♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ja mám 10obyčajných a 10 farebných,snad vystačí....ked nie dokúpime podľa potreby 🙂
@lucia20 a vy ako napredujete je vsetko ok s vami? kedy bude dalsi ultrazvuk? ja asi dalsi az o dva tyzdne ... 😖 skoda moj lekar ide na dovolenku. jedine zeby sme to tento tyzden stihli ... ale na kontrole som uz bola trosicku otvorena ze na spic prsta. tak som zvedava co povie v stredu snad cipok este drzi aspon dva ci tri tyzdne 😉
ja planujem kojit, mam 2 flasky plastove, avent, pre istotu nutrilon a sterilizator do mikrovlnky, plienky planujem pouzivat pampersky/ babyloveky z DMky, ale mam latkovych asi 24, po babo, na grcku, pod postolky, atd
My by sme tiež chceli kojiť čo najdlhšie,ale fľašky máme pre náhodu 🙂
a ked to nasi chlapi nezvladnu, mame kamosky
@brulka "cipok" 😀 myslis krcok, nie??? no s nami nic noveho. posledne info som ti dala. zajtra mam alfafetaproteiny- odbery a pasy... a v stredu uzv a poradnu...
@gladiola vraj nie je dobre mat doma nutrilon, lebo pri prvej laktacnej krize maju mamicky tendenciu sklznut a dat UM. vzdy si povies, ze sak iba raz ale potom sa uz babatko dava na materske tazko....
my sme mali s katkou takuto krizu a keby som mala doma UM, tak zrejme by som jej ho dala, ale takto sme sa snazili a trapili a nakoniec sme naozaj prekonali a kojili dalej...
@brulka tiez sa priklanam k nazoru nemat doma UM pre istotu...ani flase by som asi nekupovala,keby na ne nebola taka dobra akcia.
Delozny cipok je urcite nespisovny a neslovensky vyraz...deloha je maternica po cesky nie?
@lucia20 Lucka vy ako? Mne dnes zacalo lepit,ze nakoniec aj my pojdeme cisarskym...
@elixia no to mas pravdu 😉 moja mama je polocech a cechizmov pouziva nasa rodina asi dost. to som tak raz dostala od slovencinarky riadnu priucku ked som sa isla OMLUVIT ku katedre lebo som bola chora a nemala som domacu ulohu 😀 😀 😀
inak babo sa moze este do 35 tyzdna otocit tak nezufaj. sestre sa synator otocil dokonca az v 36-tom tyzdni. strasne sa tesila a nakoniec mala taky dlhy porod a maly zle zostupoval ze museli po 16 tich hodinach robit stejne sisarsky. tak sa nad tym netrap to nikto nevieme ako porod pojde. mozno nas pojde cisarskym viacej ako si myslime. a ty cakas dievcatko ci chlapceka?
@brulka chlapec by mal byt... no hej, stale dufam,co ine mi aj zostava nie? 🙂
@lucia20 tak drzim palce, nech dobre dopadnu...teda v ramci moznosti samozrejme 🙂 Ja viem,ze to nie je ziadna tragedia, v podstate pre mna by bolo aj lepsie keby som o tom vedela uz dopredu..ja vzdy potrebujem byt tak nejak psychicky pripravena, nemam rada take nahle zmeny...musim sa so vsetkym vnutorne stotoznit..asi aj preto som chcela vediet pohlavie 😀
@elixia no ved uvidime. ale aspon budeme vediet na co sme..... budeme vediet ci je to zhubne alebo nie. aspon na 90%.
no tka s tym pohlavim tak to mas pravdu, ale zrejme sa uz babatko neukaze... ak sa teda neotoci....
boze baby ta moja dcera dnes skusa moju trpezlivost... asi jej jednu capnem a zaspi ako batola. 😖

@brulka My sme používali Aventky a aj teraz sme kúpili pre náhodu