icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

vejinka
3. aug 2010

ahojte kocky...lucia a to vies isto ze mala to ma?? na 100% ? nepomylili sa?

gumimaci
3. aug 2010

@lucia20 ja myslim, ze ani nebude. 😉 to bolo len na margo tych vysetreni a pristupu.

vejinka
3. aug 2010

vobec netusim co to je....ale pristup niektorych lekarov by som zahrabalôa pod ziernu zem....toto je profesional ktory ma pomahat ludom?! 🙄

gumimaci
3. aug 2010

@vejinka pre nich to je hlavne praca, mna skoro porazilo, ked som lezala na UZV a stali nadomnou dvaja lekari a bavili sa ako by som tam nebola, ze kolko mam casu na vysetrenia a potom pripadne na prerusenie 😒 proste to beru tak automaticky...

vejinka
3. aug 2010

@gumimaci joj ved by som ich tam pozabijala od jedu 😅

lucia20
3. aug 2010

@vejinka vieme to na sto %-. bud je to teratom, v co sa modlime alebo horsi pripad miecha... 😖

@gumimaci ak by to bol teratom a prezije operaciu tak nema dovod byt postihnuta...

@gumimaci vies kolkokrat a kolko papierov na prerusenie sme mali my??? skoro kazdy to odporucal. mimo kramarov....

lucia20
3. aug 2010

@vejinka mozem ti povedat, ze v tej chvili si v takom soku, ze sa nezmozes na slovo. ja az ked som to riadne predychala a utriedila si myslienky v hlave, tak som bola schopna s lekarmi komunikovat a pytat sa. dovtedy som len zadusivo plakala.

vejinka
3. aug 2010

@lucia20 to ti verim...neboj sa bdue vsetko v poriadku..ja letim spat

lucia20
3. aug 2010

@vejinka dobru...

gladiola
4. aug 2010

caute holky, bola som prave na UZV a ze male ma 3 kila a posun terminu z nejakeho 10. sept na 28. august???? to je asi haluz, ze? kamoska mala origos termin 4.8., ale strasili ju, ze to moze prist aj 9. jula. teraz to u nej vobec nevyzera este na porod, tak akoze nemchapem ???

ladywitch26
4. aug 2010

@gladiola podla velkosti zodpoveda male, ako keby si mala termin v auguste, ale uz ti ho neposunu. proste to vyzera na vacsie babo. stale sa budu drzat datumu, ktory ti vysiel cca v 12tt na sone, ten je najpresnejsi. a aj ked je babo vacsie, kludne mozes rodit aj 20teho septembra. ja som mala tiez vacsiu babu, a nakoniec sa 8 dni po termine narodila, aj ked mi tiez ku koncu vychadzal skorsi termin.

anetaadam
4. aug 2010

Najpresnejší je termín podľa prvého uz, aj sa toho držia.Tak nebude mať 3 kg ale 4 😉
@gladiola

gladiola
4. aug 2010

pomooooc, tak to ma budu nastrihavat, auauauaa

ladywitch26
4. aug 2010

@gladiola no ak ides rodit na sr, tak by ta nastrihli, aj keby malo 3kg. preto som nechcela rodit tam, ale tu v irsku. dcera mala 4.2kg a som bez nastrihu a bez jedineho stehu. co je dokazom toho, ze na sr to robia doktori len alibisticky, proste sa im nechce "paprat" s nejakou masazou hradze.

anetaadam
4. aug 2010

@ladywitch26 Presne tak to je,nikomu sa nechce parať s masažou,len rýchlo odrodiť a dovidenia 😠

gladiola
4. aug 2010

@anetaadam: prosim o pravdu: co boli viac: nastrih, zositie, cikanie

hobit
4. aug 2010

@tothova5a dakujem

ladywitch26
4. aug 2010

@anetaadam ved to, odrodit rychlo. aj porod chce svoj cas, to nie je o tom, aby bolo dieta vonku na tretie zatlacenie.moj porodnik videl, ze mala je asi riadny macko, ze to bude trvat dlhsie, tak ma nikam nesuril. tlacila som skoro hodinu a pol! a on za ten cas masiroval. bolelo to sice ako svina, ale nestoji ti to za ani jediny steh? s muzom sme nemali problem na prvy pokus o "manzelske povinnosti" uz 4 tyzdne po porode, kamoska s jazvou, vraj pekne zrastenou a zahojenou mohla zabudnut na pol roka.

anetaadam
4. aug 2010

@gladiola Nástrih asi ani nie,lebo ked náš kontrakcie tak to moc nevnímaš,podľa mna asi to šitie je také nepríjemne ale dá sa to vydržať lebo už myslíš len na to bábo čo je na svete.Cikanie uplne v poho 😉

anetaadam
4. aug 2010

@ladywitch26 Ja som mala síce pár stehou nejaké 3,ale sex tiež v pohode

ladywitch26
4. aug 2010

@gladiola ja som sice nastrih nezazila, ale trva to v podstate len sekundu, navyse to robia pocas kontrakcie, tak to niekedy nemusis ani postrehnut. sitie trva dlhsie, to uz moze byt citit, ale podla mna najhorsie bude to cikanie. mala som taku minitrhlinku po stanke. ale doktor povedal,ze je to len povrchove a tak mala,ze to ani jeden steh na to netreba. no ale co som si uzila....prakticky je to otvorena rana, moc je slany, cize nasyp si sol do rany....zasadne som chodila cikat do sprchy pod tecucu vodu, do zachodu som proste tu bolest nezvladala. a to som mala trhlinku fakt par milimetrov. teraz si predstav par centimetrove sitie...a kedze pri kojeni potrebujes do seba liat litre a litre tekutin, aby sa malo z coho tvorit to mlieko, tak chodis na wc dost casto.

gladiola
4. aug 2010

@ladywitch26: Pane Boze, ochran ma

hobit
4. aug 2010

@tothova5a tie su krasne...a presne rozmer, ktory potrebujem...normalne ani neviem vybrat 🙂

anetaadam
4. aug 2010

@gladiola Aj vás všetko bolí,tlačí,pychá a neviem čo všetko.Niekedy sa cítim jak by šlo to dieťa už vypadnuť 😀

ladywitch26
4. aug 2010

@gladiola neboj, prezijes, male len otvori tie krasne ocka a bude ti vsetko ostatne jedno 😉

liliana82
4. aug 2010

Ahojte, viete mi niektorá poradiť kam treba ísť nahlásiť, keď bude mať malý cudzie krstné meno?kamoška ma vystrašila , že mám ísť na matriku a vraj to stojí 5tisíc, to je strašná suma... 😒

anetaadam
4. aug 2010

@liliana82 Ak není registrované na slovensku stoji fakt toľko,alebo aspon to toľko

liliana82
4. aug 2010

Nie je registrované na SR, fuuu to je fakt veľa 😖

anetaadam
4. aug 2010

No ale musiš si to vybaviť dopredu pokiaľ viem
@liliana82

liliana82
4. aug 2010

ďakujem, dnes sa chystám na matriku kvôli určeniu otcovstva, tak sa skúsim tam opýtať 😕