♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@anetaadam dosla som na sono, tam sa doktor vytocil, ze ako je mozne, ze nikto nie je schopny z personalu vybavit za tri dni jedno cislo do kardiocentra, tak to osobne obvolal... sestricky tam stali ako mysky.... ani nepipli... jedna mu vravi,ze sak mala ist na sono a on ,ze na co by mi ho robil, ze je tam teratom, ta druha diagnoza je somarina na mraky, doslovne, ze on to diagnostikoval uz v 16.tt, tak teraz jedine co ho zaujima je srdiecko babatka, nic ine...
na poradni nas pochvalil, ze krcok drzi, poradnu mam 12.teho aj monitor a povedal mi, ze mi povie aj termin sekcie, ze v druhej polovici augusta rodime.. :D:D:D
isla som sa objednat do kardiocentra, tam na mna vyskocila sestricka, ze kde sme doteraz boli 😕 , ze ony maju na dva tyzdne plno, tak som na nu trosku vyskocila tiez, ze to je neskoro, lebo to uz budem porodena a ze ony srdiecko potrebuju teraz, aby vedeli, ci je dieta ohrozene a treba ho vybrat.... tak po pol hodine mi dala termin na piatok. 😀
tak sa vytesujem, ze mame tyzden k dobru, stihneme tym padom aj matersku, diagnozu mi potvrdil, tak ja som uplne maxi stastna za dnesok....
@elixia hej hej, ani nehovor... :D
baby, ja mam pocit, ze az teraz sa zacinam na malinku konecne tesit. doteraz som to brala tak, ze sa nam nemusi ju podarit donosit, tak teraz sa uz zacinam na nu nehorazne tesit, ked viem, ze je ok aj v tomto tyzdni, uz chystam veci, doteraz sme nic nepochystali... juj, taka som natesena... :D:D:D
dnes som jej kupila este dve deky, do kocika, tak uz su aj nachystane. 😀
@andelik8
@vejinka my sme sa na malinku tesili moc aj predtym, ale len tak opatrne, co keby sa nieco stalo, ale teraz ked uz viem, ze o necele dva tyzdne uz bude mozno na svete, tak sa tesime este viac.... ked vidim pozitvne vysledky a to ze sa drzi, tak uz zacinam byt nazhavena.... pozitivny pristup si myslim, ze mame po celu dobu, aj ked niekedy neviem odkial ten optimizmus ide, ked vidim ludi ako zhrozene na nas pozeraju a lutuju nas... a ja im na to s usmevom, ze vsetko bude ok a toto je dobre a toto... tak nechapu. :D
@gumimaci ani nehovor... fakt ja som dnes vysmiata ako keby som spala s vesiakom v ustach. :D
@vejinka ja verim, ze jej ho daju chytro prec a bez nasledkov a budeme stastni.
je to ale ironia osudu... prva dcerka sa nam zadarila ani neviem ako.... druhu dcerku sme "robili" vedome, ale obcas som nevedela ci nie len kvoli tomu, aby bol surodenec a lucka nebola sama. potom sme sa s muzom rozisli. potom sme sa zisli znovu ako uplne ini ludia, po polroku sme uz obaja chceli babatko.... lebo sme konecne boli stastni a toto mala byt ceresnicka na torte... a to tretie vytuzene babatko nie je ok... vtedy som si povedala, ze je to skuska a bud vydrzime alebo sa rozideme.... a vydrzali sme... viem, ze sa vsetko deje kvoli niecomu a ja si myslim, ze toto sa stalo preto, aby sme boli este silnejsia a pevnejsia rodina a aby sme si viac dokazali vazit to co mame... aj ked si to vazime, ale teraz to nabralo uplne iny rozmer...
ahojte,tak dnes som bola na tom monitore,,všetko je ok,Som happy.Skúšala som z toho papiera niečo vyčítať,ale sa mi nepodarilo.sú tam nejaké hodnoty:E.UC,ACT,DOP,neviete,čo znamenajú?Vám okrem toho diagramu,či ako to mám nazvať,píšu aj niečo iné?
ahojte, dnes mi povedali na poradni, ze mam streptokoka, co to znamena?
hm, ale dufam, ze to neni nic tragicke
@gladiola streptokok je bakteria, ktoru mas pri pozitivnom naleze ty v posve..a hrozi, ze pocas porodu sa prenesie na babatko. Preto je potrebne rodit pod antibiotickou clonou, teda uz 3-4 hodiny pred porodom sa mamicke podavaju antibiotika vo forme infuzie. Ak by sa preniesla na babo, moze sposobit (aj) velmi vazne infekcie...
a teda novorodenec nedostane antibiotika po porode?
dakujem velmi pekne dievcata, a to mam fakt sancu sa za tie 4 hodky preliecit??
Ahojte babenky.Ja som tu uz davno nepisala,ale citam vas kazdy den.Ja sa uz tiez velmi tesim na dcerku,a som tiez zato,ze veci ktore sa deju maju zmysel a nedeju sa len tak.nasa situacia bola zo zaciatku desiva ale cim dalej tym lepsie a krajsie .Uz niesme najmladsi,ale mozem vam povedat ze vsetko je super.Je to asi najkrajsie tehotenstvo po kazdej stranke .Ozaj.Netreba to vzdavat nikdy,lebo clovek nikdy nevie preco sa to tak deje .Drzme si navzajom prsty aby všetko dopadlo tak ako má a aby sme boli stastne rodiny a hlavne zdrave a aby sme vychovavali deti Bohu na radost aspolocnosti na osoh.To je moje citenie.ahojte
🙂
@gladiola ak sa ho nepodari preliecit do porodu, tak by to mal byt cisarsky...lebo je pre dietatko velmi nebezpecny.....
@gladiola ony ti nedali lieky???
@marika17 hohoho... :D pekny prispevok, ale ked mne zacne niekto ze mam vychovat deti pre boha... fuha, to je tenky lad.... 😀 😀
ozaj baby, moja znama dnes rodila cisarskym, 41.tt cakali dievcatko a vytiahli dnes chlapceka... :D jaka pecka, ze?

@lucia20 Ako ste dopadli na kontrole?