♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ahojte dievčatá,idem si vás prečítať,včera som nemala vôbec čas sadnúť k pc.
@brulka ahoj,ja mám tiež dve veľké a dve malé fľašky-umelé.Pri staršej dcérke som mala sklenenú a keď som chcela,keď bola trochu väčšia,aby si ju podržala,tak bola pre ňu moc ťažká.
Ozaj,aké výhody majú tie Avent fľaštičky? V čom sú lepšie od ostatných? Vidím,že veľa báb používa tieto aventky,nejde len o značku?
Ahojte
@danulaka3 ja mam napr. Avent iba preto,ze boli v dobrej akcii, nejake boli spolu so sterilizatorom a este som kupila tu novorodenecku sadu...tiez za polovicu...tak ja osobne iba preto Avent 🙂
Vidite, som sa zabudla na poslednej kontrole opytat,ako je to s lekarom tu...ci dieta bude automaticky zaregistrovane tam,kde matka,kedze tu pediatrov nemaju...teda nie na bezne vyzetrebua a kontroly...
@sjusiquatro ja mam asi 4O zdedenych od segry a zopar novych , kupovat uz nebudem
aj ja mam aventky, sterilizator ani ohrievač som nekupovala...
baby neviete nejaky dobry shop na perinky - teda obliecky, mantinel do postielky a prebalovaciu podlozku na komodu?
@hobit ja som objednavala odtialto http://www.e-mama.sk/index.php?id=shop&kat=sady...
dobre ranko 😉
@danulka3 ja uvazujem o tychto MAM. neviem aka je to cena, asi tiez nie velmi lacne ale vraj su velmi dobre.
http://www.amazon.de/MAM-Babyartikel-28601803-S...
potom tam maju este doppelpack pre deti od 4 mesiacov a to podla mna dost dobra cena za dve ci ???
http://www.amazon.de/MAM-Babyartikel-66357426-B...
a dudliky som pozerala k tym flasiam stoja tak 4 eur tiez dva, takze jeden za dve eur sa mi nezda zle. 6 flasi aj s nahradnymi dudlami by vyslo 30 eur.
ale pozriem aj tesco a dm ako sa mi pozdavaju tie a kolko stoja 🙂
@hobit a este mozno pozri brendon na racianskej tam vela bab kupuje vybavicku aj ja sa tm chystam poziet 😉 len vobec neviem co vsetko tam maju 😅
http://www.brendon.sk/Products/List?storetype=s...
ja som mantinel do postielky kupila v ikeii - mne sa paci ten zo zvieratkami aj na stenu take nalepky som kupila 😉
flasky: mam rozne druhy, ale v podstate zalezi od cumla. Moja chce len cumle s nazvom Lovi. Tie su aj usposobene aby babo zbytocne nevtahovalo vzduch. Avent cumle u nas nesli.
Sterilizator mam, lebo v tom vyvaram, flase, cumle, hracky...je to rychle a bezbolestne.
Ja vam odporucam nekupovat sady flasiek rovnakej znacky, moze sa stat ze babatku vobec nebude vyhovovat a nakoniec to budete mat v skrinke. Najjednoduchsie je kupit nejaky kus vyskusat ci vyhovuje a potom riesit vo velkom.
Mne tak doma stoja styri plus dalsich 6.... 😀 😀
Ja som si kupovala aj odsavacku avent takze flaska bola k tomu.
@iron to ma asi pravdu s tymi sadami 🙂 najprv vyskusame a potom dokupime viacero flias. to som totiz pocula ze niektore babatka su priebercive 😀
a vidim z to je uz tvoje druhe a tak skoro po sebe 😵 to bude u vas veselo uplny babinec. dufam ze vasa linduska bude v noci pekne spinkat aby mamina mala silu na starostlivost o dvoch takych malickych certikov 🙂
sestra ma totiz 14 mesacny rozdiel ale obe babatka jej uzasne spinkali a boli dobrucki tak to super zvladala ale inak to musi byt dost narocne 😉 skoro dvojicky mat doma 🙂 !!! drzim palceky !!!
@hobit - ahoj, ja som kupovala tu: www.pampyshop.com a som spokojna s tym co mi prislo
ahojte,ja mám fľašky z tesca,nestáli veľa a ak nebudú vyhovovať aspoň mi nebude ľúto ich vyhodiť.Ak budete prikrmovať,budete používať fľašku,alebo striekačku,či lyžičku? Neviem,či mám kúpiť. A ešte jeden "problém" riešim,aké plienky sú najlepšie.My sme kúpili Sleep and play, sú z Pampers najlacnejšie,ale rozmýšľam,či by neboli vhodnejšie tie premium care.Vy ste, čo kupovali?
Danulka3 to dokrmovanie by aj mna zaujimalo celkom..viem,ze urcite nie z flase, lebo by babo potom nechcelo prsnik..ale ako teda? Ked bude pit nejakych 100-150 ml,tak lyzickou?? Este ta striekacka sa mi pozdava...
vraj v lekarnach niekedy maju aj taku "davkovacku" co byva pribalena k detskym syrupom... cize to nema tu nasadku na ihlu ako striekacka, len dierku a pre babo je to lepsie.
maminky, co ste si zabalili alebo zabalite do porodnice ako oblecko pre male na ceestu domov. Bude september tak tazko odhadnut ci bude teplo alebo zima...
dakujem :D rozmyslam podobne

@elixia
@gumimaci ja viem, ze zo srandy. ved vydrz jej bude fakt v zivote dobra, len nie v placi... :D lebo to ju asi do jej 18-tky patkrat zahlusim. :D
no keby nasa babka tolko nerozmaznavala, tak by bolo lepsie. ale podla nej som despoticka mama. asi zabudla aka bola na nas. :D