icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lenkama
16. aug 2010

@lucia20 jaj,tak to sa nemusím teda ešte na to ísť pýtať,keď sa skôr tá pečiatka nedá dať,no nevadí,aj tak ďakujem za radu 🙂

gumimaci
16. aug 2010

@lenkama ty si z BA, ak sa smiem spytat? Kedy mas TP? 🙂

lucia20
16. aug 2010

@gumimaci ked ti mam pravdu povedat, tak kramare sa uz prerabaju 5 rokov. lebo iba pri luck esom stihla cvicenia, prednasky, pripravku. odvteeddy je tam vsekto hore nohami a uz nic nefunguje tak ako predtym... 😖

lenkama
16. aug 2010

@gumimaci ano som z BA,termín mám 19.9.,tretie bábo 🙂

hobit
16. aug 2010

cajik kupeny, zajtra zacinam pit 🙂

anetaadam
16. aug 2010

@hobit Tak potom nezabudni opísať účinky čajíku ak nejaké budú 😀 😀

lucia20
16. aug 2010

Ahjojte baby , sice neskoro, ale presdsalen pridavam foto tej dezinfekcie na flasky pre deticky...

minule ste sa tu bavili o tom, ze ako odstranit povlak z flasiek. na cistenie flasiek je uplne uzasna ryza. hodite do flasky za kavovu lyzicku obycajnej ryze, trosku vody a pretrepete a uz len oplachnut v cistej vode. tie flasky sa priam lesknu. :D

lucia20
16. aug 2010

@lenkama jej zase niekto s tretim... :D to je super...

kveta
16. aug 2010

@lucia20 A kde sa to kupuje? V lekárni?

lucia20
16. aug 2010

@kveta ja som to kupovala v drogerii ale videla som to aj v lekarni

klaudia85
17. aug 2010

@lenkama Aj mne už včera gyn dal číslo na Kramáre, že sa už iba tam mám chodiť na poradňu... Už si volala?

klaudia85
17. aug 2010

A vraj mám tuhé panvové dno, viete, čo to pre mňa znamená, čo sa týka pôrodu? Budem to mať ťažšie? 😖

danulka3
17. aug 2010

@lucia20 díky za radu ,pôjdem to vyskúšať,lebo mne to tam ostalo.

katrin31
17. aug 2010

baby ja som bola vcera v porodnici a vobec ma nepozerali zo spodu. myslite si ze to az do porodu nebudu robit? a ja som chcela vediet ci sa este nic nedeje ☹

danulka3
17. aug 2010

@katrin31 mňa môj doktor vždy pozerá aj zo spodu a do nemocnice chodím len na monitor

katrin31
17. aug 2010

len ja uz k mojej doktorke nechodim..uz mam vraj chodit iba do porodnici..

krtica11
17. aug 2010

ja budem chodiť do konca ku svojmu lekarovi a zakaždým ma ozera aj zo spodu lebo sa nam skratil krčok maternice.Uvidime čo nam povie buduci tyžden na poradni a to ešte posledne odbery krvi no dufam že všetko bude ok.

hobit
17. aug 2010

@anetaadam ok 🙂
@lucia20 ja som to nevidela zatial nikde...asi slabo pozeram 🙂

lenkama
17. aug 2010

@klaudia85 Ahoj,ano dnes som vytáčala čísla na Kramáre na tú termínovú poradňu od výmyslu sveta,volala som na to číslo prvé od gynekologičky,tu mi povedali,že mám volať iné koncové číslo,dovolala som sa na ambulanciu,kde mi sestrička povedala,že majú plné termíny,nemajú nič volné,tak mám volať zas iné koncové číslo a až po nejakej štvrť hodine vyzváňania,mi to dvihla sestrička,ktorá ma,konečne niečo volné, zapísala už v pondelok 23.8. na poradňu s ranným močom a výsledkami z kultivácie k Mudr.Židzikovi na č.d.217,chodíte niektorá k nemu na poradne,aký má prístup k tehulkám?ďakujem za rady 🙂

lenkama
17. aug 2010

@lucia20 no vidím,aj ty čakáš tretie bábo 🙂 super a rodiť budeš na Kramároch či v Pezinku? 🙂

lucia20
17. aug 2010

@klaudia85 nebudes to mat tazsie ale skor dlhsie.. ale to je iba teoria... si vezmi ze som tretorodicka a u mna vsetko okrem spadnuteho brucha vyzera ako u prvorodicky. tie moje baby sa tam asi zabetonovavaju. :D

@hobit ja som to pred polrokom niekde videla a vravela som, ze sak naco dalsie, ale budem musiet obehat obchody a pokukat to... ak by som to nasla mozem vam kupit. je to uzasne...

@lenkama je to taky zvlastny doktor. ale nie zly... vyzera ze ma taky odmerany pristup, ale inak je velmi mily. ja som ho mala uz pri deckach. stretla som sa snim. co sa tyka vysetrovania a celkovo tehu tak je super. ked sa trosku otvori, tak vie zazartovat a niekedy ma taku kecavu naladicku... je super... ale neviem si spomenut kto by na kramaroch taky nebol. mozno len docent hinst, ale ten poradne nema pre vsetkych... takze klud. mne obcas popisuje monitor a este aj na chodbe sa zastavi a pokeca si, aj ked nejsom jeho pacientka...

@lenkama :D:D:D:D:D
v pezinku by som rodila leda keby som porodila doma. :D tu neni ani poriadna pohotovost... ja isto na kramaroch. tam som odrodila aj prve dve a kedze malinka ide hned na operaciu do detskej tak jednoznacne tam. tam su na to odbornici, ktorym verim...

lucia20
17. aug 2010

@lenkama ake velke mas deticky a co su to? chlapci, dievcata? parik? a teraz co cakate?

lenkama
17. aug 2010

@lucia20 a tak si teda k nemu chodila tiež na poradne,nepoznám ho,preto sa dopredu informujem,ja som pri prvom tehu chodila k Mudr.Čunderlíkovi a pri druhom k Mudr.Ferákovej,teraz mi len gynekologička dala číslo a nepovedala nič,koho konkrétne mám kontaktovať,ale dovolala som sa,tak je dobre,a tie poradne sú na 1.poschodí,že,hore schodmi od vrátnice a tak dozadu,ak sa nemýlim,a ordinuje ten Mudr.Židzik v pondelok,že,tolko otázok mám,takže chodíš do poradne tiež na Kramáre,ak som dobre čítala príspevok,a je tam tak plno,dlho sa čaká,kým prídeš na rad?

lenkama
17. aug 2010

@lucia20 prvé- Natália má 5rokov,v oktobri už bude mať 6 a druhá je Andrea má 3roky,budúci rok v januári bude mať 4roky-narodky aj meniny v jeden deň,a teraz čakáme chlapčeka 🙂 tak verím,že to bude chlapček 🙂

klaudia85
17. aug 2010

@lenkama Tak to bude zaujímavé, ja skúsim zavolať zajtra, dúfam aj mňa na každom tč odbijú... To bude paráda hneď zrána... Takže tam treba aj výsledky z kultivácie? Lebo mne sestrička u môjho gynekológa povedala, že kvôli tým výsledkom si mám už len zavolať, tak teraz neviem... Uf

@lucia20 a ty ho máš tiež také tuhé, či aké?

lenkama
17. aug 2010

@klaudia85 ano,treba aj to ale neboj,keď si tam zavoláš,sestrička ti povie čo treba sebou doniesť,kedy tam prísť,o kolkej hodine,na aké číslo dverí,prípadne sa jej opýtaš,povie ti všetko 🙂

lucia20
17. aug 2010

@lenkama ja nechodim k nemu do poradne. ale pri lucke som chodila na kramare uz od dvadsiateho tyzdna, pri katke sme tam stravili tiez dost vela casu, takze sme uz presli kdekoho rukami...
ak nema moj doktor poradnu, tak on mi len hodnoti monitor...

ked vojdes tym vchodom, z nizsej strany, tak tam hned dolava, hore na poschodie a potom, doprava, doprava, na koniec chodby a zase doprava a tam su tie ordinacie...
nie je tam tak strasne vela ludi ako ked som chodila s babami. ide to relativne rychlo...

@lenkama tak my mame mensie rozostupy medzi babami, ale tiez to mas vesele. :D baby sa tesia na braceka??? nasa mladsia chodi okolo mna po spickach.
:D strasne sa tesia...

@klaudia85 hej hej. moje porodne cesty vyzeraju ako keby tade este deti nesli. :D ale teraz je to jedno. aj tak zospodu nevylezie. :D

lenkama
17. aug 2010

@lucia20 aha,no aj tak mi to trochu pomohlo,keď vie aj zažartovať,pokecať s tehulkami 🙂 ,takže nejak dlho sa nečaká na vyšetrenie,to je fajn,a ano všimla som si,že ste sa poponáhlali s dievčatami,musia byť podarené,aj mamine pomôžu,že 🙂 ,aj to v pohode zvládaš?Aj moje dve sa strašne tešia na bábatko,staršia chodí bruško hladkať,aj sa rozprávajú,maznajú s ním,rúčkami hladkajú,keď kope,pýtajú sa či spinká v brušku,či zas kopká 🙂 ,jej no krásne to je,keď sa na bábo tak tešia,budú kočíkovať,pomáhať,hrať sa s ním..sa nevedia dočkať,kedy už bude bábo doma 🙂

lucia20
17. aug 2010

@lenkama no s tou pomocou to zatial nie je bohvieco 😖 som zvedava dokedy sa s babenka budu tesit. :D asi do chvile ked sa zacnu bit vsetky tri. :D

nasa mladsia chodi ku brusku a robi: klop-klop si doma??? :D

gumimaci
17. aug 2010

@lenkama Ahoj, ja som tam tohto lekara este ani nestretla tak netusim aky je. Ale zatial co som tam stretla doktorov, tak vsetci boli v pohode.

@lucia20 ahoj, ja som dnes bola na monitore a poradni, dr, gottschalova tam neni, zastupoval ju doc. Hinst, on nam tusim robil amnio, ne?