icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

danulka3
29. júl 2010

To sa bežne chodí do pôrodnice na poradňu? Mne nič také nespomínal.Asi iný kraj, iný mrav. 😒

danulka3
29. júl 2010

@ellisabet Ináč je super,to nás je tak málo?

ellisabet
29. júl 2010

@danulka3 tolké sa mi ozvali, ak sa ešte niekto ozve doplním. Tá kvalita teraz nie je dobrá, ale bude lepšia potom v konečnej verzii.
Ak máte ešte nejaké návrhy a pripomienky, budem rada, keď mi napíšete, prípadne ak som niečo zle napísala

ellisabet
29. júl 2010

@danulka3 tak mi lekárka povedala, v Ke sa tu robí tak, že posledný týždeň už chodíš do pôrodnice, ktorú si vyberieš

ellisabet
29. júl 2010

myslela som posledný mesiac, nie týžden

gumimaci
29. júl 2010

@danulka3 hej posledny mesiac sa chodi na poradnu tam kde sa chystas rodit.

gumimaci
29. júl 2010

@ellisabet pekna tabulka, pridaj aj mna 🙂 len by si mala doplnit este jedu kolonku. Datum porodu.

lucia20
29. júl 2010

@gumimaci presne ako pise @danulka3. viem, ze lukas bude s luckou bojovat a naopak, neviem preco, ony sa strasne podpichuju. jak dve decka... ale ked treba, tak ich obriadi. zase na druhu stranu deti vydrzia velmi vela. su prisposobivejsie ako dospeli. som to videla raz ked mu vravim, ze na veceru nech im spravi chlieb s dzemom. ked som sa vratila moje deti sice jedli chlieb s dzemom ale bez masla. ale jedli. tak som nechapala. :D
no tak mesiac budu mat jeden cop hore, jeden dolu, nosi si navzajom veci a podobne, ale to preziju. kedze sa mala narodi v auguste, tak hlavna starost prejde na babku, kedze skolka je zavreta a ak vsetko dobre pojde, tak v septembri sme doma a opat to vezmem do svojich oprat. :D len lutujem babku. lebo viem, ze sa 100% postara, lieta okolo nich viac ako ja, lebo sa necha dost "vyuzivat", vzdy ju zlomia, ale viem, ze ju to velmi unavuje.... ale kedze luki robi chodi do roboty o 7.00 a vracia sa o 18.00, tak to fakt bude na babke...

estterka
29. júl 2010

heh,aj nasa povodna tabulka este stale existuje 😝

zuzuz1
29. júl 2010

@estterka jeeej ahoj,,,teba som dllllho necitala... ako sa dari? 🙂

@ellisabet tabulka superrrrr.... 🙂

lucia20
29. júl 2010

@danulka3 ja musim zbalit tasky oddelene, lebo kedze pojdem lezat pred porodom a po porode budem bez malej, tak musim nas pobalit oddelene.
ked ti mam pravdu povedat, ani sama neviem. lebo cunderlik ma chcel nechat uz v pondelok. ked som povedala, ze nemam tasku tak povedal, ze pri buducej kontrole. tu mam 4.8.
plank povedal, ze ma necha doma az do 38.tt

detsky chirurg odporuca tiez 3ˇ8.tt ale ked by bolo nieco so srdieckom chcu ju vybrat hned. takze vobec netusim, ale dufam, ze ma nechaju doma este cely buduci tyzden.....

@ellisabet aj mne bral teraz kultivaciu... som zvedava ako dopadne, ale v zasade je to fuk, kedze ideme sekciou...

lucia20
29. júl 2010

@ellisabet tabulka super, neda sa ti ju sem hodit napriamo. toto si zrejme fotila fotakom, nie? lebo ja som slepa, ja som nieco nevedela vobec precitat....

ja by som doplnila este stlpik datum porodu, realny.

lucia20
29. júl 2010

@estterka a kde je ta tabulka????

v augustovkach je tabulka na sest stran. 😀 😀 😀 august bude asi najsilnejsi mesiac. 😀

kuriatko84
29. júl 2010

@danulka3 je nas o mnoho viac, len sme v sukromnej teme a nechce, alebo nemame cas citat a pisat do obidvoch tem 😅
ale je nas koooooopec so septembrovym terminom 😉

lucia20
29. júl 2010

@kuriatko84 nechcem aby to vyznelo zle, ale kazda tema by mohla mat svoju tabulku, lebo potom je kopec mien, ktore tu ani nevidim, necitam a nepoznam..... mna hlavne zaujimaju tie babulky, s ktorymi si pisem tu. v tejto teme.

danulka3
29. júl 2010

@kuriatko84 Aha,ja som nevedela,že je aj nejaká súkromná téma,nechodím tu od začiatku,akosi som si našla čas, až keď som ostala doma,takže neviem,čo sa tu dialo.A prečo sú dve septembrové témy?A jedna je súkromná? Nejak tomu nerozumiem,asi som tu krátko.

estterka
29. júl 2010

@zuzuz1 ahoj,vies co?ja tvrdim,ze cele tehu mi nebolo takto dobre ako mi je teraz,uz ma nic neboli,nepicha,takze fajn..a co vy,ako?
@lucia20 tabulku ma v profile zakladatelka temy,ale k tej sa nedotaneme uz..
u nas,co patrime do poradni tehulky,tak bol silny jun a teraz nam hovorili,zevraj na marec je strasne vela tehuliek..nas je tam len par teraz na september

estterka
29. júl 2010

@danulka3 lebo sme tu mali neprijemnosti pred nejakym tym casom 😖

danulka3
29. júl 2010

@estterka jaj,nejdem ďalej vyzvedať,nevadí,ja som rada,že si môžem pokecať s niekým,kto vie,ako sa cítim a čo prežívam.

kuriatko84
29. júl 2010

@lucia20 ja som len reagovala na otazku danulky3 ze sa cuduje ze je tak malo septembroviek, tak som jej len chcela dat vediet ze nas je o mnoho viac, nic ine 😉

@danulka3 keby sa ti chcelo prezriet si tuto temu od zaciatku tak by si pochopila preco sa zalozila sukromna tema ale to je na dlho 🙂 ale to sa ti asi nebude chciet tak potom nic 😀

gumimaci
29. júl 2010

@danulka3 ked nebudes mat co robit zacni citat teu od zaciatku 😀 alebo si to nechaj na dlhe zimne vecery 🙂

zuzuz1
29. júl 2010

@estterka hmm ot len rada počujem.. u nás je to podobne akurát že drobec už nevie čo od dobroty 🙂 najradšej by sa mi napchal celý pod rebrá asi.... 🙂

inak našla som aj ja našú starú tabulku... 🙂 sranda---

danulka3
29. júl 2010

@kuriatko84 Možno raz,keď sa budem ozaj nudiť 😉

estterka
29. júl 2010

@danulka3 ale ano,vsak o tom to je.ja som si tu u nas nasla tehu kamosku,no nepytaj sa aka radost..termin ma o dva tyzdne skor a dokonca byva par domov od nas,pre mna tuto daleko od domu fakt super,lebo v podstate nase deti budu vsetko naraz prezivat a nebudem sama kocikovat 😎

estterka
29. júl 2010

@zuzuz1 musim odklopat,ale nasa sa pod rebra nedostala zatial..ale tiez si tam tancuje statocne🙂ale to je len dobre,to znamena,ze vsetko je tak,ako ma byt 😉 uz nam malo zostava,par tyzdnov a budeme mat ine problemy 😀

lucia20
29. júl 2010

@kuriatko84 sak ja som to nemyslela zle....

kuriatko84
29. júl 2010

@lucia20 ved ani ja 😀 😉

lucia20
29. júl 2010

@kuriatko84 tak je vsetko v najlepsiom poriadku. 😀

kuriatko84
29. júl 2010

@lucia20 snad si tu nebudu 2 pezincanky vymienat nazory no nie 😀 😀 😀

lucia20
29. júl 2010

@kuriatko84 😀 😀 😀 😀 ty si pezincanka??? no ja zomrem... tak to je sila. konecne niekto "od nas". :D