♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
vobec netusim co to je....ale pristup niektorych lekarov by som zahrabalôa pod ziernu zem....toto je profesional ktory ma pomahat ludom?! 🙄
caute holky, bola som prave na UZV a ze male ma 3 kila a posun terminu z nejakeho 10. sept na 28. august???? to je asi haluz, ze? kamoska mala origos termin 4.8., ale strasili ju, ze to moze prist aj 9. jula. teraz to u nej vobec nevyzera este na porod, tak akoze nemchapem ???
@gladiola podla velkosti zodpoveda male, ako keby si mala termin v auguste, ale uz ti ho neposunu. proste to vyzera na vacsie babo. stale sa budu drzat datumu, ktory ti vysiel cca v 12tt na sone, ten je najpresnejsi. a aj ked je babo vacsie, kludne mozes rodit aj 20teho septembra. ja som mala tiez vacsiu babu, a nakoniec sa 8 dni po termine narodila, aj ked mi tiez ku koncu vychadzal skorsi termin.
pomooooc, tak to ma budu nastrihavat, auauauaa
@gladiola no ak ides rodit na sr, tak by ta nastrihli, aj keby malo 3kg. preto som nechcela rodit tam, ale tu v irsku. dcera mala 4.2kg a som bez nastrihu a bez jedineho stehu. co je dokazom toho, ze na sr to robia doktori len alibisticky, proste sa im nechce "paprat" s nejakou masazou hradze.
@ladywitch26 Presne tak to je,nikomu sa nechce parať s masažou,len rýchlo odrodiť a dovidenia 😠
@anetaadam ved to, odrodit rychlo. aj porod chce svoj cas, to nie je o tom, aby bolo dieta vonku na tretie zatlacenie.moj porodnik videl, ze mala je asi riadny macko, ze to bude trvat dlhsie, tak ma nikam nesuril. tlacila som skoro hodinu a pol! a on za ten cas masiroval. bolelo to sice ako svina, ale nestoji ti to za ani jediny steh? s muzom sme nemali problem na prvy pokus o "manzelske povinnosti" uz 4 tyzdne po porode, kamoska s jazvou, vraj pekne zrastenou a zahojenou mohla zabudnut na pol roka.
@ladywitch26 Ja som mala síce pár stehou nejaké 3,ale sex tiež v pohode
@gladiola ja som sice nastrih nezazila, ale trva to v podstate len sekundu, navyse to robia pocas kontrakcie, tak to niekedy nemusis ani postrehnut. sitie trva dlhsie, to uz moze byt citit, ale podla mna najhorsie bude to cikanie. mala som taku minitrhlinku po stanke. ale doktor povedal,ze je to len povrchove a tak mala,ze to ani jeden steh na to netreba. no ale co som si uzila....prakticky je to otvorena rana, moc je slany, cize nasyp si sol do rany....zasadne som chodila cikat do sprchy pod tecucu vodu, do zachodu som proste tu bolest nezvladala. a to som mala trhlinku fakt par milimetrov. teraz si predstav par centimetrove sitie...a kedze pri kojeni potrebujes do seba liat litre a litre tekutin, aby sa malo z coho tvorit to mlieko, tak chodis na wc dost casto.
@ladywitch26: Pane Boze, ochran ma
@gladiola neboj, prezijes, male len otvori tie krasne ocka a bude ti vsetko ostatne jedno 😉
Ahojte, viete mi niektorá poradiť kam treba ísť nahlásiť, keď bude mať malý cudzie krstné meno?kamoška ma vystrašila , že mám ísť na matriku a vraj to stojí 5tisíc, to je strašná suma... 😒
Nie je registrované na SR, fuuu to je fakt veľa 😖
ďakujem, dnes sa chystám na matriku kvôli určeniu otcovstva, tak sa skúsim tam opýtať 😕

ahojte kocky...lucia a to vies isto ze mala to ma?? na 100% ? nepomylili sa?