie som schopna vybrat ja neviem, farbu plachty,alebo vzor na deke 😀 tym mimcam je to uuuplne fuk pri tom,hlavne aby mali plne brusko a ritku v suchu 😀 😀

anetaadam
28. júl 2010

@lucia20 Tak zelená je super,my sme mali pri Adamkovi všetko v takej farbe,ale šikovná maminka všetko predala lebo už neplánovala dalšie mimi 😀 😀 😀

anetaadam
28. júl 2010

Ja som vybrala tu žlto-oranžovu 😉

lucia20
28. júl 2010

@elixia no presne....

@anetaadam ani nehovor. ja som tiez vsetko predala, lebo sak tretie nebude a teraz som kupovala nanovo. :D

elixia
28. júl 2010

no baby, po dvoch detickach by som si to zrejme aj ja povedala,ale aspon som sa od vas poucila,ze nikdy nehovor tretie uz nebude 😀 😀