♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
babenky, uplne viem o com pisete.... ja som mala tiez taketo pocity pri prvom porode.... nie ze joj porod, ale co bude po nom... nebojte sa, to su prirozdene obavy, lebo citite zodpovednost, ono vsetko pride samo a materinske city vas budu viest spravnou cestou....
J a som mala prvé dva pôrody fakt že super rychlovka,ale teraz sa nejak obávam 😀
ja este nie som vo faze, ze myslim na porod... skor si predstavujem ako bude mala vyzerat, ako si ju prvykrat priviniem k sebe, ako bude papkat mliecko... strasne sa tesim na ten prvy kontakt
Ja sa tiež skôr bojím toho, čo bude po pôrode ako samotného pôrodu. Veď koľko žien pred nami to zvládlo, tak musíme aj my.
Dnes som bola na poradni a pýtala som sa na to pichanie v hornej pravej časti brucha, tak presne v tom mieste, kde ma to bolí, mám maternicu a tlačí mi na žalúdok, žlčník aj pečeň. Vraj nemám dlho sedieť ani byť skrčená, lebo potom ma to bude bolieť. Že sa s tým nič nedá robiť len vydržať do konca. Našťastie už iba týždeň budem chodiť do roboty a potom materská 🙂
Babule, mate aj oblecko velkosti 50? Alebo je to zbytocne kupovat?
zbytocne
vdaka,aj som si myslela,len som dumala,ci aspon jedny dupky nemam kupit pre istotu.. 🙂
M ymáme všetko od 56 menšie som nekupovala ani sa nechystám
@lucia20 ved to som aj myslela,ze ked tak maximalne v porodnici a par dni doma budu vyuzitelne..mame zopar veciciek oznacenych ako new born, neviem,ci su take velke (teda male 🙂 ) ako nasa 50, ale bude musiet byt dost...
Vcera sme vesali dalsiu varku a manzel len krutil hlavou, ze ved toho mas aspon na tri roky, ja mam jedno tricko a je dobre...tak aby ste vedeli, moj muz chudak ma iba jedno tricko 😀
@lucia20 jeej, aj u vas su to vsetko zbytocnosti?? 😀 nase dieta by kludne hole a bose mohlo byt, hlavne nech uz ziadne haraburdy domov nevlacim..minuly vikend sme sa pochytili,lebo som konecne chcela ist kupit komodu...vraj ci tak skoro...tak som sa na to vykaslala a teraz mame pozehlene vecicky vsade,lebo ich nemam kam dat..tak zazeral,no nepovedal nic 🙂
tak ja tomu mojmu iba oznamim, ze mi ma ist na postu pre zasielku, alebo co treba kupit v Raci v Brendone kedze tam ma blizko pracu... 😀 netvari sa sice nadsene, ale ani neprotestuje. Len sa ma vzdy spyta ked nieco donesiem domov ze na co to sluzi a kolko ho to stalo 😀 😀 😀
@janica81 @elixia @lucia20 heh tusim tych nasich "jedna mater mala" 😀 😀 😀 Miro sa dnes rozhodol uvarit bryndzove halusky. Po 2 1/2 hodine vysiel vitazoslavne z kuchyne, s 2 kilami!!! halusiek.( to budeme jest veeelmi dlho). Kuchyna vyzera ako by ju mesiac nikto neumyval. Polovica riadov vytiahnuta a cela linka spinava od zemiakoveho cesta 🙄 nechapem... 😅
ked ten moj vari,tak menej neporiadku spravi ako ja ked som za sporakom 😀 ale zato posledne dni,ked nieco potrebujem,nech spolu upraceme,tak jak 5 rocne dieta sa sprava..najprv to musi spravit,potom to,potom radsej zo psom ide..a takto mu trva 3 hodiny,kym sa k tomu odhodla.. 😠 😀
@gumimaci ale uvaril... 🙂
SOm sa celkom potesila,ze to nie len u nas na vsetko mame cas..my ani meno este nemame preto,lebo este je cas...a teraz ma nervy zakazdym,ked sa niekto opyta,ako sa bude volat..ze co sa vsetci vypytuju... 😀
@andelik8 u nas napodobne...zvycajne ked nieco chcem,prva otazka a to potrebujes? a druhou ma dorazi a to teraz? No potom mi uz netreba nic a dva dni ticha domacnost.. 🙂 Tak skoncila aj debata o komode..
Budeme mať dievčatko 😀 som sa dneska dozvedela 😀
no ja dievčence mám dneska nabehane kilometre.....s dcerkou na prechadzku....predtym sa vycikám..prejdem par krokov..a už tlači ma spodok na cikanie.ale tá veľkááááá prechadzka mi prospela.ja musim byt nejak stále v pohybe.ešte som dokonca aj včera stihla mat menšiu koliziu s autom.ešteže nič vážne.ale som sa riadne vylakala.tak som si úž povedala že obmedzim dlchšie cesty autom.kultivaciu mám za sebu-teraz len čakat na vysledky.doki mi povedal že si mysli že to bude polovica augusta-zaujimave hovoril mi to aj pri prvej a opak bol pravdou.tak necham,e sa prekvapit.
Ja som bola dneska u dr.,dala mi atb.,kvoli zlemu steru 😠

@zuzuz1 tak ono co zmenis pocas porodu,to dieta vyjst von musi,nebudeme mat moc cas rozmyslat a lutovat sa..proste tam uz nebude ina moznost ako porodit..
@elixia urcite,ak ti povedali,ze poradia,tak sa treba na nich obratit 😉