♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
nielen na vecičky,ale aj kozmetiku pre bábätka a plienky,som normálne čumela, ľudia mali plné vozíky plienok
no no aj u nas.... 🙂 musim ist este pokupit daku kozmetiku...
aj ja sa chystam zajtra do tesca este nieco popozerat, dufam, ze mi tam nieco nechali..... 😠 🙂
Baby, ktoré čakáte dcéru - dávate jej prepichovať ušká? Aké sú najnovšie "teórie" - prepichovať, či nie?
@mamicka2009 ja nedavam,ale len preto,ze sa mi to na malych babatkach nepaci,dame prestrelit neskor,ked bude trochu vacsia.
@mamicka2009 ja som davala prepichovat obom babam. mali sme v rodine zlu skusenost s nastrelovanim, tak ja som vyuzila sluzby porodnice a po sestonedeli som im dala prepichnut rucne ihlou. a dam aj tejto tretej. ale mozno trosku neskor. uvidiem ako sa bude liecit.... ale isto jej dam..
videla som ze ste viacmenej riesili plienocky... ono hodne zalezi aj od toho kolko tam budete. lebo sa moze stat, ze nepojdete domov po 4 dnoch a to vam nebude stacit ani tych 40ks. najlespie je nechat si obal a vyslat potom muza s obalom do obchodu... nech dokupi. :D
@mamicka2009 vraj by sa nemali aspoň do troch mesiacov,ale keď som ja mala malú (pred 11 rokmi) viem,ž e dávali hneď v nemocnici.Ja som nedala,dala som jej neskôr nastreliť,ale strašne zle to znášala.
Ahojte
@stvura no tak nasej malej sme davali prepichovat uska az ked mala nejake 2 mesiace.pekne sme prisli k pediatrovi sestricka si ju zobrala dnu a nam povedala,ze mame radsej ostat v cakarni tak sme cakali a moja mama aj plakala ked ju pocula strasne nariekat,ale trvalo to nejakych 5 minut rychlo sme dali ciapocku a potom som jej to asi 3 tyzdne potierala liehom a ma ich krasne 😉
@lucia20 mas pravdu s tymi plienkami ja mam kupene to male balenie pampers 43 ks je tam tusim a pri malej som bola v porodke 9 dni a este som si nejakych 5-6 kusov odviezla domov.a moj uz je zauceny ake plienky ma kupit tak nemusim stresovat,ze mi kupi nejake ta 4 kilove babetko ked budem mat maximalne do 3 kil 😉
Aj my sme dávali náušničky hned v porodnici a aj teraz sa chystáme
kazdy si inak robi srandu,rodinky s malymi detmi na okolo,ze ak sa niekto opyta,co si zelame ako darcek,ked sa mala narodi,mame si vzdy pytat plienky 😀 tak som zvedava,aku budeme mat spotrebu 😝
Mohli by ste napísať obvod brušiek len tak pre porovnanie... Som zvedavá. 🙂
A plienky, ja som si kúpila malé balenie 28ks huggies newborn a potom ešte aj veľké pampers, ale tie sú od troch kíl, tak ak tam budeme dlhšie, nechám si doniesť z toho balenia.
@klaudia85 110cm🙂
@hobit ja mám tiež doma veľký dvojek, asi teda ešte dokúpim aj ten malý balík 1 😀
tiež uvažujem nad prepichnutím ušiek v pôrodnici, kamoška mi hovorila, že také malé bábätká ešte nemajú úplne vyvinuté nervové zakončenia a teda ich to tak nebolí ako neskôr...zas na druhú stranu, ak bude plakať, neviem, či rozoznám prečo - či to nieje práve z ušiek
120
ja mam 106cm
ja mám 100 cm
ja 105cm
rovna 100 🙂
iank baby kolko latkovych pllienok si beriete? bo na stranke ruzinova ze 4/den... to mam brat cellý pakel?

aj ja mam 0-3 vecicky..a teraz maju v tescu dobre akcie ma vecicky tak sa oplati pokupovat.... 🙂