icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

elixia
4. aug 2010

@gladiola nestresuuuj, babo sa aj tak narodi,ked ono uzna za vhodne, nech si doktori pocitaju co chcu 😀 ako baby uz pisali, najpresnejsie sa termin urcuje hned na zaciatku, na konci uz kazde rastie inou rychlostou 🙂
Nastrihu sa mozes pokusit predist aj masirovanim hradze, tusim od 36. tyzdna by sa malo...nerozmyslala si nad tym? Iste, nikto ti nic nezaruci,ale aspon nieco pre to urobis a zaberie to par minut denne...

@lucia20 citam,ze vcera ste sa vela nedozvedeli, tak hadam dnes budu mudrejsi,drzim palce 🙂

To vazne tolko stoji ta registracia??? 😕 😕 To bude mat teda drahe meno 😀

zuzuz1
4. aug 2010

@panki o tom príme som práveže mimo bo hovorila to tak desne v skratke, ze som nestihla reagovat... a to sme sa to spytali este osobitne...@gladiola mohla by si mi to este raz popisat? ona ta sestricka hovorila nieco o dvera č. 53 ale take tam ani za svet neboli... dufam ze sme boli na spravnej chodbe... bo v ruzinove som bola teraz asi 2.krat v zivote... ach jaj...

gladiola
4. aug 2010

@zuzuz1: aha, ty hovoris o inom prijme, taaaakze, ked ta to chyti cez pracovny den v uradnych hodinach, ides do polikliniky, co je hned pri nemocnici, taka nizka, nie ta vyssia bezova 5 posch, ta nizsia, c.d. 53. Ak ides na pohotovost, ta je v nemocnici (13 poschodova budova). Na pohotovost sa dostanes bud hlavnym vchodom, smerom k vytahom, doprava prve dvere alebo v noci alebo cez vikend sa tam dostanes iba zboku zlava po chodbe az na koniec, tie iste dvere, pri vytahoch

zuzuz1
4. aug 2010

@gladiola no nieco o nizkej budove tam splietala... aj o tych uradnych hodinach... takto sa ta spytam... mozem ist hockedy na tu pohotovost? daju mi tam to co potrebujem (nech je to uz papier akykolvek)?

gladiola
4. aug 2010

asi ano, ale ruku do ohna za to nedavam, len prst

zuzuz1
4. aug 2010

🙂 aha... aj tak diky... ved sa tam pojdeme este raz potulat koli poplatkom tak snad tam nieco poriesime.... 🙂
@gladiola

gladiola
4. aug 2010

@zuzuz1: potom pokladna, kde zaplatis za epi a za osobu pri porode je tiez tam kde je pohotovost, zvonku ides zprava a hned ako vojdes dnu sup dolava za roh, beru aj kreditky

lunana
4. aug 2010

Baby ako často teraz chodíte k dokimu? Lebo ja som bola na poradni minulý pondelok, t. j. 26.7. a kázal mi prísť až 24.8. na kontrolu, niekde som čítala, že teraz by sa malo každé dva týždne chodiť, nie?

anetaadam
4. aug 2010

No ja som bola 22.7 prisť mam okolo 15-20.8,no a potom už každý týžden

kveta
4. aug 2010

@lunana Už mesiac chodím každé dva týždne a od 16.8 budem každý týždeň.

matka24
4. aug 2010

@anetaadam vies tohto sa bojim v kazdej nemocnici ci si tam alebo tam mozes natraft zrovna na tu zlui smenu a nepochodis vobec.... ale tak dufam ze ked je moja doktorka tam rodinna znama tak dufam ze problemy nenastanu a dohliadne na nas....dufam ze malinke babo je v poriadku....🙂

lunana
4. aug 2010

@anetaadam takže to vychádza tak ako mne
A už ste boli na prietokoch? Mňa má poslať toho 24.8.

matka24
4. aug 2010

@lucia20 mozem sa opytat??? ako si spokojna s doktorom cunderlikom???

danulka3
4. aug 2010

@gladiola Aj mne tie termíny lietajú hore dole,raz o 9 dní neskôr,potom,že je väčší,takže skôr,pre nich je rozhodujúci podľa PM

danulka3
4. aug 2010

@anetaadam už som sa zľakla,že som sama,ja už sama sebe zavadziam,nohy opuchnuté a ruky ani nehovorím,palce riadne neohnem

danulka3
4. aug 2010

@lunana ja som bola minulý štvrtok,mám prísť za dva týždne,potom každý týždeň a zajtra idem na tie pásy do nemocnice

zuzuz1
4. aug 2010

@gladiola no pokladnu sme nasli... tam sme boli... je to niekde tam teda? aaaaaaaaaaaaaa som z toho jeleeeeeeeeen :(

anetaadam
4. aug 2010

@lunana My sme už boli na prietoky toho 22.7

anetaadam
4. aug 2010

@danulka3 Mne práve že vôbec neopúchajú ani nohy a ruky tiež nie,čo sa aj čudujem,lebo pri prvých dvoch detičkách som bola opuchnutá

lunana
4. aug 2010

@anetaadam tak u mňa si dáva na čas 😅

anetaadam
4. aug 2010

@lunana No asi,prietoky sa robia už od 30 týždna ak sa dobre pam 🙂 ätám

anetaadam
4. aug 2010

@lunana Inak sa mi to zdá dosť neskoro na prvé prietoky v 37 týždni

lunana
4. aug 2010

@anetaadam veď to, aj mne sa zdá, že to dosť odložil, ale hádam to nebude problém 😒

anetaadam
4. aug 2010

Ono tie prietoky sa robia preto od 30tt,aby sa zistilo či ide dostatok živín pre bábätko cez pupočník.Ak nie tak sa to rieši,ale čo by chcel na konci tehotenstva riešiť. 😖

sjusiquatro
4. aug 2010

@lunana ahoj prosim ta kde si kupila tie nalepky macka pu??v knihkupectve??

lunana
4. aug 2010

@sjusiquatro kúpila som ich v papiernictve v Dafferi

sjusiquatro
4. aug 2010

@lunana a kolko stala jedna??

lunana
4. aug 2010

@sjusiquatro asi 1 EURO

hobit
4. aug 2010

@lunana ja chodim tiez kazde 2 tyzdne a vzdy mi robi aj prietoky...

lucia20
4. aug 2010

@matka24 ahoj, ja som s cunderlikom maximalne spokojna a mozem ti povedat, ze je to asi jediny doktor, ktoremu 100% verim a velmi mi za toto tehu pomohol. prave sme vraveli, ze ak urcil malej diagnozu, tak ked sa narodi, tak mu kupime veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkyyyyyyyy darcekovy kos... :D