♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
aj ja som manželovi nachystala aj hrubšie aj tenšie,donesie všetko a potom z toho povyberám podľa počasia.
@lucinka83 nooo... z porodky bolo na zozname nakazane: rukavicky, ponozky, ciapocka, plienky latkove 4x, plienky jednorazove 30x, a posledny riadok bol: oblecenie pre babatko 🙂 tak som zbalila 2x body s dlhym 2x s kratkym rukavom, polodupky, jedno tenke pyzamko a jedno hrubsie... v tom hrubsom ju ale asi poveziem domov, lebo sa mi neskutocne paci a bude v nom krasna 😀 toto: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/andelik8/alb...
Tak ja mám nachystane body s dlhým rukávom,poldupky,čiapočku,overal trošku hrubší zamatovy ak by bolo chladnejšie dame ho ak nie tak len tie body a poldupky
áno na cestu z porodky,v žiline dávajú všetko erárne,zbytočne nosiť,ešte by sa mi tam niečo stratilo,keby som si doniesla svoje 😠
ale ozaj neviem,či to je dobré,chytá má panika,žeby som ešte niečo dokúpila?Nepoznáte nejakú dobrú stránku na detské oblečenie?
Už ste čítali že od januára sa na 90% ruší priplatok tych 600 neviem koľko presne eur pri narodení prvých 3 detí?No a meni sa aj výška rodičvského prispevku jednotne pre všetkych 180-190eur
No ale ma teší že dostanem tych 600
@andelik8 no ja osm bola dnes s mm pozret na prehliadke v ruzinove... a aj oni maju na stranke napisane ze pribor misku a pod. som sa opytala na to bo sa mi to zdalo trosku pritiahnute za vlasy a sestricka na mna kukala jak keby som spadla z jahody... ze naco??? tak dik reku...je lepsie sa presvecit aj o takychto hlupostiach ako je svoj pribor apod. napr. priamo niekoho na kramaroch alebo si tu najdi temu mamy z kramarov a opytaj sa... ja si teda ziadne take neberem...
@anetaadam Aj ja som to videla v správach,dobrá správa je,že ten príspevok ešte dostaneme,ale mne to robí veľký škrt cez rozpočet,lebo som chcela ostať doma pri malom do tých dvoch rokov s tým rodičovským 279e,ale takto,ak to bude o 100eur menej,tak neviem,neviem.Aj ja si uvedomujem,že šetriť treba,ale prečo zrovna na mamičkách na materskej 😠
@danulka3 veeelmi riesis moja 🙂 snad este viac ako ja 😀
Ja sice este nemam oblecko zbalene,ale planujem 2-3 overaliky (tu nic nedavaju erarne), body s dlhym rukavom (s kratkym ani nemame), dupky, svetrik, ciapocku, rukavicky...no a potom mame zavinovacku do vajicka, pripadne este deku keby bolo veeelmi zima.

@andelik8 a co si Rebeke zabalila konkretne? Podobnu zostavu ako gladiola?