icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

andelik8
5. aug 2010

@lucia20 no ved nam 3ja lekari povedali ze baba, tak ja sa na to absolutne spolieham... 😕

lucia20
5. aug 2010

@andelik8 tak ved uvidis... ale hadam sa traja nesekli aj ked... no neviem. ale isto to bude rebeka. :D

andelik8
5. aug 2010

@lucia20 no, ked bude mat pipika, tak to Rebeka nebude, to by mal potom v skole tazke chalanisko 😀

marika17
5. aug 2010

Lucia20
Skoda nechapes,ale to neva .to bol nie pre Boha ale na radost aj jeho a to je moje ,to s tebou nema nic spolocne,nech si to zoberie len ten kto vie o com to je.Ale ja ti to neberiem.nech sa ti teda dari a nech ste zdravi.
sorry moja zlata a nech pod nohami nikdy nemas tenky lad 🤐

ellisabet
5. aug 2010

@lucia20 Ahoj! joj tak to neviem aka by bola prva reakcia, keby mi povedali že mám chclapca. v podstate mi je to jedno, len nech je živý a zdravý, ale určite by to bol šok.

chcem sa vás opýtať, dnes som si bola po výsledok z kultivácie, ale neviem prečo tam nemám nikde spomenutého sptreptokoka, nechapem tomu. Mám tam kvasinky, plesne, a Gerdnerellu. Nechápem, lebo všade píšu o streptokoku.

dnes mi bolo inak veľmi zle, strašne ma bolelo podbruško, hlavne na ľavej strane a toľko čo mi to prešlo, sa to opäť vrátilo, som aj rozmýšľala či neskočím na pohohotovosť, ale už je to v pohode.

katrin31
5. aug 2010

aj jednej babe v inej teme hovorili ze caka chlapceka a ked porodila, tak jej doktor hovori: gratulujem, mate krasne dievcatko 🙂 vsetci aj na fore cakali chlapceka a prisla baba 🙂) neviem ako je to mozne, ale neviem si to ani predstavit, lebo vsetko je nakupene pre chlapceka 🙂) to by bola sranda..

lucia20
5. aug 2010

@marika17 akoze nechapem o co ide ide... ides rypat, ci ako??? pre mna za mna ak si chces bozickovat, tak si bozickuj, ale laskavo sa vyhybaj mojmu blogu a mne.... ja mam realny pohlad na svet a boh je pre mna len vymyslena postavicka. tak ak mozes tak sa ventiluj inde...

lucia20
5. aug 2010

@andelik8 😀 😀 😀 😀 tak to by mal... ale verim, ze sa nesekli... :D

@ellisabet je mozne ze ta bolest moze byt aj z tej infekcie... dostala si nejake lieky nie??? pozri do knizky, tam by malo byt napisane, ci ho mas alebo nie, ale tak hadam by ti to lekar povedal...

ellisabet
5. aug 2010

@lucia20 výsledky mám ok, len ma zaskočilo to, že mi netobili kultiváciu na streptokoka

lucia20
5. aug 2010

@ellisabet a odkial potom vies, ze mas plesne a kvasinky??? to sa da jedine z kultivacie... 😖

ellisabet
5. aug 2010

@lucia20 dnes som bola na krv a sestrička mi dala výsledky z kultivácie, všetko bolo neg. , čiže v poriadku, akurat som tam nemala nikde spomenutého toho streptokoka, čiže mi nerobili na neho kultiváciu, len na kvasinky, plesne a ešte tu gardeniu. možno som som to tam zle napísala. Výter bol v poriadku, nič sa nepotvrdilo. ja som si to pozrela až doma, tak teraz tomu trochu nechápem, že ked všade píšu je doležité je vylúčenie strptokoka agalacticea, aby pri porode neprešiel na dieta, že prečo mi ho vlastne neurobili

lucia20
5. aug 2010

@ellisabet ved to ukaz lekarovi, nech na to kukne on...
ja mam v kultivacii - staphylococus sp.-neg.

ellisabet
5. aug 2010

@lucia20 uvidime, ked pojdem teraz do porodnice na poradnu, tak sa nato spýtam. To som chcela vedieť, že načo robili kultiváciu vam. zaujímavé, že všsade sa robí všetko inak 🙂

lucia20
5. aug 2010

@ellisabet ale streptokok by mal byt vsade rovnaky

gladiola
5. aug 2010

@elisabet: nedali mi lieky, mozno daju neskor, ale oni len urobili vyter, ze uvidime co tam najdeme, a nasli streptokoka, oni podla mna nehladaju len jednu bakteriu, ale ktora sa objavi, tu mas, ci??

ellisabet
5. aug 2010

@gladiola tak som všade čítala, že v 35. t. sa robí kultivácia na streptokoky, ktoré môžu sposobiť novorodenecký zapal pluc pri klasickom porode. Tak teraz neviem. na buduci týžden idem na poradnu, tak sa nato spýtam

gladiola
5. aug 2010

mne lekarka povedala, ze opovazte si robit starosti, budeme to riesit potom ked bude treba, dala mi lieky, ale len na mykozu

anetaadam
5. aug 2010

@lucia20 Ty kokso to aka pecka že chlapec,no tak to teda nie 😀 😀

lucia20
5. aug 2010

@anetaadam ale aňa to vzala s humorom. no sak co ine jej ostalo, ale malinky je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaky krasnucky... nadherne babatko..

lucia20
5. aug 2010

@gladiola aj ja si myslim, ze ony jednoducho spravia rozbor a co tam najdu....

@ellisabet mne streptokoka robila az v 36.tt, aha, prd nie mas pravdu v 35.tt tento tyzden uz boli vysledky...tak neviem ale isto by som sa na to pytala. ak nerobili, nech chytro spravia.

anetaadam
5. aug 2010

@lucia20 No tak ak 😀 my budeme mať chlapca tak pojdem domov v rúžovom 😀

aneta4
5. aug 2010

teda ja som stoho v šoku.ja pokupene modre vecičky.......a ešte jedna známa,že čo budete mat..ja že chlapca..a ona že len si nebud taká ista.a ja že ved som bola na 3d.......a ona že a čo aj tam sa môžu pomylit.asi vie o čom hovorila....ale ja som toho maleho pimprláčika fakt tam videla.tolko fotiek...no idem ešte raz nato kuknut.ale na druhej strane....je to jedno -len nech to je zdravé..ale aj tak.....jak sa tak mohli pomyliť...nechapem

andelik8
5. aug 2010

@aneta4 chlapec je vraj vzdy istejsi ako dievca. neboj. 😉

http://www.topky.sk/cl/10/775735/Vlada-prispevo...
uvidime co si vymyslia zajtra...

lucia20
5. aug 2010

@anetaadam 😀 😀 😀 😀 no my by sme tiez museli zacat s vybavickou nanovo.. mame aj neutralne veci, ale potom strasne vela ruzoveho a fialoveho a cervene a hlavne suknicky, lakovky, sandalky s motylikmi a podobne. :D

gumimaci
5. aug 2010

@lucia20 to muselo byt riadne prekvapko. ja mam vacsinu veci modru, ale kedze z genetiky mame cierne na bielom XY, tak som kludna 😎

elixia
5. aug 2010

No tak to som sa pobavila, ze vytiahli chlapca..ja som inak uz nad tym uvazovala a stale pripustam,ze je tam nejaka sanca...sice nechcem babu, no ale iste to bude,az ked sa narodi 😀 Ved hlavne nech je to zdrave a na pohlavi uz nezalezi..

@andelik8 ved to,ze co zajtra vymyslia...a est ten idiot povie,ze on potrebuje mesacne 6 litrov...ty kokso 😠

estterka
5. aug 2010

@andelik8 a mate v zalohe meno pre chalana?ked zo mna vytiahnu pipika,neviem ako ho nazveme 😀

lucia20
5. aug 2010

@gumimaci sak to, ze ja som tiez kludna, ze sme sa nesekli. :D

@elixia preco nechces babu?? vam povedali, ze je to chlapec?

elixia
5. aug 2010

@lucia20 ja som vzdy chcela ako prve dieta syna a ked mi to potvrdili,skakala som meter dvadsat.. 😀 Boli sme v genetone, lebo tu ti pohlavie nepovedia na utz, takze mam v krvi Y, viac menej by to malo byt iste...
Babu mame naplanovanu na druhy a pripadne aj treti pokus 😀

gumimaci
5. aug 2010

@lucia20 sak si sama ovedala, ze ten tvoj vie iba baby robit 😀

@estterka nic si z toho nerob, my vieme 100% ze to bude chalan a este nemame meno 😅