icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

tatianuskaaaaa
13. aug 2010

Ahojky tehulky, ja som z oktobroviek, ale mozno to bude uz aj v septembri 😉 Baby ja ked som minuly rok porodila, tak som tiez bola opuchnuta a doki mi povedal, ze mam pit menej tekutin . A to si zoberte, ze som kojila a pri kojeni sa ma zas pit vela tekutin ! Takze to tiez bolo take cudne, nevedela som ani sama, ze ci pit alebo nepit 😅

medyna
13. aug 2010

ahojte, baby, aku znacku newborn plienociek ste si kupili? Ja sa rozhodujem medzi jednymi z DM-ka (zabudla som ako sa volaju) a pamperskami....

tatianuskaaaaa
13. aug 2010

Ahoj. Ja si beriem pampersky, mam ich uz odskusane a najviac vyhovovali dcerke, tak aj teraz beriem tie. A k tomu aj vlhcene utierky na zadocek. Sestricky nas sice nutili davat babatka pod umyvadlo pod tecucu vodu, ale to sa clovek bal ist s takym drobcekom par metrov k umyvadlu a tam tu ritku umyt. Ja som pouzivala vlhcene utierky a ostatne maminy to tiez tak robili. Doma som potom pouzivala namocenu plienku, ritu vyumyvala a zabalila 🙂

gumimaci
13. aug 2010

@medyna pampersky, pytala som sa znamych a vacsina odporuca na zaciatok pampersky. Neskor uz je to viac menej jedno, ak babo nema nejake kozne problemy.

medyna
13. aug 2010

a bude stacit jedno balenie? Je tam okolo 40 plienok, sa mi zda.....

tatianuskaaaaa
13. aug 2010

Ano, staci. Ja tiez beriem to 40kusove.

hobit
13. aug 2010

@lunana no...alebo si kup este aj male balenie 🙂

hobit
13. aug 2010

@medyna ja som tiez kupila pampersky, je tam 43 ks

gladiola
13. aug 2010

aj mam tie

hobit
13. aug 2010

ale oni su 2 druhy...jedny maju taky zlty obal a druhe biely, to su nejake premium care...tak ktore z nich mate?

gumimaci
13. aug 2010

@hobit zlte

sisa004
13. aug 2010

Baby už ste zbalené do porodnice?

sjusiquatro
13. aug 2010

aj ja idem kupit tie zlte....este nie som zbalena do porodnice..treba mi este zopar veci a potom to uz bobalim ked pokupim co najskor 🙂 🙂

hobit
13. aug 2010

@gumimaci aj ja mam zlte 🙂

tatianuskaaaaa
13. aug 2010

Tiez mam zlte a zbalena som uz od vcera 🙂

estterka
13. aug 2010

@medyna ak nebude stacit,tak ti kupia a prinesu..ber to tak,ze novorodenec papa a kaka zaroven,takze spotreba plienok bude velka..ale vravim,posles niekoho kupit,keby nieco🙂

lindusik
13. aug 2010

Ahojte dievcence....ja som sice oktobrova ale chcela by som sa opytat u ktorych doktorov budete rodit.... Viete mi poradit dobreho doktora v novej nempcnici, Dakujem opred za odpoved.

lindusik
13. aug 2010

ups..tato otazka bola do inej temy 😀 😀 😀 Vas by som sa chcela opytat, co vsetko si balite do nemocnice? dakujem. 😝

gladiola
13. aug 2010

@hobit. @gumimaci: aj ja mam zlte, chichi

danulka3
13. aug 2010

@medyna ja mám pampers premium care,boli teraz v akcii v tescu, ale mám aj sleep and care

danulka3
13. aug 2010

ináč ja som dnes zasa zmenila oblečko pre Kubka z pôrodnice,bola som v tescu a neodolala som 😀

lunana
13. aug 2010

@danulka3 krásne 🙂 bude fešáčisko

danulka3
13. aug 2010

@lunana Ďakujeme

adrianai
13. aug 2010

čaute baby, ja sa ešte spýtam k tým plienočkám - akú veľkosť ste brali, jednotky či dvojky? ja mám pampers dvojky, ale neviem, či do pôrodnice nemám radšej vziať jednotky 😀

medyna
13. aug 2010

@estterka jasnacka, ja len kvoli prehladu.... Nemam ani ponatia, kolkokrat sa novorodencek prebaluje a tak.... A ked mi bude treba este jeden balik, tak poslem dakoho, len aby som ho vedela instruovat 😉

medyna
13. aug 2010

@danulka3 zlatunke. A aku velkost oblecka si brala ? 0-0 alebo 0-3 ? Lebo vsetci mi hovoria, ze vecicky z Tesca su trocha vacsie ako pisu na stitku.

danulka3
13. aug 2010

@adrianai ja beriem od 3-6kg tuším sú to 2,ale mám kúpené aj od 2-5 kg,keby bolo treba manžel donesie

danulka3
13. aug 2010

@medyna Ja som brala 0-3,ak bude veľké ohnem rukavíky,ale nezdá sa mi to veľké ,ja oblečenie 0-0 ani nemám ,sa mi to zdá veľmi malinké a bábätko rýchlo rastie,takže toto viac vynosí.

danulka3
13. aug 2010

@medyna Keď tak pozerám na tú fotku,tak fakt to vyzerá väčšie,ale v skutočnosti to je malinké,fotka skresľuje.

medyna
13. aug 2010

@danulka3 ved ja tiez mam vsetko bud 56-62 alebo 0-3, take tie malilinke 50 som zatial nekupovala vobec, tak dufam, ze sa mi babo v tom neutopi..... 🙂
@adrianai ja uvazujem len nad tymi 2-5 kg, teda jednotky, myslim ,ze by to mohlo stacit na zaciatok. Ale ked budes mat aj vacsie nevadi, babatko vynosi neskor.