♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ahojte, baby, aku znacku newborn plienociek ste si kupili? Ja sa rozhodujem medzi jednymi z DM-ka (zabudla som ako sa volaju) a pamperskami....
Ahoj. Ja si beriem pampersky, mam ich uz odskusane a najviac vyhovovali dcerke, tak aj teraz beriem tie. A k tomu aj vlhcene utierky na zadocek. Sestricky nas sice nutili davat babatka pod umyvadlo pod tecucu vodu, ale to sa clovek bal ist s takym drobcekom par metrov k umyvadlu a tam tu ritku umyt. Ja som pouzivala vlhcene utierky a ostatne maminy to tiez tak robili. Doma som potom pouzivala namocenu plienku, ritu vyumyvala a zabalila 🙂
a bude stacit jedno balenie? Je tam okolo 40 plienok, sa mi zda.....
Ano, staci. Ja tiez beriem to 40kusove.
aj mam tie
ale oni su 2 druhy...jedny maju taky zlty obal a druhe biely, to su nejake premium care...tak ktore z nich mate?
Baby už ste zbalené do porodnice?
aj ja idem kupit tie zlte....este nie som zbalena do porodnice..treba mi este zopar veci a potom to uz bobalim ked pokupim co najskor 🙂 🙂
Tiez mam zlte a zbalena som uz od vcera 🙂
Ahojte dievcence....ja som sice oktobrova ale chcela by som sa opytat u ktorych doktorov budete rodit.... Viete mi poradit dobreho doktora v novej nempcnici, Dakujem opred za odpoved.
ups..tato otazka bola do inej temy 😀 😀 😀 Vas by som sa chcela opytat, co vsetko si balite do nemocnice? dakujem. 😝
čaute baby, ja sa ešte spýtam k tým plienočkám - akú veľkosť ste brali, jednotky či dvojky? ja mám pampers dvojky, ale neviem, či do pôrodnice nemám radšej vziať jednotky 😀
@danulka3 ved ja tiez mam vsetko bud 56-62 alebo 0-3, take tie malilinke 50 som zatial nekupovala vobec, tak dufam, ze sa mi babo v tom neutopi..... 🙂
@adrianai ja uvazujem len nad tymi 2-5 kg, teda jednotky, myslim ,ze by to mohlo stacit na zaciatok. Ale ked budes mat aj vacsie nevadi, babatko vynosi neskor.

Ahojky tehulky, ja som z oktobroviek, ale mozno to bude uz aj v septembri 😉 Baby ja ked som minuly rok porodila, tak som tiez bola opuchnuta a doki mi povedal, ze mam pit menej tekutin . A to si zoberte, ze som kojila a pri kojeni sa ma zas pit vela tekutin ! Takze to tiez bolo take cudne, nevedela som ani sama, ze ci pit alebo nepit 😅