♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
myslela som posledný mesiac, nie týžden
@gumimaci presne ako pise @danulka3. viem, ze lukas bude s luckou bojovat a naopak, neviem preco, ony sa strasne podpichuju. jak dve decka... ale ked treba, tak ich obriadi. zase na druhu stranu deti vydrzia velmi vela. su prisposobivejsie ako dospeli. som to videla raz ked mu vravim, ze na veceru nech im spravi chlieb s dzemom. ked som sa vratila moje deti sice jedli chlieb s dzemom ale bez masla. ale jedli. tak som nechapala. :D
no tak mesiac budu mat jeden cop hore, jeden dolu, nosi si navzajom veci a podobne, ale to preziju. kedze sa mala narodi v auguste, tak hlavna starost prejde na babku, kedze skolka je zavreta a ak vsetko dobre pojde, tak v septembri sme doma a opat to vezmem do svojich oprat. :D len lutujem babku. lebo viem, ze sa 100% postara, lieta okolo nich viac ako ja, lebo sa necha dost "vyuzivat", vzdy ju zlomia, ale viem, ze ju to velmi unavuje.... ale kedze luki robi chodi do roboty o 7.00 a vracia sa o 18.00, tak to fakt bude na babke...
heh,aj nasa povodna tabulka este stale existuje 😝
@danulka3 ja musim zbalit tasky oddelene, lebo kedze pojdem lezat pred porodom a po porode budem bez malej, tak musim nas pobalit oddelene.
ked ti mam pravdu povedat, ani sama neviem. lebo cunderlik ma chcel nechat uz v pondelok. ked som povedala, ze nemam tasku tak povedal, ze pri buducej kontrole. tu mam 4.8.
plank povedal, ze ma necha doma az do 38.tt
detsky chirurg odporuca tiez 3ˇ8.tt ale ked by bolo nieco so srdieckom chcu ju vybrat hned. takze vobec netusim, ale dufam, ze ma nechaju doma este cely buduci tyzden.....
@ellisabet aj mne bral teraz kultivaciu... som zvedava ako dopadne, ale v zasade je to fuk, kedze ideme sekciou...
@danulka3 je nas o mnoho viac, len sme v sukromnej teme a nechce, alebo nemame cas citat a pisat do obidvoch tem 😅
ale je nas koooooopec so septembrovym terminom 😉
@kuriatko84 nechcem aby to vyznelo zle, ale kazda tema by mohla mat svoju tabulku, lebo potom je kopec mien, ktore tu ani nevidim, necitam a nepoznam..... mna hlavne zaujimaju tie babulky, s ktorymi si pisem tu. v tejto teme.
@kuriatko84 Aha,ja som nevedela,že je aj nejaká súkromná téma,nechodím tu od začiatku,akosi som si našla čas, až keď som ostala doma,takže neviem,čo sa tu dialo.A prečo sú dve septembrové témy?A jedna je súkromná? Nejak tomu nerozumiem,asi som tu krátko.
@zuzuz1 ahoj,vies co?ja tvrdim,ze cele tehu mi nebolo takto dobre ako mi je teraz,uz ma nic neboli,nepicha,takze fajn..a co vy,ako?
@lucia20 tabulku ma v profile zakladatelka temy,ale k tej sa nedotaneme uz..
u nas,co patrime do poradni tehulky,tak bol silny jun a teraz nam hovorili,zevraj na marec je strasne vela tehuliek..nas je tam len par teraz na september
@lucia20 ja som len reagovala na otazku danulky3 ze sa cuduje ze je tak malo septembroviek, tak som jej len chcela dat vediet ze nas je o mnoho viac, nic ine 😉
@danulka3 keby sa ti chcelo prezriet si tuto temu od zaciatku tak by si pochopila preco sa zalozila sukromna tema ale to je na dlho 🙂 ale to sa ti asi nebude chciet tak potom nic 😀
@kuriatko84 Možno raz,keď sa budem ozaj nudiť 😉
@kuriatko84 sak ja som to nemyslela zle....
@lucia20 ved ani ja 😀 😉
@kuriatko84 tak je vsetko v najlepsiom poriadku. 😀
@lucia20 snad si tu nebudu 2 pezincanky vymienat nazory no nie 😀 😀 😀
@kuriatko84 😀 😀 😀 😀 ty si pezincanka??? no ja zomrem... tak to je sila. konecne niekto "od nas". :D

To sa bežne chodí do pôrodnice na poradňu? Mne nič také nespomínal.Asi iný kraj, iný mrav. 😒