icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

poki10
9. aug 2010

@aneta4 nikto sa neobuval, jazmina tiez iba povedala svoj nazor 😉
pravda, @jazmina83? 😀

anetaadam
9. aug 2010

@aneta4 Dobre si jej povedala,nech si každý vyberie čo mu pasuje.Nejaká múdra jazmina83,neviem na čo tu chodí ked sa jej nepači o čom sa bavíme.Trapna 😎

poki10
9. aug 2010

@anetaadam jazmina83 tu bola skor ako ty...v septembrovych babatkach myslim, to ze sem neprispieva neznamena, ze sa tu do nej mozes obuvat.
pozri si zopar stranok dozadu 😉 zopar...budes muset zalistovat...ale trapne bolo to co si tu ty teraz predviedla

anetaadam
9. aug 2010

@poki10 Teba sa to netýka ,tak sa prosím ťa do toho nestaraj....ja sa do nikoho neobúvam a ani to nemám v úmysle.

elixia
9. aug 2010

aale baby...@jazmina83 nevsimla som si,ze by baby lucii radili namiesto k lekarovi utekat do lekarne zhanat nejaky roztok...iba poznamenali ze aj taka moznost je....a nikto ani nepovedal,ze sa treba radit vsetkymi radami na MK

Inak, my sme dnes mali predporodny kurz o porode do vody...mam pocit,ze mojho muza to oslovilo viac ako mna 🙂 Akoze, uplne pre rozhodnuta este nie som,ale ani proti...mate nejake skusenosti?

gumimaci
9. aug 2010

@elixia mne sa to nelubi, ono keby to bolo rychle tak budiz... ale nejak nemam doveru k tomu. Asi by som sa bala infekcie.

anetaadam
9. aug 2010

@elixia čítala som o tom veľa,ale neviem či by som chcela rodiť do vody 🙂 kamarátka tak rodila jedno dieťa a páčilo sa jej to,ale druhé už normálne

anetaadam
9. aug 2010

Myslím na Lucku,snad si ju tam asi nechali ked sa ešte neozvala 😖

gumimaci
9. aug 2010

@anetaadam tiez ma napadlo. pisala, ze si zobere aj notebook, tak mozno neskor sa ozve.

anetaadam
9. aug 2010

@gumimaci No ved ak jej už robili ten cisarsky tak určite spinka,alebo o chvilku napíše že je doma a pôrod sa nekoná 😀

jazmina83
9. aug 2010

Prepacte slecny, ja som tu menovite nikoho neurazala, pisala som tu vseobecne rady co sa tu zvycajne objavuju, ja si myslim, ze Lucia je dospela osoba, ma vlastny rozum a vie co ma robit, preto pisem ze ak by sme mali zakazdym pocuvnut tehulky/netehulky ktore tu prispievaju veru by sme niekedy zle dopadli, hlavne ked je tu kopec falosnic 🙄 a na nikoho tu konkretne nenarazam. Ani jedna z nas zrejme lekarka nie je preto som len poznamenala co som mala na srdci, velakrat sa totiz na forumoch radi a zbytocne vystrasia tehulky a nemyslela som teraz konkretne ten prispevok

Prepac nick Anetaadam aj ked sme na verejnom fore a osobne sa nepozname aspon tolko ucty a inteligencie by sme mohli mat, ze niekoho nenazveme menovite trapnou 🙄 dakujem za privlastok pekna a mudra, to este beriem, ale tiez vas nepoznam, takze skusme sa tu nespravat ako deti v skolke a prijat nazory a hned sa do niekoho neobuvat, ak je nejaky problem, staci napisat IP mne osobne a nie robit tu burku na fore, staci ze je vonku burka 😀
dakujem ze sa to tymto uzavre a ja sa radsej vratim do sukromnej temy 😀

poki10
9. aug 2010

@anetaadam ved ani teba sa to netykalo, a vyjadrila si sa k tomu, tak preco by som ja mala byt ticho 😅 toto je verejne forum, tak kazdy moze prispiet, ako sa uz pisalo par stran dozadu...resp. ako tu urcite osoby pisali par stran dozadu. takze si myslim, ze aj jazmina aj ja mame pravo napisat, co si myslime....no. ukamenujte nas tu preto 😀

poki10
9. aug 2010

@jazmina83 dobre spravis, tuto to nema vyznam 😉

anetaadam
9. aug 2010

@jazmina83 Prepáč,ale osobne si myslím že každá rada je dobrá a záleží už na osobe ,ktorej sa to týka čo vyberie za vhodné.Ešte raz prepáč 😉

anetaadam
9. aug 2010

@poki10 😎

katrin31
9. aug 2010

nechapem preco toto cele vzniklo.ved nikto nic take zle nepovedal 🙂

jazmina83
9. aug 2010

kuknite von oknom rychlo smerom na vychod 😵 velikaaa duha 😅
som rada, ze aj tu sa "vyjasnilo" 😵

andelik8
9. aug 2010

@katrin31 tiez si myslim... 😉

gumimaci
9. aug 2010

Ale ste si tu navzajom pekne poprepacovali a mozme pokracovat v normalnej debate 😎

jazmina83
9. aug 2010

jaj, no asi vsetky ju neuvidite 😀

elixia
9. aug 2010

Ja tiez nie som presvedcena ze chcem..aspon zatial. Ale zaujalo ma,ze maminka aj babatko boli dost pokojne, pytali sme sa midwife ci to len kvoli tomu filmu a ona vravela,ze nie, ze prechod do teplej vody nei je pre babo az taky sok takze je pokojnejsie..a tepla voda aj mamicke pomaha pri bolestiach. Rozpravala nam,ze mala mamicky, ktore sa rozhodli vyliezt von a az vtedy zistili,ako im ta voda pomahala,ked pocitili kontrakcie 'na suchu'. Ved uvidime, maly je aj tak stale zadockom dolu,takze zatial to ani neprichadza do uvahy...

Baby, nechcem sa nikoho dotknut,ale ak sa tu mate hadat, radsej zostante v tej svojej sukromnej skupine, tam sa zrejme poznate lepsie a nehrozia komunikacne problemy... 😀 Tam nas mozte aj poohovarat a nikto o tom nebude vediet 😀

gumimaci
9. aug 2010

@jazmina83 tu prsalo rano, a potom ostal hic. ty si priamo z DS? Bola som pred mesiacom blizko v Jahodnej na jednej firemnej akcii, doteraz najlepsie halaszle ake som kedy jedla 😝 zo sumca. Neviem cim to, ale u nas mi nikdy nechutilo. 😕

jazmina83
9. aug 2010

Elixia, tema ostala uzavreta, je zbytocne dalej zaparat 🙄
Gumimaci ano priamo z DS, kde si bola na tom halaszle? 😅 Nie nahodou v Alba regia?

poki10
9. aug 2010

@elixia nikto nikoho neohovara...a neviem preco treba zbytocne rypat a rozpytvavat temu, ktora uz aj tak nie je aktualna. a ked chces niekoho vyhanat, tak si treba zalozit sukromnu temu, odtial mozes vyhadzovat a prihadzovat ludi ako sa ti zachce.
rozhodne tu nikto nemal zaujem vyvolavat hadky.

gumimaci
9. aug 2010

@jazmina83 v jedenj dedine JAhodna na sukromne akcii, mali tam kuchara co to varil, piekli aj byka velmi dobre bolo. Alba regia je restika? inak moj tam chodi pracovne castejsie, mozno tam zavitame

agentkak
9. aug 2010

@gumimaci ahoj ako sa ti dari zvladaš ešte chodit ? 😉

gumimaci
9. aug 2010

@agentkak ahoj, hehe co si ma videla v meste, ako sa kotulam? 😀

agentkak
9. aug 2010

@gumimaci ale nieee len sem občas nakuknem a uz som sa minule chystala ti napisat reku neni mozne ze sme sa eešte nestretli ale ked podla tejto fotky by som ta ani moc nespoznala 😀

jazmina83
9. aug 2010

Gumimaci hej hej, Alba regia je restika v Jahodnej blizko maleho dunaja..no musim to tam ist okuknut lebo ja sumca zboznujem 😅

jazmina83
9. aug 2010

Kokso Agentka aj teba tu vidiet? 😅 Ja tu nie som casto na konikovi ale teba tu vidiet este menej uz som si myslela ze si porodila 😀