♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@panki o tom príme som práveže mimo bo hovorila to tak desne v skratke, ze som nestihla reagovat... a to sme sa to spytali este osobitne...@gladiola mohla by si mi to este raz popisat? ona ta sestricka hovorila nieco o dvera č. 53 ale take tam ani za svet neboli... dufam ze sme boli na spravnej chodbe... bo v ruzinove som bola teraz asi 2.krat v zivote... ach jaj...
@zuzuz1: aha, ty hovoris o inom prijme, taaaakze, ked ta to chyti cez pracovny den v uradnych hodinach, ides do polikliniky, co je hned pri nemocnici, taka nizka, nie ta vyssia bezova 5 posch, ta nizsia, c.d. 53. Ak ides na pohotovost, ta je v nemocnici (13 poschodova budova). Na pohotovost sa dostanes bud hlavnym vchodom, smerom k vytahom, doprava prve dvere alebo v noci alebo cez vikend sa tam dostanes iba zboku zlava po chodbe az na koniec, tie iste dvere, pri vytahoch
asi ano, ale ruku do ohna za to nedavam, len prst
Baby ako často teraz chodíte k dokimu? Lebo ja som bola na poradni minulý pondelok, t. j. 26.7. a kázal mi prísť až 24.8. na kontrolu, niekde som čítala, že teraz by sa malo každé dva týždne chodiť, nie?
No ja som bola 22.7 prisť mam okolo 15-20.8,no a potom už každý týžden
@anetaadam vies tohto sa bojim v kazdej nemocnici ci si tam alebo tam mozes natraft zrovna na tu zlui smenu a nepochodis vobec.... ale tak dufam ze ked je moja doktorka tam rodinna znama tak dufam ze problemy nenastanu a dohliadne na nas....dufam ze malinke babo je v poriadku....🙂
Ono tie prietoky sa robia preto od 30tt,aby sa zistilo či ide dostatok živín pre bábätko cez pupočník.Ak nie tak sa to rieši,ale čo by chcel na konci tehotenstva riešiť. 😖
@lunana ahoj prosim ta kde si kupila tie nalepky macka pu??v knihkupectve??
@sjusiquatro kúpila som ich v papiernictve v Dafferi
@lunana a kolko stala jedna??
@sjusiquatro asi 1 EURO
@matka24 ahoj, ja som s cunderlikom maximalne spokojna a mozem ti povedat, ze je to asi jediny doktor, ktoremu 100% verim a velmi mi za toto tehu pomohol. prave sme vraveli, ze ak urcil malej diagnozu, tak ked sa narodi, tak mu kupime veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkyyyyyyyy darcekovy kos... :D

@gladiola nestresuuuj, babo sa aj tak narodi,ked ono uzna za vhodne, nech si doktori pocitaju co chcu 😀 ako baby uz pisali, najpresnejsie sa termin urcuje hned na zaciatku, na konci uz kazde rastie inou rychlostou 🙂
Nastrihu sa mozes pokusit predist aj masirovanim hradze, tusim od 36. tyzdna by sa malo...nerozmyslala si nad tym? Iste, nikto ti nic nezaruci,ale aspon nieco pre to urobis a zaberie to par minut denne...
@lucia20 citam,ze vcera ste sa vela nedozvedeli, tak hadam dnes budu mudrejsi,drzim palce 🙂
To vazne tolko stoji ta registracia??? 😕 😕 To bude mat teda drahe meno 😀